Töihin Ruohonjuureen

Avoimet työpaikat Ruohonjuuressa 

Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen

Myynti ja asiakaspalvelu
Logistiikka ja verkkokauppa
Hallinto ja toimisto
Työharjoittelu

PK-SEUTU:

Hakaniemen myymälä etsii tiimiinsä monipuolista asiakaspalvelutaitoista osa-aikaista myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen (perhevapaan sijaisuus) ajalle 2.1.2023 - 13.8.2023, työaika 12h/vko. 

 • Olet kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, superfoodeista ja lisäravinteista sekä seuraat trendejä ja haluat auttaa asiakasta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saralla. 
 • Olet energinen ja reipas etkä pelkää tarttua hommiin myöskään myymälän ylläpidollisissa asioissa; hyllytät tarvittaessa ketterästi ja autat myymälää pysymään siistinä ja houkuttelevana.
 • Omaat hyvät vuorovaikutustaidot tiimissä ja asiakkaiden kanssa. 
 • Omaksut helposti uudet toimintatavat ja nautit vaihtelevasta työstä.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi pikimmiten täyttämällä hakemuksessa avoinna olevat kentät ja muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi. 

 • TYÖN ALOITUS: 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan
 • TYÖSUHDE:  osa-aikainen 12h/vko, määräaikainen  2.1.2023 - 13.8.2023 (perhevapaan sijaisuus)
 • HAKUAIKA: 28.11.2022-11.12.2023, mutta täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
 • PALKKAUS: Kaupanalan tes 

TARJOAMME: 

 • Rohkean ja reilun työpaikan hyvän elämän kaupassa, ekokauppa-alan edelläkävijä yrityksessä  
 • Työpaikan yrityksessä jonka toiminta nojautuu kestävän kehityksen periaatteisiin 
 • Suvaitsevaisen ja tasa-arvoisen työyhteisön 
 • Mukavat työsuhde- ja henkilökuntaedut 
 • Hyvinvointi trendeissä kiinni olevan työn kehittymismahdollisuuksineen sekä hyvän perehdytyksen työhön 

Onnea työnhakuun! 

Voit hakea paikkaa tästä >

********* 

Turun seutu

Avoimet hakemukset
Työharjoittelu

Tampere

Avoimet hakemukset
Työharjoittelu

Jyväskylä

Avoimet hakemukset
Työharjoittelu

Oulu

Avoimet hakemukset
Työharjoittelu

                 

 

Ruohonjuuri työpaikkana

Ruohonjuuren työyhteisössä on työssä tällä hetkellä yli 250 henkilöä.
Meillä voi tehdä dynaamista, luovaa ja monipuolista työtä Ruohonjuuren
eläväisissä kivijalkamyymälöissä, kasvavassa verkkokaupassa tai ketterässä hallinnossa.


           Hae töihin Ruohonjuureen

Kasvu on kehittymistä

Elämme, koemme ja teemme ilon ja positiivisen asenteen avulla pieniä ja isoja askeleita yrityksemme kasvun polulla. Ruohonjuuren visio on Iloa ja elinvoimaa. Se kuvaa asennettamme, tapaamme tehdä, olemisemme tapaa ja  tarkoitustamme olla maailmassa. Luomme positiivisena toimijana iloa ja elinvoimaa ympäristöömme: ihmisiin, kaikkiin olentoihin ja maailmaan.

Ruohonjuuri ottaa kantaa maailman puolesta. Tämä ei ole vain sanoja, vaan työntekijöidemme kokemus. Ruohonjuuren sielu ilmentyy aidossa halussa tehdä hyvää ihmisiä ja maailmaa kohtaan. Visiomme Rohkea edelläkävijä tarkoittaa rohkeutta olla yritys, joka on valmis uudistumaan ja muuttumaan jatkuvasti. Visiomme kuvaa myös asennettamme - me muutamme maailmaa ruohonjuuritason etujoukkona, joka ei pelkää tarttua haasteisiin hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa.

Ruohonjuuren arvot ovat vastuullisuus, ekologisuus, ihmislähtöisyys, positiivisuus ja innovatiivisuus. Tekemämme kulttuuritutkimuksen mukaan näiden lisäksi ruohonjuurelaisten jokapäiväisessä tekemisessä vahvasti näkyviä, kirjoittamattomia arvoja ovat onnellisuus, ilo, rakkaus, sinnikkyys, urheus, ahkeruus, toiveikkuus, leikillisyys, rehellisyys, yhteisöllisyys, intohimo, tietoisuus ja tuloksen tekeminen. Yrityksen kasvaessa ja kehittyessämme, muistamme arvostaa perusasioita, sillä meille on tärkeää ylläpitää yhteisöllisyyttä ja ihmislähtöisyyttä. 

