Ruohonjuuren blogi
Impolassa ei viljellä viimeaikojen villitysten innoittamana vaan tila perustettiin jo vuonna 1894. Silloin nykyisen viljelijän (Kaarlo Impolan) isoisän isä (Kalle Impola) perusti oman tilan isänsä omistamille viljaville ”takamaille” Kiikan (nykyisen Sastamalan) Kämmäkkään. Nykyinen viljelijä Kaarlo Impola aloitti viljelyn vuonna 2000.
Jatka lukemista
Pienet teot ovat nyt suuria: suosimalla pienyrittäjien tuotteita tuet heitä haastavassa tilanteessa. Lue tästä blogista Arctic Warriorsin vinkit vastustuskyvyn tehostamiseen. Yhdessä tästäkin selvitään!
Jatka lukemista
Luotettavuus ja luottamus ovat kulmakivet, joihin Green Roomin toiminta vahvasti nojaa.
Jatka lukemista
Kampin Ruohonjuuren juomahyllyt suorastaan pullistelevat jaloimmista janonsammuttajista. Niistä uusimpiin tulokkaisiin lukeutuvat Nokkoskombuchan artesaanikombuchat. Tässä jutussa tutustutaan niihin syvällisemmin.
Jatka lukemista
Ruohonjuuren asiakkaiden suosimia Mindfuel- ja Karma Bites -tuotteita maahantuova Studio Yin on kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon erikoistunut yritys, jonka toimintaan kuuluu monipuolinen jooga- ja pilates- tuntien tarjonta, kehonhuollon palvelut, hyvinvointiretriitit ja terveellisten tuotteiden myynti ja maahantuonti. Pienessä perheyrityksessä puurtaa kaikkien neljän perheenjäsenen lisäksi viitisentoista yhteistyökumppania ja liikunta-alan ammattilaista.
Jatka lukemista