Ruohonjuuren blogi

Terveystietoisten huomio on kiinnittymässä proteiineista kuituihin. Vaikka runsasproteiiniset ruokavaliot kasvattavatkin edelleen suosiotaan, on ravitsemuksellinen kiinnostus on pikkuhiljaa siirtymässä proteiineista kuituihin. Kuidut siis trendaavat ja niiden voidaankin sen suhteen sanoa olevan uusi proteiini.
Jatka lukemista
Vireystilaa ja aivotoimintaa optimoivat tuotteet ovat olleet jo jonkin aikaa suosiossa maailmalla. Monet haluavat panostaa mahdollisimman skarppiin versioon itsestään terveillä elintavoilla, liikunnalla ja ravitsemuksella. Erityisesti aivojaan kannattaa ruokkia parhailla raaka-aineilla, ovathan ne tärkein pääomasi!
Jatka lukemista
Filosofiana Gutly-tuotteiden takana paistattelee laaja-alainen ymmärrys kasvikuitujen monipuolisista hyödyistä. Gutly-tuotteiden sisältämän kuidun monipuolisuus ja ravitsemuksellinen tasapainoisuus erottelevat nämä puhtipurtavat muista markkinoilla olevista terveysvaikutteisista tuotteista.
Jatka lukemista
Tuntuuko olo tukkoiselta tai turvonneelta? Iho samealta ja epäpuhtaan oloiselta? Nyt on hyvä aika tehdä elimistölle syyssiivous ja varautua tulevaan pimeään kauteen  pirteän energisesti. Liikunnan ja terveellisen ravinnon ohella aineenvaihduntaa ja elimistön puhdistusprosesseja voi tukea detox -kuurilla.
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

suoliston hyvinvointi

Poista avainsanat!

Tuotemerkit

method draine