Ruohonjuuren blogi
Impolassa ei viljellä viimeaikojen villitysten innoittamana vaan tila perustettiin jo vuonna 1894. Silloin nykyisen viljelijän (Kaarlo Impolan) isoisän isä (Kalle Impola) perusti oman tilan isänsä omistamille viljaville ”takamaille” Kiikan (nykyisen Sastamalan) Kämmäkkään. Nykyinen viljelijä Kaarlo Impola aloitti viljelyn vuonna 2000.
Jatka lukemista
Lauri Pipisen perustama Good Life Coffee keskittyy laadukkaisiin, eettisesti viljeltyihin kahveihin. Tavoitteena on tarjota kahvin ystäville ensiluokkainen kahvinautinto ja hyvä elämä kahvin kanssa työskenteleville. Kahvit vaihtelevat sesongin mukaan ja kahveja myydään omina yksilöinään, joilla kullakin on oma erityinen luonteensa.
Jatka lukemista
Pienet teot ovat nyt suuria: suosimalla pienyrittäjien tuotteita tuet heitä haastavassa tilanteessa. Lue tästä blogista Arctic Warriorsin vinkit vastustuskyvyn tehostamiseen. Yhdessä tästäkin selvitään!
Jatka lukemista
Luotettavuus ja luottamus ovat kulmakivet, joihin Green Roomin toiminta vahvasti nojaa.
Jatka lukemista
Kampin Ruohonjuuren juomahyllyt suorastaan pullistelevat jaloimmista janonsammuttajista. Niistä uusimpiin tulokkaisiin lukeutuvat Nokkoskombuchan artesaanikombuchat. Tässä jutussa tutustutaan niihin syvällisemmin.
Jatka lukemista