Ruusuista elinvoimaa ja hehkua iholle

Alteya Organics -sarja on ylistys luonnon kauneimmille kukkasille: bulgarialaisille ruusuille ja rauhoittavalle laventelille. Ruusujen terälehdistä ja ruusunmarjoista syntyy ylellisen ihania ihonhoitotuotteita, jotka tuovat virkeyttä ja elinvoimaa aikuisella iholle. Lue lisää blogistamme!
Alteya Organics

Alteya Organics -sarjan ihonhoitotuotteissa pääosaa näyttelee bulgarialainen ruusuöljy (Rose Otto), joka on valmistettu Bulgarian ruusulaaksossa kasvaneiden Damascena-ruusujen terälehdistä. Ruusut ja tuotteissa käytettävät laventelit kasvavat Alteyan omilla pelloilla Bulgarian ruusulaaksossa. Alteya myös valmistaa niistä itse eteeriset öljyt ja kukkaisvedet. Ruusujen terälehdet tislataan ruusuöljyksi ainutlaatuisella menetelmällä, jotta öljyn teho säilyy optimaalisena.

Alteya Organics sai alkunsa vuonna 1999, mutta sen taustalla komeileva ruusunviljelyn tietotaito on kulkenut sarjan perustajien suvussa jo 1900-luvun alkumetreiltä saakka. Näissä ylellisen tuntuisissa tuotteissa yhdistyykin uniikilla tavalla moderni teknologia ja sukupolvelta toiselle periytyvä ruusunkäsittelyosaaminen.

Ruusu hellii aikuista ihoa

Ravinteikas Alteya Organics ruusunmarjaöljy on tulvillaan antioksidantteja, 
A-vitamiinia ja hyödyllisiä rasvahappoja, jotka kosteuttavat ihoa ja hidastavat ryppyjen ja juonteiden syntymistä. Ruusunmarjaöljy sisältää kahmalokaupalla A-vitamiinin esiastetta, pääosin betakaroteenia ja sen lisäksi myös trans-retinolihappoa. 

Alteya Organics -sarjan Ruusuvesi on ylellisen tuoksuinen elämänkumppani, joka piristää väsytyttä ihoa elvyttäen ja uudistaen sen toimintoja! Mielialaa nostattavan tuoksun omaava, aito 100 % Ruusu-kukkaisvesi tasapainottaa ihoa syväpuhdistaen sitä.

Asetelma Ruohonjuuren Alteya Organics ruusuöljy-luonnonkosmetiikkatuotteita

Alteya Organics -sarjan monitoimivoiteet sulattavat sydämiä

Alteya Organics -sarjan Ruusu-ihmesalva (Organic Rose Otto Wonder Balm) on mojova monitoimivoide, jota kuivan ihon pelastajaksikin on hyvästä syystä tituleerattu. Tämä teholtaan ylivertainen yleisvoide saa toden totta uskomaan ihmeisiin!

Ihoa tehokkaasti uudistava, ravitseva ja kosteuttava monitoimisalva herättää horteesta kuivuudesta kärsivän ihon! Ihmevoiteen taikojen ansiosta haastavimmallakin iholla on mahdollisuus kukoistaa kauniina ja elinvoimaisena!

Ruusu-ihmevoide on nimittäin kuivien kohtien supersankari, josta hyötyvät niin rohtuneet huulet, kuivat kyynärpäät, käden, jalat kuin muutkin ihosi kuivat paikat. Ravinnerikas ja uudistava mahtisalva tekee taikojaan ja tuo tasapainoa kosteusköyhälle iholle.

Laventeli-monitoimisarja pelastaa monesta pinteestä!

Kun kyynärpäät ovat kovettuneet, huulet rohduksissa, ötökkä purrut paukamia tai käsien iho rutikuiva, rientää Alteya Organics -sarjan Laventeli-yleisvoide avuksesi supersankarin viitta liehuen!

Miestä ja naista mäessä avitteleva Laventeli-monitoimivoide kosteuttaa, tasoittaa ja tasapainottaa ihoa - ja toimii myös pienten ihotulehdusten taltuttamisessa.

