Ohjeet tavarantoimittajille

Tahdotko tuotteitasi Ruohonjuureen myyntiin?

Olemme siitä iloisia! Jos sinulla on tuote, jonka ounastelet kiinnostavan Ruohonjuuren asiakkaita, voit ottaa meihin yhteyttä.

Uusien tuotteiden valikoimapäätöksissä tuoteraatimme punnitsee mm. tarjolla olevan tuotteen tuoman lisäarvon nykyiseen valikoimaamme nähden ja tuoteuutuuteen kohdistuvat asiakastoiveet.

Ruohonjuuren valikoimiin päästäkseen tuotteen on oltava laadukas ja eettisesti kestävä. Ruokatuotteiden kohdalla arvostamme lisäksi luomulaatuisuutta, lisäaineettomuutta ja ravinnetiheyttä. Kosmetiikkatuotteissa suosimme luonnonkosmetiikkasertifikaattia. Olemme lumoutuneita luomusta ja lämmenneitä lähiruualle. Me Ruohonjuuressa uskomme myös Reiluun kauppaan, jota tehdään ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Meille on tärkeää tuntea tuotteidemme taustat, joten olethan valmis vastaamaan kimurantteihinkin kysymyksiin tuotteiden ainesosia, alkuperää ja tuotantotapaa koskien.

Täytä ensin oheinen lomake, säästä luontoa ja älä lähetä näytteitä etukäteen - otamme yhteyttä, jos tuotteesi sopii valikoimaamme.