Ruohonjuuren blogi

Dr.Hauschka kosmetiikassa keskiössä ovat kallisarvoiset raaka-aineet, terveyttä edistävä tieto, luottamus sisäiseen voimaan sekä rytmi ja tasapaino, jotka yhdessä luovat kauneutta. Dr.Hauschka kosmetiikassa korostuu kaksi asiaa: ihon on kyky uusiutua sekä hoitaa itseään ja luonnosta peräisin olevat rohtokasviuutteet. 

Jatka lukemista

Kun paisteinen päivä päättyy ja varjot pitenevät, aurinkovoiteet on aika poistaa iholta. Yöksi niitä ei kannata hipiälleen jättää, koska ihon on tärkeää hengittää ja antaa uudistua rauhassa sinun nukkuessasi. Kotimaiset RimitaOats-öljyputsarit ovat erinomaisia valintoja hellävaraisen mutta tehokkaaseen ihonpuhdistukseen. Niiden avulla niin aurinkovoiteet kuin mineraalimeikitkin saa poistetuksi iholtaan käden käänteessä.

Jatka lukemista

Omalle iholle sopivan aurinkovoiteen löytäminen voi olla välillä hankalaa, sillä kuten ihonhoitotuotteet yleensäkin, myös aurinkosuojat ja niiden sopivuus erilaisille ihoille on hyvin yksilöllistä. Se, mikä sopii toiselle, ei olekaan välttämättä omalle iholle se paras vaihtoehto.

Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

kauneus

Poista avainsanat!