Kotimaisen kosmetiikan must-have tuotteet kevääseen

Kotimaamme marjaisat metsät, kesäiset kukkaniityt ja yrttitarhat pursuavat puhtaita luonnonkosmetiikan raaka-aineita. Vahva osaaminen syntyy tietotaidosta, intohimosta, testaamisesta ja tekemisestä. Tutustu blogissamme Ruohonjuuren kotimaisiin luonnonkosmetiikan helmiin ja poimi parhaat tuotevinkit kevätiholle!
Keväinen kuva valkoisia kukkia naisen kädessä

Kotimaista luonnonkosmetiikkaa Ruohonjuuresta kevätiholle

Kotimaista huippuosaamista on helppo arvostaa ja valikoimastamme löytyy runsaasti toinen toistaan ihanampia luonnonkosmetiikan helmiä. Tuotteita yhdistää rakkaus puhtaaseen luontoon ja sen runsaisiin raaka-aineisiin, joista valmistetaan suurella sydämellä ja rautaisella ammattitaidolla tuotteita, joita ihomme rakastavat.

Circulove

Circulove Oy on suomalainen luonnonkosmetiikan yritys, jonka kansainväliseen tekijätiimiin kuuluu ammattilaisia luonnonkosmetiikan, vastuullisuuden ja designin aloilta. Circulove on ensimmäinen suomalainen, kokonaisvaltaisesti fermentoitu ihonhoitosarja. Se syntyi halusta tehdä hyvää ihmisille ja planeetalle. Circulove yhdistää puhtaan, raikkaan, luonnollisen kauneuden, sosiaalisen vastuun ja kiertotalouden suunnitteluajattelun.

Tehokasta kosteutusta ja suojaa auringon polttavilta säteiltä:
Circulove DAY on aivan täydellinen päivävoide, sillä se on koostumukseltaan kevyt, tehokkaasti kosteuttava, suojaa auringolta ja tuntuu ihanalta iholla! Korkealaatuinen päivävoide sisältää hoitavan ja suojaavan sekoituksen luonnollisesti fermentoitua vadelmansiemenöljyä, puna-apilaa, karitevoita ja kauraa.

Murumuru

Murumuru -sarjan tuotteet ovat lähituotettua suomalaista luonnonkosmetiikkaa, jonka ainutlaatuisen mehukkaat ja ravitsevat raaka-aineet hoitavat ja hellivät sekä ihoa että hiuksia. Murumurun -tuotteet tunnistaa valloittavan karkkimaista tuoksuistaan. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan suurella sydämellä aivan alusta ihan loppuun asti Helsingissä.

Kevätihon kirkastukseen kestosuosikki:
Murumuru C-vitamiiniseerumi, 30 m
l  

Monitoimivoide hektisiin aamuihin:
Murumuru Natural SPF15 BB-voide, 30 ml
Kosteusvoide, meikkivoide ja aurinkosuoja samassa voiteessa - mikä ihanan arjen apuri! Ihon sävyyn mukautuva BB-voide sisältää fysikaalisen ja ympäristöystävällisen sekä tehokkaan aurinkosuojan UVA- ja UVB säteitä vastaan. 

Aurinkovoide kasvoille ja koko vartalolle: 
Murumuru Sunny Day Natural SPF30 Aurinkovoide, 100 ml
Murumurun aurinkovoiteessa komeilee luonnon mineraali sinkkioksidi, joka suojaa ihoa auringon UVB- ja UVA-säteiltä. Fysikaalinen aurinkosuoja on helppo ja miellyttävä levittää kasvojen ja vartalon iholle. Voide jättää luonnollisen huomaamattoman lopputuloksen, lisänä tietysti Murumurun hurmaava ja karkkimainen tuoksu!

Rimita Green

Rimita Green on äidin ja pojan luotsaama, pietarsaarelainen perheyritys, jota yhdistää aito halu tuoda ihmisille hyviä ja puhtaita vaihtoehtoja sekä intohimo puhtaisiin suomalaisiin marjoihin ja yrtteihin. Rimita-sana tulee perheenjäsenten etunimien alkukirjaimista ja Green kertoo puolestaan vihreistä arvoista. Korkealaatuisuus tarkoittaa Rimita Greenille ensiluokkaisia raaka-aineita ja toimivia, kontrolloituja valmistusprosesseja.

Rimitan luonnonkosmetiikan deodorantit ovat huippusuosittuja, sillä ne ovat oikeasti tehokkaita ja koostumukseltaan miellyttäviä. RimitaDeot ovat vegaanisia ja luomusertifioituta (NaTrue) eivätkä ne sisällä alumiinia tai soodaa.

