Ilahduttavat yrityslahjat

Ilahduttavat yrityslahjat tai elinvoimaiset eväät työpaikalle ja etätöihin

Etsitkö työntekijöille tai yhteistyökumppaneille eettisiä, aineettomia tai elämyksellisiä lahjoja? Ruohonjuuren monipuolisesta valikoimasta löydät laadukkaat, persoonalliset, fiksut ja ekologiset yrityslahjat, jotka ilahduttavat saajaansa pitkään. 

Valikoimastamme löytyy niin kotimaisten pienyritysten aarteita kuin reiluja purtavia maailmalta. Autamme mielellämme koostamaan sopivan lahjan yrityksenne tarpeisiin.

Tilaa tästä yritysmyynnin uutiskirje!

Yritysasiakkaamme suosittelee

Ruusuja haluamme ehdottomasti antaa aktiivisuudesta ja hyvästä iloisesta palvelusta. Ruohonjuuren kanssa on miellyttävä asioida, koska palvelu ja ammattitaito ovat läsnä.

Lisäksi lahjaehdotuksenne ovat hyviä ja valinnanvaraa löytyy. Plussaa on myös lahjojen luonne, ne ovat kestäviä, laadukkaita ja ottavat huomioon myös ympäristön. Me ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä ruokayrityslahjoihin, koska liian usein tavara jää käyttämättä. Syötävä yrityslahja pääsee käyttöön ja ilahduttaa heti tai myöhemmin.
Aiomme jatkossakin hankkia asiakkaillemme tai työntekijöillemme lahjoja teidän kauttanne.

LTQ-Partners Oy Sini Kivimaa, toimitusjohtaja Johanna Mäntykoski, viestintäpäällikkö Ada Eskelinen, toimistoassistentti

Vielä kerran kaunis kiitos upeista tuotteistanne ja aivan mahtavasta palvelustanne!
En muista ikinä olleeni yhtä hyvin palveltu näin sekavan tilanteen keskellä, teidän kanssa oli todella ilo ja onni asioida! Haluan kiittää erityisesti teitä molempia kärsivällisyydestä ja nopeista reaktioista meidän toiveisiin ja muutoksiin! Työntekijämme ovat antaneet laajasti myös kiitosta tuotteistanne ja keräsimme avullanne ”Urheilu- ja virkistystoimikuntamme” toiminnan palautteen reilusti plussalle koronavuodesta huolimatta. Avullanne saimme toteutettua yli 25-vuotisen historiamme ensimmäisen varsinaisen lahja-muotoisen muistamisen työntekijöillemme.

Ruohonjuuren yritysasiakas, anonyymi

Blogista tärpit työhyvinvointiin

Tehot ja ilo irti etätyöstä!

Moni meistä opettelee nyt uudenlaisia työn tekemisen tapoja etätoissä. Kotitoimistoa on helppo tuunata pienillä vinkeillä paremmaksi ja tehostaa samalla suorituskykyä.

Lue lisää!

Kaamosmasennuksen voi selättää!

Syksyn saavuttua pimeä hiipii keskuuteemme. Loka-marraskuussa osalla porukasta mieli mataa maata myöten ja elämä etenee säästöliekillä. Mikä avuksi kaamosmasennukseen?

Lue lisää!

Ayurvedan vinkit uupumuksen välttämiseen

Voisiko jeesiä nykymaailman liialliseen hektisyyteen sen mukanaan tuomaan ylisuorittamisen ikeeseen ammentaa ikiaikaisesta Ayurvedasta? Nappaa vinkit tasapainon tueksi tästä jutusta!

Lue lisää!

Ota yhteyttä

Toimitamme paketit suoraan yritys- ja yhteisöasiakkaiden toimipaikkoihin tai työntekijöiden kotiin sopimuksen mukaan. Tilausten nouto onnistuu myös suoraan sopimuksen mukaan myymälöistämme tai isompien määrien kohdalla verkkokaupan varastolta (Lirokuja 4).

Ota yhteyttä yrityspalvelutiimiimme, yrityspalvelu@ruohonjuuri.fi, niin kokoamme tarpeisiinne sopivat lahjat tai palaveripaketit käden käänteessä.

Voit myös laittaa viestiä alla olevan lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä yritysmyyntiin