Arkistot

Terveysvinkkejä kesään

Suvi on ihanaa aikaa! Aurinko hellii sekä kroppaa että mieltä ja ruohonkorret kutittelevat varpaanvälejä. Poimi jutustamme muutamat vinkit kesäisen hyvinvointisi tueksi!

Alteya Organics: näistä tuotteista ihosi iloitsee!

Alteya Organics -sarja on ylistys luonnon kauneimmille kukkasille: bulgarialaisille ruusuille ja rauhoittavalle laventelille. Ylevänä missionaan on nostaa Damascena-ruusun kokonaisvaltaisesti hoitavat vaikutukset maailmanmaineeseen - ja ehkäpä Sinunkin ihosi kaunistukseksi?

Liian hyvää hukattavaksi: Kaikki joukolla hävikkiä vastaan!

Ruohonjuuressa on ihan yrityksen perustamisesta saakka taisteltu rinta rottingilla ja monipuolisin keinoin hävikkiä vastaan - luonnollisesti. Nyt keinovalikoimamme on laajentunut entisestään, kun asiakkaat voivat ResQ-sovelluksen kautta kätevästi pelastaa Kampin Ruohonjuuresta laaturuokaa, joka uhkaisi muuten mennä hukkaan.

Nyt nousussa: Kofeiinittomat luomukahvit

Kofeiinittomien kahvien suosio on kasvanut kohisten alkoholittomien oluiden trendin vanavedessä. Ruohonjuuren hyllytkin notkuvat jo toinen toistaan aromikkaiden kofeniittomien kahvinautintojen painosta. Pienpaahtimoiden suurella sydämellä valmistettuja kofeiinittomia kahveja kulauteltaessa ei mausta todellakaan tarvitse tinkiä!

Päivetystä ja kimallusta ihanalle ihollesi!

Jos kalkkilaivan kapteenius ei ole unelmapestisi, apu löytyy Ruohonjuuresta! Zuii Organic -sarjan itseruskettavat voiteet sekä hohdepuuteri ja -voide tuovat hyvinvoivan näköistä päivetystä ihollesi.