Ruohonjuuren blogi

Talviaikaan on tärkeää pitää erityisen hyvää huolta hyvinvoinnistaan ja vastustuskyvystään, sillä pöpöt tykkäävät tunnetusti riehua erityisesti kylmillä keleillä. Terveellisten elämäntapojen ja ahkeran käsienpesun lisäksi talvikeleihin sopivat sellaiset ravintolisät, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lue vinkit blogistamme!
Jatka lukemista
Aromaterapia on eteerisillä öljyillä, eli tuoksuilla hoitamista. Aromaterapiassa käytetään kasvien eri osista uutettuja eteerisiä eli haihtuvia öljyjä. Kyseessä on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jonka tavoitteena on tasapainottaa mieltä, kehoa ja tunteita. Lue blogistamme täsmävinkkejä erilaisiin vaivoihin, joihin eteerisistä öljyistä on havaittu olevan apuja.
Jatka lukemista
Mitä jos kokeilisit luonnonkosmetiikkaa, tuunaisit ruokavaliotasi pikkaisen terveellisempään suuntaan tai panostaisit vaikka parempaan ravintolisään? Pienissä arjen valinnoissa piilee iso voima. Kun valitset iholle, keholle ja ympäristölle parempia vaihtoehtoja, voit kokonaisvaltaisesti paremmin. Lue lisää blogistamme!
Jatka lukemista
Ruohonjuuren tuotteista saavat tarmoa taipaleelleen monenlaiset pallontallaajat - aina kilpaurheilijoista lähtien. Turkulainen kilpa-aerobiccari Erika Rautiainen on Turun Ruohonjuuren kanta-asiakas ja terveellisten tuotteiden innokas käyttäjä. Blogissa Erika kertoo omista suosikkituotteistaan treenin ja palautumisen tueksi.
Jatka lukemista
Hyvinvoinnin ja paremman mielialan uusi musta on uni. Hyvin nukutun yön jälkeen olo on virkeä ja energiaa riittää aamusta iltaan. Huonosti nukutun yön jälkeen pienemmätkin asiat tuntuvat raskailta, eikä mielikään jaksa innostua kuten normaalisti.
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

puhdas+

Poista avainsanat!