Monitoimivoiteen tehoaineena temmeltävä laventeliöljy auttaa ihoa uusiutumaan jättäen hipiän hyvinvoivan hehkuvaksi. Monitoimivoide tasapainottaa ihon toimintoja ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Laventeli-yleisvoide on loistava valinta mm. käsille, jaloille, kyynärpäille, huulille, haavoihin, ärtymiin käytettäväksi. 

Kukkaisvesien helmet poimittavanasi!

Monikäyttöisiä kukkaisvesiä hyödynnetään tänä päivänä runsaasti ihon-ja kauneudenhoidossa. Monikäyttöisten kukkaisvesien teho perustuu niiden sisältämiin kasvien aktiiviaineisiin, jotka hoitavat mitä moninaisimpia ihopulmia – ja saavat kaupan päälle ihosi kosteutumaan ja hehkumaan kauniisti. Kukkaisvedet tasapainottavat ihon pH:ta ja niitä käytetäänkin siksi kaikkein yleisimmin kasvovesien tapaan ja kasvovesiä korvaamaan. Kukkavedet sopivat mainiosti myös kevyen meikin puhdistukseen. Monet käyttävät hyvillä mielin kukkavesiä myös vartalosuihkeena kosteuttaakseen ja parfymoidakseen ihoa luonnollisesti, lempeästi ja kevyesti. Kukkavedet sopivat myös hiustenhoitoon, sillä ne hoitavat hellävaraisesti sekä hiuksia että päänahkaa.

Melissavesi virkistää ja tuo apua epäpuhtaalle iholle

Alteya Organics -sarjan Melissa-kukkaisvesi antaa puhtia ja virkeyttä nuutuneellekin iholle! Ihanan ihosi horteestaan herättävä melissavesi selättää epäpuhtaudet, rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja lievittää ihon pieniä tulehduksia.

Ensiluokkainen melissavesi valmistetaan tislaamalla 100% tuoreita, aitoja melissakukkia - tässä kukkaisvedessä kaikki melissan arvokkaat ainesosat ovat visusti tallella ja valmiudessa hoitamaan ihoasi lempeästi ja luonnollisesti

Kamomillavesi hoitaa herkkääkin hipiää

Kamomillavesi on herkän ihon ylin ystävä! Ihon pieniä tulehduksia tehokkaasti hoitava ja ärtynyttäkin ihoa lempeydellään rauhottava Kamomilla vesi piristää ja elvyttää ihanaa ihoasi!

Alteya Organics -sarjan Kamomillavesi sopii loistavasti herkälle iholle, sillä se sisältää vain ja ainoastaan puhdasta kamomillankukkaisvettä. Kamomillan kukkaisvesi auttaa myös tehokkaasti ihon epäpuhtauksiin ja tulehdustiloihin.

Laventeli-kukkaisvesi rauhoittaa ihoa ja mieltä

Laventeli-kukkaisvesi auttaa taltuttamaan ihon pienet tulehdustilat, rauhoittaa punoituksen ja hoitaa tiehensä kipeätkin näpyt.

Alteya Organics 100% luomulaatuinen, tislattu Laventelivesi on valmistettu tuoreista, aidoista laventelikukista,jotka ovat hoityovaikutuksiltaan ylivertaisen eteerisen laventeliööjyn arvokas raaka-aine.

Tiesitkö muuten, että Alteya Organics -sarjan kukkaisvedet ovat niin puhdasta tuotosta, että ne sopivat mainiosti myös keittiössä käytettäviksi?

Syötäviä tuotteita ja aineksia kotitekoiseen kosmetiikkaan

Alteya Organics -sarjasta löytyy myös aineksia syötäväksi ja kotikosmetiikan raaka-aineiksi. Mieltä ja kehoa voit rauhoittaa hurmaavan tuoksuisten laventelikukkien ryydittämä - huippulaatuista laventelia muuten Höyhensaarimatkailun edistämiskeskuskin luomet lupsahdellen suosittelee! Alteya Organics:in pakkaama kehäkukka tuo puolestaan luonnollista hoitotehoa kotikosmetiikkamaakareiden purnukoihin.

Osta Alteya Organics -tuotteet verkkokaupastamme >>

Kurkkaa tästä Ruohonjuuren kuukauden tarjoukset >