Lämmittävä chai-latte kardemummalla
Kasvipohjainen chai-latte tuo talveen lämpöä ja lohtua. Kardemumman, kanelin ja muiden mausteiden yhdistelmästä syntyy rauhoittava ja lämmittävä juoma, jonka voi lopuksi koristella vaahdotetulla ka...
Oranssi mausteinen satsumajuoma
Tässä juomassa talvisesongin sitrushedelmät yhdistyvät lämmittäviin ja aromaattisiin mausteisiin. Valmistuksen loppuvaiheessa lisätty rosmariini syventää makua ja koristelee juoman juhlavaksi.
Paahdettua kukkakaalia hummuspedillä
Tässä reseptissä kukkakaali viipaloidaan kiekkomaisiksi paloiksi ja paahdetaan uunissa herkulliseksi. Tarjoillaan hummuksen kanssa ja viimeistellään granaattiomenan siemenillä, tuoreilla yrteillä j...
Tässä granolassa pähkinöiden ja siementen täyteläisyys sekä kuivattujen hedelmien makeus yhdistyvät Lähi-idän mausteisiin. Tahini, kaneli ja kardemumma maistuvat granolassa, joka on täydellistä esi...
Pannulla kesytetty fenkoli hurmaa pehmeällä makeudellaan
Fenkoli, tuo Välimeren alueen suosikkikasvis, on tunnettu rapeasta tekstuuristaan ja hienovaraisesta aniksen mausta. Paistettuna fenkoli muuttaa luonteensa ja paljastaa vastustamattoman pehmeän mak...