Arkistot

Heimgart – Versoista virtaa ja vitamiineja!

Itsekasvatetut idut ja versot ovat tehokasta tuoreruokaa, jotka tuuppaavat näppärästi elinvoimaa sekä keholle että mielelle! Tuoreen ruuan kasvattaminen sujuu myös melko vaivattomasti - etenkin, jos on tullut hankkineeksi hommaan optimaaliset pelit ja vehkeet!

Mustakuminaöljy on vahva valinta terveyden ja kauneuden tueksi

Mustakumina eli ryytineito (Nigella sativa, Black Seed, Black Cumin Seed) on melko vaatimattoman näköinen kasvi, jonka siemenistä puristetaan “taikaöljyksikin” tituleerattua nestettä, jota jo Egyptin muinaisen Kleopatran uskotaan hyödyntäneen legendaarisen kauneutensa tukena.

Parisuhde voi paremmin, kun kommunikaatio toimii

Kukaan meistä ei ole ajatustenlukija. Kun tuntuu siltä, ettei kumppani ole samalla kartalla, on hyvä kertoa hänelle, miten itse tilanteen kokee. Viestintä on taitolaji, jossa auttaa, jos on jonkinlainen ymmärrys siitä, miten toinen maailmaa hahmottaa. Ayurvedisen kehotyypin kautta tilanteen tarkastelu saattaa avata uuden kuvakulman.

Nucao – Haukkaa maailma paremmaksi!

Ruohonjuuren valikoimiin jokin aikaa sitten astellut Nucao on fiksu välipalapatukka, joka ammentaa mahtavan makunsa ravintorikkaista hampunsiemenistä ja suussa sulavasta suklaasta.

Mikä ihmeen aivosumu?

Ajattelun tahmeutta, huonoa keskittymiskykyä ja asioiden unohtelua. Näitä oireita sisältävää, epäskarppia oloa sanotaan aivosumuksi.

Soija”juusto”on juhlapöydän kunkku

Soija tekee hyvää, fermentoitu soija tekee vielä parempaa! Sojamin uutuus vegejuustot eli vuustot on valmistettu fermentoidusta soijasta. Sojami-vuusto on fiksu valinta ruoka- ja juhlapöytään, sillä sitä popsivat ilolla niin kasvis- kuin muutkin syöjät.