Ruohonjuuren blogi

Maitohappobakteerit ja probiootit – mitä hyötyä niistä on ja miten ne eroavat toisistaan? Ihmisen kehossa on maitohappobakteereita luonnostaan, ja tasapainoinen bakteerikanta on tärkeää hyvinvoinnille. Probiootti on puolestaan yleisnimi eläville bakteereille, joiden terveysvaikutukset on osoitettu kliinisissä tutkimuksissa. Lue lisää blogistamme!
Jatka lukemista
Tuntuuko olo tukkoiselta tai turvonneelta? Iho samealta ja epäpuhtaan oloiselta? Nyt on hyvä aika tehdä elimistölle syyssiivous ja varautua tulevaan pimeään kauteen  pirteän energisesti. Liikunnan ja terveellisen ravinnon ohella aineenvaihduntaa ja elimistön puhdistusprosesseja voi tukea detox -kuurilla.
Jatka lukemista
Syksy on saapunut keskuutemme viimoineen, sateineen ja kuulaan kauniine päivineen. Kun ulkolämpötilat ovat pudonneet kesästä, kehomme paiskiikin uutterasti hommia sopeutuakseen tähänkin muutokseen. Voit auttaa kroppasi sopeutumista pukeutumalla sään mukaisesti; riittävän lämpimästi. Syksyllä kannattaa reippailla luonnossa asianmukaisesti varustautuneena -  se vahvistaa kehoa ja virkistää myös mieltä!
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

suoliston hyvinvointi

Poista avainsanat!

Tuotemerkit

method draine