Erilaisuus on voimavara

Ruohonjuuri on aidosti tasa-arvoinen, salliva ja toista kunnioittava. Ruohonjuuri on kaikesta syrjinnästä vapaa alue. Me uskomme monimuotoisuuteen ja erilaisuuden hyödyntämiseen, sekä siihen että mahdollisuus olla oma itsensä tukee työn merkityksellisyyttä. Ei ole väliä tuletko maalta vai kaupungista, pohjoisesta vai etelästä, miltä näytät, mitä ruokaa syöt tai ketä rakastat. Moninaisuus on ollut Ruohonjuuren perustuksissa alusta saakka. Siitä emme luovu, vaan teemme työtä perusarvomme eteen joka päivä. 

Oma elämä ja työ on omissa käsissä

Yhteistyö on Ruohonjuuren arvojen ytimessä. Yhteistyö on paremman maailman puolesta ponnistelevaa rinnakkaiseloa ja työskentelyä yhdessä: asiakkaan, työtoverin ja esihenkilön kanssa. Uskomme, että jokaisen työntekijän hyvinvointi piilee hyvän työympäristön lisäksi oman elämän johtajuudessa. Työnantajana Ruohonjuuri tukee työntekijöiden matkaa oman elämänsä johtajiksi.
Vaikka yrityksenä kasvamme, haluamme säilyttää työnantajana joustavuuden ja elää mukana työntekijöiden erilaisissa elämänvaiheissa. Riveissämme työskentelee tälläkin hetkellä Ruohonjuuren pitkäaikaisia työntekijöitä, joiden elämään on mahtunut opintovapaata, matkailuja maailmalla ja monenmoisia seikkailuja elämän mahdollisuuksien äärellä. Meiltä saa lähteä ja tulla takaisin entistä ehompana. 

Työntekijän itseohjautuvuus ja työnantajan joustavuus on yhdistelmä, joka rakentaa positiivista energiaa ja tuo tuloksia työhön pitäen työmotivaation komeana ja korkealla. 


Johtajuus on valmentavaa ja innostavaa

Ruohonjuuressa haluamme löytää ja herättää ihmisen parhaat puolet. Haluamme kannustaa oman potentiaalin löytämisen tielle. Hyvinvoiva ja työssä viihtyvä henkilöstö on kiinnostunut kehittämään konseptiamme eteenpäin asiakkaidemme kanssa. Henkilöstömme, erityisesti myymälöissä on suurin tietolähteemme, jonka kautta asiakkailta saatu tieto menee suoraan yrityksemme kehittämiseen asti.
Johtamisessa luotamme henkilöstön älykkyyteen ja kykyyn itseohjautua.
Uskomme, että osaava ja yksilön potentiaalia vahvistava johtamistyyli toimii, sillä sen ytimessä on vahva kommunikaatio, selkeät tavoitteet ja hyvä asenne. 
Panostamme esihenkilöiden koulutukseen, sekä vahvistamme valmentavan johtamisen osaamista yrityksen kaikissa päällikkö- ja esihenkilötason rooleissa. Työkalupakkiimme kuuluu fasilitointi, lean, valmentava ote (coaching), portfoliotyöskentely sekä lukemattomia luovan kehittämisen menetelmiä, joiden avulla vahvistamme osallistavaa, matalahierarkista ja joustavaa organisaatiota, jolla on upea, elävä ja hyvinvoiva yrityskulttuuri. 

Ruohonjuuren henkilökunnan hyvinvointi

Olemme valinneet Ruohonjuuren henkilöstöedut rakentamaan työntekijöiden hyvinvointia pitkällä tähtäimellä. Ajattelemme, että hyvinvointia tukevat fyysinen, henkinen ja taloudellinen hyvinvointi. Tästä syystä henkilökuntaeduissamme on mukana terveyspalveluja, kulttuuri-, hieronta- tai liikuntaetuja sekä uusihenkilökohtaisen talouden suunnittelun työkalu ROI. Myymälöissä järjestetään yhteisiä virkistystapahtumia ja joka vuosi koko Ruohonjuuren yhteiset Virkkarit.

Ruohonjuuren työntekijänä olet luonnollisesti oikeutettu tuotealennuksiin, koulutuksiin, tuotetestauksiin, herkullisiin kahvitaukoeväisiin sekä olet mukana Ruohonjuuren palkitsemisjärjestelmän mukaisissa bonuksissa.

Ruohonjuuren henkilökuntaetuja ovat:

 • Joustavuus
 • Eväät kahvitauolle
 • ROI- talouden suunnittelun työkalu omassa mobiilissa
 • Eazybreak-edut (liikunta, hieronta, työmatka, kulttuuri) 
 • Lakisääteistä kattavampi työterveyshuolto 
 • Henkilökunta-alennus
 • Bonuksia kaikille työntekijöille roolista riippumatta
 • Virkistystoiminta ja henkilöstön hubitilaisuudet
 • Työvaate-etu
 • Lahjat ja huomionosoitukset

 

Vastuullisuus, ekologisuus ja edelläkävijyys ovat ruohonjuurelaisten mielestä vahva pohja, jolta on hyvä ja turvallista ponnistaa. Maailma muuttuu ja me voidaan yhdessä muuttaa sitä.

Voit lukea lisää Ruohonjuuresta yrityksenä sekä Ruohonjuuren historiasta.