Ruohonjuuren blogi

Haluatko muistaa ja hemmotella yrityksesi työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita, mutta kaipaat inspiraatiota lahjavalintaan? Kurkkaa, mitä tontut pakkasivat paketteihin viime vuonna. Näistä suosikkituotteista löytyy varmasti ideoita myös tämän vuoden pukinkonttiin. Lue blogistamme ihanimmat lahjavinkit!

Jatka lukemista
Hempaattinen-tuotteet ovat kotimaisen pienyrityksen taidonnäyte. Hempaattisessa työskennelllään ahkerasti hampputuotteiden lisäksi syrjäytymisen ehkäisemisen sekä maaseudun elävöittämisen parissa. Uusissa, uljaissa ihoöljyissä taikojaan tekevät kotimaisen hampun lisäksi marjoista mm. tyrni ja mustikka. Tuotteet on valmistettu 100 % ilman kemikaaleja ja säilöntäaineita. Lue lisää ja valmistaudu ihastumaan!
Jatka lukemista
Lauri Pipisen perustama Good Life Coffee keskittyy laadukkaisiin, eettisesti viljeltyihin kahveihin. Tavoitteena on tarjota kahvin ystäville ensiluokkainen kahvinautinto ja hyvä elämä kahvin kanssa työskenteleville. Kahvit vaihtelevat sesongin mukaan ja kahveja myydään omina yksilöinään, joilla kullakin on oma erityinen luonteensa.
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

pientuottajat

Poista avainsanat!