Ruohonjuuren blogi
Impolassa ei viljellä viimeaikojen villitysten innoittamana vaan tila perustettiin jo vuonna 1894. Silloin nykyisen viljelijän (Kaarlo Impolan) isoisän isä (Kalle Impola) perusti oman tilan isänsä omistamille viljaville ”takamaille” Kiikan (nykyisen Sastamalan) Kämmäkkään. Nykyinen viljelijä Kaarlo Impola aloitti viljelyn vuonna 2000.
Jatka lukemista
Terveystietoisten huomio on kiinnittymässä proteiineista kuituihin. Vaikka runsasproteiiniset ruokavaliot kasvattavatkin edelleen suosiotaan, on ravitsemuksellinen kiinnostus on pikkuhiljaa siirtymässä proteiineista kuituihin. Kuidut siis trendaavat ja niiden voidaankin sen suhteen sanoa olevan uusi proteiini.
Jatka lukemista
Lihansyönnin vähentäminen on eettinen ympäristöteko, joka kannattaa myös oman terveytensä vinkkelistä vilkuille. Lue tästä jutusta Ruohonjuuren ravintoterapeutti Eijaliisa Koivun vinkit lihansyönnin vähentämiseen.
Jatka lukemista
Fermentointi on ollut trendinä niin huippuravintoloissa kuin terveystietoisten ihmisten keittiöissä jo pitkään. Huolella hapatettujen, innovatiivisten Cultur-tuotteiden ideana onkin tuoda helposti tarjolle ravintolatasoista, funktionaalista ja hyvänmakuista ruokaa.
Jatka lukemista
Tiesitkö, että palautumisestasi huolehtimalla autat myös suolistoasi voimaan paremmin? Rentoutumisen ja hiljentymisen hetket ovat siis laatuaikaa myös suolistosi uutterien pikkuapulaisten hyvinvoinnin kannalta.
Jatka lukemista