Uutuustuoksut suosituissa luonnonkosmetiikan deodoranteissa:
RimitaDeo Raikas on tuoksultaan kevyen sitruksisen ja sopii hyvin unisex käyttöön ja myös aivan ensimmäiseksi deodorantiksi. Rimita Deo Metsä puolestaan tuoksuu keyvesti männyltä ja on myöskin unisex tuoksu.

Flow Cosmetics Himalajan suolakuorinta

Flow Cosmetics

Flow Cosmetics -tuotteet valmistetaan vankkumattomalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä yrityksen ikiomassa pientehtaassa Riihimäellä. Valikoima koostuu saippuoista, shampoopaloista ja muista luonnonmukaisista ihonhoitotuotteista. Kaikki raaka-aineet on huolella valittu ja käytetyt pakkausmateriaalit ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä.

Kevätihon kuorintaan:
Flow Cosmetics Himalajansuolakuorinta
valmistaa ihanasti ihosi kevääseen. Tämä kuorinta tekee ihosta ihanan pehmeän kosteuttaen samalla niin hyvin, ettet tarvitse välttämättä lainkaan kosteusvoidetta kuorinnan jälkeen. Ihana kookoksen ja sitruunan tuoksu virkistää ihon lisäksi myös mieltä! 

Ultratehokkaaseen kosteutukseen: 
Flow Cosmetics Hyaluronihapposeerumi
on puolestaan kestosuosikki, joka tehokosteuttaa kuivimmankin ihon ihanaan hehkuun.  Flow Cosmetics Hyaluron & Probiotics -seerumi yhdistää hyaluronihapon ja maitohappobakteerien tehon superkosteuttavaksi komboksi, jolla on välitön ihoa kiinteyttävä ja juonteita silottava vaikutus. 

Pure= Beauty 

Pure=Beauty panostaa laadukkaisiin, yksinkertaisiin ja selkeisiin ihonhoitotuotteisiin, joiden inci-listat ovat lyhyitä, helposti ymmärrettäviä ja vailla turhuuksia. Valikoimaan kuuluu laadukkaista raaka-aineista tehtyjä ihoöljyjä, kasvovesiä ja seerumeita. Tuotteiden valmistus on tapahtunut aina Suomessa ja toiminnan kulmakivenä on rehellisyys, läpinäkyvyys ja laadusta tinkimättömyys. Pure=Beauty tuotesarja vahvistui entisestään, kun yhteistyökumppaniksi tuli Naviter Oy, kokenut suomalainen, innovatiivisen luonnonkosmetiikan valmistaja.

Eloa väsyneisiin silmänympäryksiin: 
PURE = BEAUTY Eye Serum Roll-on with Hyaluronic Acid, 10 ml 

Ihana, elvyttävä silmänympärysseerumi häivyttää väsymyksen silmien alta ja raikastaa ilmeen tasoittamalla silmänympäryksen pieniä juonteita. Kevyesti hierova roll-on pää tehostaa tämän elävöittävän eliksiirin vaikutusta.

Ylellinen suihkuöljy, joka puhdistaa myös aurinkovoiteen: 
PURE = BEAUTY Nourishing Shower and Bath Oil, 200 ml

Pure=Beauty Nourishing Shower and Bath Oil saa ihosi hehkumaan mielihyvästä kylvyn tai suihkun jälkeen. Vedetön suihkuöljy kosteuttaa ja ravitsee kuivaa ihoa jättäen ihon pehmeäksi ja joustavaksi. Erinomainen myös aurinkovoiteiden puhdistamiseen iholta!

Frantsila 

Frantsila tuottaa suomalaisia terveyttä edistäviä luomutuotteita, palveluja sekä luontaista terveydenhoitoa ja hyvinvointia edistävää koulutusta vastuullisesti ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Yrttiviljely ja keräily ovat täysin luomua ja kaikki tuotteissa käytetyt kukat, yrtit ja kasvit on viljelty Hämeenkyrön pelloilla. 

Päivetyksen tueksi:
Frantsilan kaikista ihanuuksista nostamme esiin nyt erittäin ajankohtaisen Kehäkukka-Porkkanaöljyn, sillä se on kaikkien päivettymistä haikailevien paras kaveri! Kehäkukka-porkkanaöljyn sisältämät kehkäkukan ja porkkanan uutokset uudistavat tehokkaasti ihosolukoa hoitaen samalla myös tulehtunutta ihoa. Lempeästi hoitava Kehäkukka-porkkanaöljy sopii jokapäiväiseen ihonhoitoon sekä rauhoittamaan auringolle altistunutta ihoa ja kosteuttamaan myös limakalvoja.

Poimi omat suosikkisi kevätihon hoitoon kotimaisista luonnonkosmetiikan helmistämme! Ihanat ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme auttavat sinua ilolla niin verkossa kuin myymälöissäkin.

Tervetuloa hyvän olon ostoksille!

Kurkkaa myös Ruohonjuuren kuukauden tarjoukset >