Cappuccino-kuppi ja Cafetorian kahvia

Ruohonjuuren yritysmyynti

Vastuulliset tuotteet toimistolle ja yrityslahjoiksi

Ilahduttavat yrityslahjat tai elinvoimaiset eväät työpaikalle ja etätöihin

Etsitkö työntekijöille tai yhteistyökumppaneille eettisiä, aineettomia tai elämyksellisiä lahjoja? Ruohonjuuren monipuolisesta valikoimasta löydät laadukkaat, persoonalliset, fiksut ja ekologiset yrityslahjat, jotka ilahduttavat saajaansa pitkään.  Valikoimastamme löytyy niin kotimaisten pienyritysten aarteita kuin reiluja purtavia maailmalta. Autamme mielellämme koostamaan sopivan lahjan yrityksenne tarpeisiin.

Toimitamme paketit suoraan yritys- ja yhteisöasiakkaiden toimipaikkoihin tai työntekijöiden kotiin sopimuksen mukaan. Tilausten nouto onnistuu myös suoraan sopimuksen mukaan myymälöistämme tai isompien määrien kohdalla verkkokaupan varastolta.

Ota yhteyttä tiimiimme sähköpostitse yrityspalvelu@ruohonjuuri.fi tai puhelimitse 030 621 9000,  niin kokoamme tarpeisiinne sopivat lahjat tai palaveripaketit käden käänteessä.

Blogista tärppejä toimistolle

Pähkinöitä, siemeniä ja kuitattuja hedelmiä tarjoilukulhoissa

Puhtia palavereihin, tehoa työpäivään!

Entistä useampi firma ymmärtää, että palaveritarjoilut vaikuttavat sekä kokoustajien vireeseen että yrityksen brändiin. Siksipä aiempaa useampi yritys hankkiikin työntekijöilleen välipala- ja kokoustarjottavia Ruohonjuuresta.

Lue lisää!
Ravintoterapeutti Eijaliisa Koivu kahvitauolla

Terveelliset rutiinit auttavat arjessa

Hyvinvointia lisäävät rutiinit ovat oleellinen osa terveellistä elämäntapaa. Pienillä, päivittäisillä teoilla on toistuessaan isojakin vaikutuksia. Ruohonjuuren ravintoterapeutti Eijaliisa Koivu vinkkaa tekemään pieniä muutoksia.

Lue lisää!
Siiliorakas (Lion's Mane) puunrungolla

Lion's mane eli siiliorakas, konttorirotan salainen ase

Siiliorakas eli Lion's mane (Hericium erinaceus) on todellinen älysieni ja konttorirotan salainen ase. Se on kasvattanut viime aikana suosiotaan etenkin keskittymistä ja tarkkuutta vaativaa työtä tekevien keskuudessa. 

Lue lisää!

Terveelliset välipalat toimistolle Näytä kaikki

Ruohis-hinta
Aduki
Mango, 1 kg
28,90 €
Ruohis-hinta
Aduki
Taateli, 1kg
11,90 €
Ruohis-hinta
Aduki
Tumma rusina, 1kg
11,90 €
Ruohis-hinta
Aduki
Cashew-pähkinät, 1 kg
22,90 €
Ruohis-hinta
Aduki
Hasselpähkinät, 1 kg
23,90 €

Yritysmyynnin uutiskirje

Haluatko saada vinkkejä henkilöstön ilahduttamiseen ja työhyvinvoinnin kohottamiseen?

Tilaa tästä yritysmyynnin uutiskirje!

Yritysasiakkaamme suosittelee

Ruusuja haluamme ehdottomasti antaa aktiivisuudesta ja hyvästä iloisesta palvelusta. Ruohonjuuren kanssa on miellyttävä asioida, koska palvelu ja ammattitaito ovat läsnä.

Lisäksi lahjaehdotuksenne ovat hyviä ja valinnanvaraa löytyy. Plussaa on myös lahjojen luonne, ne ovat kestäviä, laadukkaita ja ottavat huomioon myös ympäristön. Me ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä ruokayrityslahjoihin, koska liian usein tavara jää käyttämättä. Syötävä yrityslahja pääsee käyttöön ja ilahduttaa heti tai myöhemmin.
Aiomme jatkossakin hankkia asiakkaillemme tai työntekijöillemme lahjoja teidän kauttanne.

LTQ-Partners Oy Sini Kivimaa, toimitusjohtaja Johanna Mäntykoski, viestintäpäällikkö Ada Eskelinen, toimistoassistentti

Vielä kerran kaunis kiitos upeista tuotteistanne ja aivan mahtavasta palvelustanne!
En muista ikinä olleeni yhtä hyvin palveltu näin sekavan tilanteen keskellä, teidän kanssa oli todella ilo ja onni asioida! Haluan kiittää erityisesti teitä molempia kärsivällisyydestä ja nopeista reaktioista meidän toiveisiin ja muutoksiin! Työntekijämme ovat antaneet laajasti myös kiitosta tuotteistanne ja keräsimme avullanne ”Urheilu- ja virkistystoimikuntamme” toiminnan palautteen reilusti plussalle koronavuodesta huolimatta. Avullanne saimme toteutettua yli 25-vuotisen historiamme ensimmäisen varsinaisen lahja-muotoisen muistamisen työntekijöillemme.

Ruohonjuuren yritysasiakas, anonyymi