Arkistot

Ruohonjuuri-palkinto ja -apurahat jaettiin taas!

Tänä vuonna teemana oli hiilineutraali toiminta. Lahjoitimme yhteensä 29 500 euroa paremman maailman rakentamiseen. Erityisesti tuimme nyt ratkaisuja, jotka edistävät hiilineutraaleihin elintapoihin siirtymistä seuraavan vuosikymmenen aikana.

Hedelmällisiin hetkiin

Loskan keskellä, jos milloinkaan, on syytä tempaista iloa elämään ja leiskauttaa lemmenliekitkin roihuamaan! Ruohonjuurestakin löytyy monta afrodiisisiin ruoka-aineisiin perustuvaa rakkausruokaa ja hehkeää hedelmällisyysbuusteria, jolla hyvinvointiansa voi tuupata askeleen eteenpäin. 

Miehisen terveyden tueksi

Marraskuisen Movember-kampanjan innoittamana Ruohonjuuri lahjoittaa jokaisesta marraskuun aikana myydystä NORDIQ Nutrition -sarjan Male Complex -tuotteesta viisi euroa Miessakit ry:n toiminnan tukemiseen.

Urang – korealaista kosmetiikkaa herkällekin iholle

Ruohonjuuren valikoimiin äskettäin pelmahtanut Urang on hienostunut, korealainen, luonnonkosmetiikkalaatuinen ihonhoitosarja, jossa perinteiseen korealaiseen ihonhoitorutiiniin yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla korkealaatuiset raaka-aineet ja aromaterapia.

Mieletön Flow!

 Ruohonjuuren asiakkaiden rakastamat Flow Kosmetiikan tuotteet uudistuivat ja ne keskittyvät nyt entistä enemmän kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Clipper-teet uudistuivat

Clipperin teeuudistus on herättänyt kysymyksiä liittyen teepussien yksittäispakkauksiin ja kohonneisiin hintoihin. Mistä Clipperin teeuudistuksessa oikein on kyse  – tässä Clipperin vastauksia asiaan.