Ruohonjuuren blogi

Ruohonjuuri tekee hyvää yhdessä asiakkaidensa kanssa. Joka kuukausi lahjoitamme yhden tuotteemme koko tuoton erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Syyskuun lahjoituskohteena on Naisten Linja, joka tukee väkivaltaa kokeneita ja sitä pelkääviä naisia ja tyttöjä sekä heidän läheisiään. Lue lisää Naisten Linjan tärkeästä työstä blogistamme.

Jatka lukemista
Ruohonjuuri lahjoitti 40 000 euroa Luonto-Liiton metsäryhmälle metsiemme monimuotoisuuden suojeluun. Ruohonjuuri ja Luonto-Liitto aikovatkin pelastaa Suomen metsät ja pysäyttää luontokadon. Liity sinäkin metsäluonnon puolustajien pontevaan porukkaan!
Jatka lukemista
Reilu meininki on oikeita tekoja. Ruohonjuuren työntekijöillä on mahdollisuus käyttää palkallista työaikaansa vapaaehtoistyöhön paremman maailman puolesta. Joka ikinen kuukausi yksi ruohonjuurelainen pääsee yhdeksi päiväksi töihin itse valitsemaansa järjestöön tai muuhun parempaa maailmaa rakentavaan projektiin. Palkan tästä vapaaehtoistyöpäivästä maksaa Ruohonjuuri. Maailma muuttuu, kun sitä muutetaan!
Jatka lukemista
Ruohonjuuren työntekijöillä on mahdollisuus käyttää palkallista työaikaansa vapaaehtoistyöhön paremman maailman puolesta. Joka ikinen kuukausi yksi ruohonjuurelainen pääsee yhdeksi päiväksi töihin itse valitsemaansa järjestöön tai muuhun parempaa maailmaa rakentavaan projektiin. Palkan tästä vapaaehtoistyöpäivästä maksaa Ruohonjuuri. Maailma muuttuu, kun sitä muutetaan!
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

hyväntekeväisyys

Poista avainsanat!

Tuotemerkit

frantsila harmonia