Arkistot

Kombucha haastaa kokiksen!

Hyvässä colassa ei ole mitään pahaa! Näin voidaan täysin palkein huudahtaa, kun Puhdistamon kombucha-cola saapui viimein terveystietoistenkin janoa helpottamaan. Hyviä uutisia on siis luvassa myös kolakierteessä kiermurtaville.

Huoltoa vailla?

Biohakkeripiireissäkin mainetta niittänyt Huolto-ravintolisä on suomalaisen Rohtoksen kehittämä loistotuote, jonka avulla mm. vihreän teen tehoaineet saa optimaalisesti napatuksi hyvinvointinsa tueksi. Mutta mikä ihme Huolto oikein on ja miten se vaikuttaa?

Ilona Luonkos – Kasvot puhtaiksi öljykakulla!

Asiakkaiden toiveiden tuloksena Ruohonjuuren hyllyjä komistavat nyt kotimaiset Ilona Luonkos -sarjan puhdistuskakut. Miksi nuo kakut ovat suorastaan villinneet asiakkaamme? Sen saat selville tästä!

Green Finance: Tyrnistä kaikki alkoi!

Green Financen marjaisat mahtituotteet ovat jo “ammoisista ajoista alkaen” tuupanneet mahtavaa marjavoimaa Ruohonjuuren asiakkaiden elämään.

Rauha olkoon kanssasi!

Hektisyydellään kehoa ja mieltä helisyttelevä, länsimainen elämä on täynnä erilaisia huolia, haasteita, suorittamista sekä kiirettä – ja niistä aiheutuvaa stressiä. Usein tilanne on lisäksi sellainen, ettemme pysty välttämään stressin aiheuttajia, vaan olemme niiden kohteena toistuvasti tai jatkuvasti.

Florame -sarjan eteeriset öljyt hoitavat hellävaraisesti

Aromaterapia on lempeä hoitomuoto, jossa eteeristen öljyjen avulla tuetaan terveyttä ja lisätään hyvinvointia. Aromaterapia on luontaislääkintää, joka yleensä nähdään varsin kokonaisvaltaisena hoitomuotona.  Vietä sinäkin ihania hetkiä eteeristen öljyjen parissa!