Ruohonjuuren blogi

Ruohonjuuri tekee hyvää yhdessä asiakkaidensa kanssa. Joka kuukausi lahjoitamme yhden tuotteemme koko tuoton erilaisiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Syyskuun lahjoituskohteena on Naisten Linja, joka tukee väkivaltaa kokeneita ja sitä pelkääviä naisia ja tyttöjä sekä heidän läheisiään. Lue lisää Naisten Linjan tärkeästä työstä blogistamme.

Jatka lukemista
Nautitaan talvesta hyggeillen ja otetaan kylmästä kaudesta ilo irti! Kotona on nyt erityisen ihanaa olla, kokkailla ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Lumileikit, pitkät kylvyt kynttilänvalossa, lämmittävät juomat ja mausteiset ruoat, lokoilu sohvalla hyvän kirjan ja lämmittävän kaurapussin kera - aivan kaikenlainen hemmottelu kuuluu tähän aikaan. Lue blogistamme ihanimmat hemmotteluvinkit!
Jatka lukemista
Aromaterapia on eteerisillä öljyillä, eli tuoksuilla hoitamista. Aromaterapiassa käytetään kasvien eri osista uutettuja eteerisiä eli haihtuvia öljyjä. Kyseessä on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jonka tavoitteena on tasapainottaa mieltä, kehoa ja tunteita. Lue blogistamme täsmävinkkejä erilaisiin vaivoihin, joihin eteerisistä öljyistä on havaittu olevan apuja.
Jatka lukemista
Eteeriset öljyt eli kasvin haihtuvat ainesosat saadaan kasveista höyrytislaamalla, eli kansanomaisesti kuvattuna kasvista erotetaan sen tuoksuvat ainesosat. Nämä tuoksuaineet ovat kemiallisesti hyvin monimutkaisia seoksia koostuen sadoista eri yhdisteistä. Eteeristen öljyjen tuoksut voivat olla piristäviä, rauhoittavia tai keskittymiskykyä lisääviä. Ne voivat parantaa ihon terveyttä, tappaa mikrobeja tai hoitaa tulehduksia.
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

frantsila

Poista avainsanat!