Ruohonjuuren blogi

Nyt on oivallinen aika hemmottelulle. Kotona on mukava olla ja vain nauttia oleilusta. Raikkaan happihyppelyn jälkeen on ihana helliä kehoaan pitkillä kylvyillä tai saunan lempeillä löylyillä ja nauttia kynttilän valon pehmeydestä. Eteeristen öljyjen hoitavat tuoksut hellivät aisteja ja tuovat hyvää oloa. Lue lisää blogistamme ja nappaa ihanimmat hemmotteluvinkit!
Jatka lukemista
Aromaterapia on eteerisillä öljyillä, eli tuoksuilla hoitamista. Aromaterapiassa käytetään kasvien eri osista uutettuja eteerisiä eli haihtuvia öljyjä. Kyseessä on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jonka tavoitteena on tasapainottaa mieltä, kehoa ja tunteita. Lue blogistamme täsmävinkkejä erilaisiin vaivoihin, joihin eteerisistä öljyistä on havaittu olevan apuja.
Jatka lukemista
Ilmojen viiletessä ja iltojen pimentyessä kotoilu alkaa taas houkutella. Eteerisillä öljyillä luot leppoisaa tunnelmaa ja autat myös kylmän kauden haasteiden ennaltaehkäisemisessä ja taltuttamisessa. Asiantuntijanamme tässä jutussa on  aromaterapeutti Liisa Seppälä, joka on opiskellut aromaterapiaa sekä Suomessa että Ranskassa. Nappaa ammattilaisen vinkit käyttöösi!
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

florame

Poista avainsanat!