Kasvojen kuivakuppaus ylläpitää ihon elinvoimaisuutta

Oletko kuullut kasvojen kuivakuppauksesta? Kokosimme yhteen parhaat vinkit turvotusta vähentävään, ihoa kirkastavaan ja lihaksia rentouttavaan kauneusrituaaliin.
Kasvojen kuivakuppaus ylläpitää ihon elinvoimaisuutta
KUIVAKUPPAUS eli alipainehieronta on peräisin kiinalaisesta lääketieteestä. Hoidon teho perustuu aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastumiseen. Kasvojen kuivakuppaus vähentää turvotusta, rentouttaa kasvojen lihaksia sekä vahvistaa ja kirkastaa ihoa.
Djusie kasvojen kuivakuppaussetti Djusie kasvojen kuivakuppaussetti

 Säännöllisesti tehtynä kuivakuppaus mm. selkeyttää kasvojen piirteitä.

Näin imukuppihieronta toimii

Hieronnassa käytetään silikonisia kumikuppeja, joihin muodostuu alipaine, kun ilmaa puristetaan kupista ulos ja se asetetaan iholle. Kupin alle jäävä ihon pehmytkudos vetäytyy kupin sisään, ja ihoa hierotaan liikuttelemalla kuppia iholla. Hoito ei riko ihoa, kuten perinteinen kuppaus.

 

Kasvojen kuivakuppaus - rentouttava kauneusrituaali

Kasvojen kuivakuppausta suositellaan noin 3 kertaa viikossa ihotyypistä riippuen. Kuppaus tehdään aina puhdistetulle iholle, joka on kosteutettu hoitonesteellä. Ennen kuivakuppausrituaalia iholle tulee levittää huolellisesti ja reippaasti (noin 3 pipetillistä) kasvoöljyä.

 

 Djusie kasvojen kuivakuppaussetti djusie fruit glaze kasvoöljy

Djusien Kasvojen kuivakuppaussetti sisältää sisältää kolme erikokoista kuppia dekolteen, kaulan ja kasvojen ihon imukuppihierontaan. Kuvassa myös hoitoon soveltuva Djusien Fruit Glaze-kasvoöljy.

Kenelle kuivakuppaus ei sovi?

Tehokas kuivakuppaus ei kuitenkaan sovi aivan kaikille ihoille. ja sitä ei suositella lainkaan herkälle ja ohuelle iholle. Iho-ongelmien, kuten aknen tai ihottuman, päältä ei myöskään tule koskaan käsitellä, vaan kuivakuppauksessa ihoa hoidetaan pelkästään oireilevan alueen alapuolelta. Muita kuivakuppauksen poissulkevia tekijöitä ovat syöpä, leikkauksen yhteydessä poistetut lymfapisteet, botox tai muut täyteaineet (viimeisen 4 kuukauden aikana), avoimet haavat, paiseet tai palovammat.

Tekniikat haltuun: liukukuppaus ja flash-kuppaus

Kasvoille suunnitellussa kuivakuppausrituaalissa käytetään kahta tekniikkaa: liukukuppausta ja flash-kuppausta. Flash-kuppauksessa kuppi käytetään iholla nopeasti ja otetaan pois, ilman liu’utusta. Liukukuppauksessa kuppia liu’utetaan iholla. Kaulan alueelle ei tule tehdä liukukuppausta lainkaan.

Kuinka kauan hoito kestää?

Hoito voi olla lyhyt, vain 5-10 minuuttia ja korkeintaan 20 minuuttia kerrallaan. Hitaasti ja kevyesti tehtävä liu’utus vaikuttaa enemmän lymfanesteiden virtaukseen. Nopeampi ja voimakkaampi liu’utus puolestaan vaikuttaa enemmän lihaksiin, sidekudokseen ja verenkiertoon.

 

 

Kasvojen kuivakuppaus ohje
 

Näin se käy

1. Ennen hoitoa puhdista kasvot huolellisesti puhdistusöljyllä.
2. Puhdistuksen jälkeen taputtele iholle kosteuttava hoitoneste.
3. Levitä huolellisesti reilu määrä kasvoöljyä (vähintään kolme pipetillistä) käsiteltävälle alueelle: kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja niskaan.
4. Kuppauksen voi aloittaa periaatteessa miltä alueelta vaan ja voit käsitellä myös vaan osan kasvoista tai vaikkapa kaulan, dekolteen tai niskan.
5. Seuraa kuppausta tehdessäsi grafiikan osoittamia suuntia - Flash-kuppausta voi tehdä yhteen kohtaan 1-5 kertaa. Liukukuppauksen vetoja voi toistaa 1-3 kertaa. Liukukuppauksessa ihoa voi tukea toisella kädellä vastakkaiseen suuntaan.

 Kiinnitä huomiota erityisesti vetojen suuntiin

Tee liukukuppauksen vedot aina sivuille ja alaspäin, kohti sydäntä ja imusuonia. Karkeasti voidaan sanoa, että kasvojen keskiosasta lähtevät liikkeet ohjataan kohti saman puolen ohimoita, korvia ja leukaluuta. Oikea tekniikka on tärkeää, sillä jos imunestekierron suuntia ei huomioida, voi käsittely jopa lisätä kasvojen turvotusta entisestään.

Kasvojen kuivakuppaus Djusie kasvojen kuivakuppaussetti

Kuivakuppauksen tuomia hyötyjä

• kiinteyttää ihoa
• vaalentaa arpia ja pigmenttimuutoksia
• vähentää juonteita
• poistaa turvotusta
• aktivoi luontaista kollageenintuotantoa
• vahvistaa ihoa
• kirkastaa ihoa
• rentouttaa kasvojen lihaksia
• auttaa hoitotuotteita imeytymään ihoon paremmin
• tehostaa ihon hapen,- ja ravinnonsaantia
• kasvojen piirteet piirteet selkiytyvät säännöllisellä kuppauksella
• hoidolla voidaan myös tukea epäpuhtaan ihon ja aknearpien hoitoa.

Osta tuotteita

 Djusie kasvojen kuivakuppaussetti
Djusie
Kasvojen kuivakuppaussetti
Djusie
Fruit Glaze -kasvoöljy, 30 ml
Ibero
Imukuppihieronta-
kupit 4 kpl
Frantsila
Ruusu-kasvoöljy, 30 ml
Djusie
Acid Bloom-kasvovesi, 100 ml

 

Asiantuntija: Ruohonjuuren kosmetologi, kouluttaja Miia Rantonen

Jäikö jokin mietityttämään? Autamme mielellämme. Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme auttavat niin myymälöissä kuin verkkokaupassakin.