Arkistot

Hellät hyvästit joulustressille!

Juhlista jaloimman odottelu aiheuttaa hyvän mielen ja ilonpilkahdusten lisäksi monille ihmisille myös stressiä moninaisine tehtävälistoineen. Hengitysharjoitukset, riittävän hyvään tyytyminen ja velvollisuustaakan keventäminen auttavat varmasti osaltaan helpottamaan ylikierroksia. Apua joulustressiin voi saada myös yrteistä ja sienistä.

Hyvän elämän eväitä juhlista jaloimpaan!

Joulun ei todellakaan tarvitse olla ähkyn- ja sokerihumalantäyteistä aikaa vaan hyvin voi tietysti voida myös kukkeinta kuusijuhlaa viettäessään. Tästä jutusta voit napata itsellesi sopivat vinkit hyvän olon jouluun.

Kun kinkku ei ole kankku: Kasviskinkku kruunaa joulupöydän

Porkkananpurijankaan joulu ei ole ankeilun aikaa, kun pitopöytiään notkuttaa vaikkapa verrattomin vegekinkuin. Kasviskinkkujen konkari Eetu Keskinen Organic Health -luomutukusta opastaa tässä jutussa eettisten jouluruokien herkulliseen maailmaan.

Gypsy-mascara!  Oo la laa – vai ou nou ei näin?

Ranskalaisella luonnonkosmetiikkamerkki Boholla on tuoteperhe, joka kulkee nimellä Gypsy. On esimerkiksi Gypsy-mascara ja Gypsy Travel -luomiväripaletti. Henkilökunnan keskuudessa tuli puhetta onko tämä nimi sopiva. Tästä jutusta voit lukea lisää aiheesta.

Itse tehty huulikiilto

Kotitekoinen itse tehty huulikiilto ravitsee ja suojaa ravitsee huulia ja saa ne kiiltämään kauniisti. Itse tehty huulikiilto valmistuu aidoista aineksista - hoitavuuden salaisuutena paistattelee shea- eli karitevoi.

Ambronite – juo itsesi entistäkin ehommaksi!

Ambronite-jymyjuomat ovat vuosien varrella tulleet tutuksi lukuisille Ruohonjuuren asiakkaille. Ravitsemuksellisesti ihanteellisen Amboniten puhtia tuovat vaikutukset ovat huomanneet niin monet treenaajat kuin toimistotyöläisetkin. Ei olekaan ihme, että monilla työpaikoilla Ambronite-juomia nautitaankin työtehon parantamiseksi.

Suolistoa hoitamalla superaivot!

Monesti todetaan, että suolisto on ihmisen toiset aivot - ja, että suolistonsa hyvinvointiin panostamalla voi petrata niin aivotoimintaansa kuin mielialaansakin. Annetaan Suolistoa hoitamalla superaivot -kirjan kirjoittaja FLT Ravintovalmentaja Annika Havaste kertoa asiasta lisää!

Ruohonjuuren luonnonkosmetiikkatuotteiden mica-mineraali on vastuullisesti tuotettua

Kaikki mikä kiiltää, ei ole kultaa. Kosmetiikkatuotteissa kauniisti kimalteleva mica-mineraali voi joskus olla tuotettu epäinhimillisissä olosuhteissa laittomilla kaivoksilla. Ruohonjuuressa myytävien luonnonkosmetiikkatuotteiden sisältämä mica tuotetaan vastuullisesti  - ihmistä ja luontoa kunnioittaen sekä paikallisten ihmisten elinolosuhteita parantaen.

CBD-hampputuotteet ja Ruohonjuuri

CBD-hampputuotteet puhututtavat nyt Suomessa ehkä enemmän kuin koskaan. Toiset parjaavat CBD:tä sisältäviä hampputuotteita laittomiksi kun taas toiset kokevat saavansa niistä jeesiä hyvinvoinnilleen. Myös tiedotusvälineissä on julkaistu monenkirjavaa juttua hampputuotteisiin liittyen. Jos nämä CBD-tuotteet ovat niin kiistanalaisia, miksi niitä sitten myydään Ruohonjuuressa? Ja miksi hamppu ylipäätään aiheuttaa niin isoja intohimoja?

Jäikö stressi päälle? Näin helpotat oloasi!

Vuoden pimein aika on keskuudessa -  ja silti pitäisi jaksaa painaa arjen keskellä. Vaikka tahdin himmaaminen ja rauhoittuminen houkuttelisivatkin, ei hellittämiselle aina meinaa olla saumaa. Oravanpyörässä juoksijalle saattaa ashwagandhasta olla melkoistakin apua.