Nujerra stressi, kukoista entistäkin kauniimpana!

Liiallinen stressi vaikuttaa terveyteemme monin tavoin haitallisesti. Mutta tiesitkö, että stressi nävertää myös kauneuttamme? Stressi aiheuttaa näppylöitä ja on yksi äkillisen hiustenlähdön yleisimmistä syistä. Onneksi ylikuormitukseen on saatavilla tehokasta apua.
Nainen katsoo aurinkoon ja pitää kädessään KSM66-ashwagandha purkkia

Pieni stressi kuuluu elämään — itse asiassa pitkälti juuri stressihormoni kortisolin ansiosta pääsemme kampeamaan itsemme aamulla sängystä ylös. Haitalliseksi stressi muuttuu silloin, kun sitä on liikaa ja liian kova kuormitus jatkuu pidempään.

Tiedetään, että liiallinen stressi heikentää hyvinvointiamme monella tavalla: se saa esimerkiksi mielen matamaan maata myöten, ärräpäät lentelemään ja höyhensaaren hukkumaan. Todennetusti liiallinen stressi myös lisää tunnesyömistä, aiheuttaa hiustenlähtöä ja pahentaa iho-ongelmia. Monelle stressinäppylät ovatkin tulleet valitettavan tutuiksi.

Suurin osa liiallisen stressin elämänlaatua nakertavista vaikutuksista selittyy hormonitoiminnan sekoamisella. Kun stressihormoni kortisoli on tapissa, se vaikuttaa elimistömme muihinkin hormoneihin, jolloin esimerkiksi nukahtaminen vaikeutuu, olo ankeutuu ja naposteluntarve herää. Korkeiden kortisolitasojen vuoksi myös hiuspohjan tasapaino järkkyy eivätkä hiustupetkaan enää pysty toimimaan normaalisti.

Stressi on äkillisen hiustenlähdön yleisin syy

Äkillisesti alkaneen eli telogeenisen hiustenlähdön yleisimpiin syihin lukeutuva stressi saa hiukset ohenemaan, katkeilemaan ja tippumaan. Liialliseen stressiin ajautuneena kehomme kamppailee primitiivisesti ns. taistele tai pakene -tilassa. Silloin elimistö priorisoi tärkeimpiä toimintojaan hengissä selvitäksemme eikä hiusten kauneudesta huolehtimiseen riitä kehollamme ravinteita tai muitakaan paukkuja.

Ihmisen päänahassa jököttää noin 100 000 karvatuppeja, joista jokaisesta kasvaa yksi hius. Jokainen noista hiustupeista on jossain kasvukierron vaiheessa; joko kasvamassa, levossa tai irtomisvaiheessa. Koska kasvuvaihe kestää ajallisesti pisimpään, on suurin osa tupeista kasvuvaiheessa — ja juuri tätä vaihetta liiallinen stressi häiritsee. Äkillisesti alkaneessa hiustenlähdössä hiustuppien normaali toiminta järkkyy, minkä seurauksena ne siirtyvät sankoin joukoin lepovaiheeseen jatkaen siitä isona sakkina irtoamisvaiheeseen. Silloin suuri määrä hiuksia putoaa päästä yhtäaikaisesti - se jos mikä pahentaa stressiä! Vaikka stressi kannattaakin ehdottomasti hoitaa pois, ei hiustenlähdöstä kannata liikaa huolestua. Hiukset kasvavat kyllä takaisin, kun tilanne rauhoittuu.

Nainen kaataa purkista kädelleen Ruohonjuuren KSM66-ashwagandha -kapseleita

Stressiä, väsymystä ja pinna kireällä? KSM66 auttaa - sen todistaa yli 25 tutkimusta

Harmonia KSM66:n tehoaineena toimii täyden spektrin ashwagandhanjuuriuute (Withania somnifera), joka tutkitusti parantaa kehon vastustuskykyä stressiin, auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja toipumaan stressaavista tapahtumista. KSM66 auttaa myös rentoutumaan ja ylläpitämään emotionaalista vakautta. Lisäksi KSM66 tukee unen saantia ja auttaa ylläpitämään henkistä ja fyysistä kapasiteettia sekä optimaalista kestävyyttä ja energisyyden tunnetta. Positiiviset muutokset voi havaita myös emotionaalisen tasapainon kohenemisena ja yleisen hyvinvoinnin lisääntymisenä.

KSM66®-uutteen taustalla on yli 25 kliinistä plasebokontrolloitua kaksoissokkotutkimusta, jotka ovat PubMed-indeksoituja.

