Ruohonjuuren reseptit

Ruohonjuuren blogi

Hyttysten karkoitus voi tehdä kesäilloista paljon nautittavampia ilman jatkuvaa juoksemista karkuun hyttysparvia tai paukamien raapimista. Onneksi ei-toivotuista inisijöistä voi päästä eroon tehokkaasti ja myrkyttömästi ilman kovia kemikaaleja. Tässä blogissa jaamme parhaat vinkit hyttysten karkottamiseen luonnollisilla keinoilla, jotta voit nauttia kesästä ilman hyttysten häirintää.
Jatka lukemista
Luovan alan moniosaaja Iida Lappalainen ei pelkää muutosta, vaan lähestyy sitä uteliaisuudella. Hänen mielestään muutos on kuitenkin helpompi ottaa vastaan kauniissa paketissa ja yhdenkin asian muuttaminen voi kannustaa elämän kokonaisvaltaiseen uudelleen tarkasteluun.
Jatka lukemista
Suihkemuotoiset vitamiinit ja ravintolisät tarjoavat tehokkaan imeytymisen suun limakalvojen kautta, mikä mahdollistaa nopeamman ja paremman hyötyosuuden verrattuna perinteisiin tabletteihin ja kapseleihin. Haastattelimme Ruohonjuuren ravintoasiantuntijaa Miiaa ja kysyimme mihin suihkemuotoisten vitamiinien teho perustuu.
Jatka lukemista
Fenkoli, tuo Välimeren alueen suosikkikasvis, on tunnettu rapeasta tekstuuristaan ja hienovaraisesta aniksen mausta. Paistettuna fenkoli muuttaa luonteensa ja paljastaa vastustamattoman pehmeän makeuden. Tässä reseptissä suussasulava fenkoli yhdistetään vihreiden linssien ja vegaanisen Paravegano-raasteen kanssa.
Jatka lukemista