Arkistot

A. Vogel: kasvien supervoimia terveyden tueksi

A. Vogelin tuotteet ovat tulleet tutuiksi suurelle osalle Ruohonjuuren asiakkaista. Kävimme tutustumassa kasvilääkinnän klassikkotuotteiden syntysijoille Pohjois-Sveitsissä. Alussa oli pieni mies ja iso intohimo.

Virkisty ja uudistu! Vehnänorasmehun terveyshyödyt

Vehnänorasmehu on uudistavaa kulauteltavaa - ja toden totta terveyttä tulvillaan. Oraiden kasvattaminen ja mehuksi puristaminen vaatii hiukan vaivannäköä - ja siksipä vehnänorasmehujauhe onkin varsin varteenotettava vaihtoehto.

Tukkaan väriä turvallisesti!

Cultivator´s -hiusvärit valittiin taannoin Ruohonjuuren parhaiksi hiustuotteiksi. Mikä tekeekään näistä tukkataikureista hiusvärien eliittiä? Tässä jutussa tutustumme Cultivator´s-sarjan hiusväreihin peräti partikkeleiksi pilkottuna. 

Sitruunamehun salat paljastuvat!

Sitruunamehun juomisesta on tullut melkoinen hitti viime vuosina. Käytännössä sitruunamehussa ei ole teknisesti mitään maagisen erikoista, mutta käytännöllisyys on tehnyt siitä monen keittiön vakiovarusteen.

Mikä ihmeen hormeesi?

"Annos tekee myrkyn", totesi muinon toksikologian isäksikin tituleerattu Paracelsus. Hormeesilla tarkoitetaan siis sitä, että ulkoisilla ärsykkeillä (stressitekijöillä) voi lyhytkestoisesti ja pieninä annoksina olla terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia - vaikka suurina annoksina samaiset ärsykkeet voivat olla jopa myrkyllisiä.

Hyvän elämän eväitä: Kokonaisvaltainen painonhallinta

Langanlaiha ei varmasti kenenkään ole hyvä olla mutta toisaalta liikakilotkin tuppaavat käymään taakaksi, myös terveydelle. Mitkä ovat hyvinvointia edistävän painonhallinnan kulmakivet? Eli millä eväin liialliset kilot pysyvät kurissa? Kokonaisvaltaisen painonhallinnan saloja valottaa nyt Ruohonjuuren ravintoterapeutti Eijaliisa Koivu.

Detox-kuurilla energisesti kohti syksyä!

Tuntuuko olo tukkoiselta tai turvonneelta? Iho samealta ja epäpuhtaan oloiselta? Nyt on hyvä aika tehdä elimistölle syyssiivous ja varautua tulevaan pimeään kauteen  pirteän energisesti. Liikunnan ja terveellisen ravinnon ohella aineenvaihduntaa ja elimistön puhdistusprosesseja voi tukea detox -kuurilla.