Muutetaan maailmaa paremmaksi – tuote kerrallaan

Valikoimalupauksemme on yksinkertainen: “Jokainen tuote on kestävämpi ja laadukkaampi valinta ihmiselle ja luonnolle”. Koko tuotevalikoima on tarkoin valitsemaamme, jotta sinä voisit olla varma, että saat parhaat tuotteet hyvinvointiisi. Kelpuutamme myyntiin ainoastaan sellaisia tuotteita, jotka edustavat parempaa valintaa niin ihmisen hyvinvoinnin, kuin luonnonkin puolesta. Siksi asiantuntijamme ovat kuratoineet sinulle valmiiksi laadukkaan valikoiman luonnonkosmetiikkaa, ravintolisiä, luomupurtavaa ja hemmottelutuotteita, jotka kunnioittavat niin maapalloamme, kuin kaikkea elämää sen sisällä.

Tuotteiden tulee esimerkiksi olla ekologisesti kestävällä tavalla tuotettuja eikä niiden tuotannossa ole käytetty geenimuunneltuja raaka-aineita. Ruohonjuuri pyrkii kulutustottumusten muokkaamiseen paremmiksi, ekologisuuteen, ihmisen ja luonnon hyvinvointiin sekä kestävään elämäntyyliin. Ruohonjuuri kannustaa hankkimaan eettisiä kulutusta kestäviä tuotteita. Osaltaan myös se, että tuotteemme ovat lähes kaikki sertifioituja (luomu, luonnonkosmetiikka, Fair Trade) helpottaa kuluttajan valintaa ja varmistaa että riippumaton osapuoli on tarkastanut asiat.

Tuotteiden kriteereitä

  • luomulaatuisia ja sertifioituja tuotteita suositaan
  • tuotteiden ensiluokkainen laatu ja maku on tärkeää
  • lähituotantoa ja pienyritysten tuotteita suositaan ilman välikäsiä
  • terveysvaikutteisia tuotteita mahdollisimman käsittelemättömässä muodossa
  • lisäaineettomuutta, vegaanisuutta, gluteenittomuutta ja muita asiakkaillemme tärkeitä lisäarvotekijöitä suositaan
  • tuotantoketjun läpinäkyvyys ja tuotteiden vastuullisuus tärkeä

Meille on tärkeää tuntea tuotteidemme taustat ja muun muassa siksi teemme läheistä yhteistyötä tuotteitamme valmistavien ja maahantuovien yritysten kanssa. Uskomme, että maailmasta tulee parempi paikka tuote kerrallaan ja yhteisvoimin ponnistellen.