Erityistä luomutuotetussa KSM66-ashwagandhassa on myös sen kokonaisvaltainen vastuullisuus, joka pohjaa perustajansa Kartikeyan ajatukseen siitä, että hyvinvoivat ihmiset tuottavat hyviä tuotteita.
KSM66:n tuotolla ylläpidetäänkin sairaalaa, terveysasemaa, kylätilaa ja kouluja Pohjois-Intian Rajashtanissa. KSM66 tarjoaa Koton, Samburin ja Mandalan kaikille kyläläisille ilmaisen terveydenhuollon ja sairaanhoidon sekä lapsille ilmaisen koulunkäynnin. KSM66:n tuotolla ylläpidetään myös goshalaa eli lehmien vanhainkotia, jonne maidontuotantohommista eläköityneet lehmät pääsevät viettämään ansaittuja eläkepäiviään.

KSM66:n vastuullisuuteen kuuluu myös naisten työllistäminen ja voimaannuttaminen. Tutkitusti juuri kehittyvien maiden naisten tukeminen on yksi tehokkaimmista keinoista maailmanlaajuisen köyhyyden ja eriarvoisuuden vähentämiseen. Naisten taloudellisen aseman vahvistaminen tukee heidän perheidensä lisäksi kokonaisia yhteisöjä. KSM66:ta nauttimalla olet siis mukana tekemässä hyvää itseäsi huomattavasti laajemmalle piirille.

KSM66-valmisteen sisältämän Ashwagandhan ominaisuudet:

- Ashwagandha edistää kehon vastustuskykyä stressiin, auttaa kehoa käsittelemään stressiä ja auttaa toipumaan stressaavista tapahtumista
- Ashwagandha auttaa ylläpitämään optimaalista kestävyyttä, energian ja elinvoiman tunteita sekä fyysistä ja henkistä hyvinvointia
- Ashwagandha tukee nukahtamista
- Ashwagandha auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkistä kapasiteettia
- Ashwagandha tukee palautumista ja jaksamista
-Ashwagandha tukee lihasmassan kasvua
- Ashwagandha edistää optimaalista rentoutumista/ auttaa rentoutumaan
- Ashwagandha edistää emotionaalista tasapainoa ja yleistä hyvinvointia

 

KSM66-ashwagandhaa saa myös riittoisassa tuplapakkauksessa >

 

Muistathan, että ravintotereapauttimme auttaa chatissa tiistaisin klo 9-11. Ravintoterapautin kouluttamat asiakaspalvelijamme auttavat sinua myös ilolla niin verkossa, kuin myymälöissäkin!

 

Toivotamme stressittömiä päiviä!

 

Lähde: Hiusasiantuntijana blogissa ekokampaajana työskentelevä Tiina Junno.Terveysväitteiden perusteet / EFSA:
M-2008-1061 2183 - Withania somnifera (common name: Ashwagandha) - Mental Health and relaxation
M-2008-1061 2503 - Withania somnifera (Withania, horse smell, ginseng Indian, ashwagandha) - Cardiovascular health
M-2008-1061 3251 - Ashwagandha root (Withania somnifera) - Adaptogenic properties
M-2008-1061 3657 - Withania somnifera - Contributes to optimal mental and cognitive activity
M-2008-1061 4194 - Withania somnifera ROOT - Mental, stress & sleep
M-2008-1061 4195 - Withania somnifera ROOT - Energy
M-2008-1061 4196 - Withania somnifera ROOT - Respiratory
M-2008-1061 4197 - Withania somnifera ROOT - Rejuvenation
M-2008-1061 4198 - Withania somnifera ROOT - Reproduction
M-2008-1061 4199 - Withania somnifera ROOT - Skin
M-2008-1061 4507 - Withania somnifera-roots-Ashwagandha, Winter cherry - Antioxidant Activity

Odotuslistalla:

Supports in periods of mental and nervous tension and of anxiousness/Contributes to optimal relaxation/helps to support relaxation, mental and physical wellbeing/contributes to emotional balance and general wellbeing - 2183

Protect tissue from injuries/ Protect the general health by antioxidant activity- 4507

-Helps maintain mental balance. Supports mental function in the elderly. Supports the onset of sleep. Supports learning, memory and recall. Helps you recover from stressful events. Helps maintain emotional stability" - 4194

- "Helps maintain energy levels. Helps you gain weight and muscle mass. Helps build muscle. Energy tonic/Invigoration of the body
Helps to maintain optimal stamina, feelings of energy and vitality, physical and mental well-being/helps to support the body´s vitality/contributes to the body's resistance to stress/helps to make you feel more energetic - 4195

-Supports the health of the female reproductive organs. Helps maintain strength in pregnancy. Supports male sexual function. Helps maintain sperm mobility and sperm count- 4198

 Kurkkaa tästä Ruohonjuuren kuukauden tarjoukset >