Ruohonjuuri

Juuresta latvaan hyvää oloa

Ruohonjuuri tänään

Kotimainen Ruohonjuuri on kokonaisvaltaisen ja luonnonmukaisen hyvinvoinnin ekokauppaketju. Olemme erikoistuneet ravintolisiin ja superfoodeihin, luonnonkosmetiikkaan sekä ravinnerikkaisiin luomupurtaviin. Vuonna 2022 Ruohonjuuri avasi Euroopan suurimman hyvinvoinnin kaupan Helsinkiin Mannerheimintielle. Upeasta, lähes 700 neliön myymälästä löydät kaikki valikoimassa olevat tuotteemme luonnonkosmetiikasta ravintolisiin asiantuntevan asiakaspalvelun kera. Meillä on Suomessa 15 myymälää sekä verkkokauppa ruohonjuuri.fi. Ruotsinkielinen verkkokauppa palvelee osoitteessa happyfoodstore.se ja englanninkielisiä asiakkaita palvellaan osoitteessa ruohonjuuri.com. Ruohonjuuressa työskentelee noin 200 henkilöä. Ruohonjuuren omistus koostuu ympäristöjärjestöistä ja yksityishenkilöistä. Yhtenä suurimpana osakkeenomistajana ovat suomalaiset ympäristöjärjestöt Ympäristö- ja kuluttajapoliittinen yhdistys ry sekä Dodo ry. Ruohonjuuri laittaa hyvän kiertämään.

Ruohonjuuren luonnonkosmetiikka osasto

Ruohonjuuren missio ja unelma

Ruohonjuuri on kestävän elämän liike. Kun Ruohonjuuri vuonna 1982 perustettiin, sen ydinajatuksena oli vastuu tulevaisuuden sukupolville.

Ruohonjuuren olemassaolon tarkoitus

Tänään tämä ajatus on ajankohtaisempi kuin koskaan. Ruohonjuuri on kestävän elämän muutoksentekijä, joka moninkertaistaa positiivisen vaikuttavuutensa maailmassa myös tulevaisuudessa. Ilmastonmuutos, luontokato ja viherpesu ovat tulleet osaksi arkeamme. Maailma tarvitsee edelleen pelastajiaan. Haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään ratkaisuja kestävämpään elämään.

Empaattisuus, eettisyys ja positiivinen muutoksen tekeminen ovat kaiken toimintamme kulmakivet. Yhdessä muutamme maailmaa positiivisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Valikoimamme

Valikoimalupauksemme on yksinkertainen: “Jokainen tuote on kestävämpi ja laadukkaampi valinta ihmiselle ja luonnolle”. Koko tuotevalikoima on tarkoin valitsemaamme, jotta sinä voisit olla varma, että saat parhaat tuotteet hyvinvointiisi. Kelpuutamme myyntiin ainoastaan sellaisia tuotteita, jotka edustavat parempaa valintaa niin ihmisen hyvinvoinnin, kuin luonnonkin puolesta. Siksi asiantuntijamme ovat kuratoineet sinulle valmiiksi laadukkaan valikoiman luonnonkosmetiikkaa, ravintolisiä, luomupurtavaa ja hemmottelutuotteita, jotka kunnioittavat niin maapalloamme, kuin kaikkea elämää sen sisällä.

Lupauksemme

1) Luemme puolestasi ainesosaluettelon (incin).
Ainesosat eivät saa sisältää mitään ikävyyksiä ihmiselle tai luonnolle.

2) Testaamme tuotteen puolestasi.
Tuotteiden on toimittava erinomaisesti ja lunastettava lupauksensa.

3) Tarkastamme tuotteen eettisyyden ja vastuullisuuden.
Ruohonjuuren omalla vastuullisuuskyselyllä kartoitamme kokonaisvaltaista kestävää kehitystä. Yhteistyökumppaneillemme tekemässämme kyselyssä selvitämme meille tarjottavien tuotteiden ja brändien vastuullisuutta mm. seuraavilta osa-alueilta: sertifikaatit, sosiaalinen vastuu, eettinen tuotanto, pakkausten ekologisuus, kiertotalouden edistäminen, ympäristöjalanjälki sekä hyväntekeväisyys. Tavoitteemme on edistää kestävää kehitystä pitkäjänteisesti, tukea jokaista brändiämme ja tulla yhdessä kestävän kehityksen muutoksentekijöiksi!

Valikoimamme pääkategoriat ovat:

RAVINTOLISÄT - Puhtaita, siksi tehokkaita.
Ruohonjuuren valikoimiin kelpuutetut ravintolisät ovat tulvillaan tehoa, ei täyteaineita. Ainesosien synergia takaa erinomaisen imeytyvyyden ja siksi ne ovat hinta-laatusuhteeltaan oivallinen valinta. Haalimme hyllyymme vegaanisia ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.

LUONNONKOSMETIIKKA - Ihollesi hyvää tekevä ekoteko.
Ruohonjuuren luonnonkonkosmetiikan tuotteet ovat hyväksi niin iholle, keholle, kuin ympäristöllekin. Ravinteikkaat, luonnolliset ja turvalliset ainesosat hellivät ihoa ilman kemikaalikuormaa. 

RAVINNERIKKAAT LUOMUPURTAVAT
Ruohonjuuren luomupurtavat ovat peräisin pien- ja lähituottajien vastuullisilta viljelmiltä pursuten vitamiineja, kuituja ja hyviä rasvoja hyvinvoinnin tueksi.

Palvelulupauksemme

Ruohonjuuren asiakaspalvelu tunnetaan lämpimästä ja asiantuntevasta otteestaan. Me lisäämme elämään iloa ja elinvoimaa palvelumme ja tuotteidemme avulla. Hymyssä suin ja pilkettä silmäkulmassa on syvällä oleva tapamme kohdata ihmisiä, se on positiivisuutta ja auttamisen halua. Ruohonjuuressa ”ihan kiva” – asiakaspalvelu ei riitä, vaan tavoitteenamme on merkityksellinen, mieleen jäävä asiakaspalvelu. Varmistaaksemme ylivertaisen asiakaskokemuksen, perehdytämme uudet ruohislaiset kattavasti ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti esimerkiksi oman ravintoterapeutin ja ekokosmetologin johdolla. Sama ensiluokkainen palvelu toimii niin verkossa, kuin myymälöissäkin, ravintoterapeutin konsultaatiota myöten! Osaava, monialainen henkilökuntamme on sinun käytössäsi.