Ruohonjuuren blogi

Aurinko aiheuttaa monenlaisia vaikutuksia keholle, mielelle ja iholle. Iso osa vaikutuksista on positiivisia: mieli esimerkiksi virkistyy ja D-vitamiinia ropisee kroppaan. Lue tästä Ruohonjuuren ravintoterapeutin vinkit kevätkauden terveytesi tueksi!
Jatka lukemista
Aina väsymyksessä ei ole kyse stressistä, arjen hallinnasta, varsinaisesta sairaudesta tai unen ongelmasta; myös esimerkiksi elimistön rautavarastot ja vitamiinitasot voivat vaikuttaa jaksamiseen. Keväällä oman haasteensa tuo lisääntyvä auringonvalo, joka saattaa joillain haitata nukahtamista ja unirytmiä. Mitkä kaikki tekijät vaikuttavat väsymiseen ja miten omaa jaksamista voisi edistää?
Jatka lukemista

Tuoksut luovat tunnelmaa ja hyvää energiaa ympärilleen. Ne piristävät ja auttavat rentoutumaan arjen tohinan keskellä sekä nostavat juhlatunnelmaa kevään ja kesän riennoissa. Tuoksut ovat myös ihana lahjaidea, sillä ne kertovat kauniita asioita kantajastaan. On sitten makusi mikä tahansa, uskomme jokaisen löytävän oman suosikkinsa Ruohonjuuren monipuolisesta luonnollisten tuoksujen valikoimasta. Tässä blogissa pääset tutustumaan Ruohonjuuren henkilökunnan suosikkituoksuihin.

Jatka lukemista
Välillä olo saattaa olla kuin olmilla ja voimat vähissä. Pitkä, pimeäkin talvi tuntuu joskus vaatineen veronsa ja elinvoimaa pitäisi saada ropautettua kroppaan. Itselle mieleinen liikunta, terveellinen ja monipuolinen ruokavalio ja ajan viettäminen ystävien ja perheen kanssa auttavat varmasti asiaa... Mutta onko olemassa pikavinkkejä väsymyksen karkottamiseen?
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

kevät

Poista avainsanat!