Ruohonjuuren blogi

Mitä tarkoittaa Zero waste eli nollahävikki? Kyseessä on ajattelutapa, jossa pyritään jätteettömään maailmaan. Jätteellä tarkoitetaan kaikkea sitä, mitä ei voi kierrättää (kuten seka- ja energiajäte). Voimme pienentää hiilijalanjälkeämme huomattavasti omilla kulutustottumuksillamme. Lue blogistamme käytännön vinkit nollahävikin tavoitteluun arjessa sekä parhaat zero waste -tuotevinkit!
Jatka lukemista
Monelle Ruohonjuuren asiakkaalle vuosien varrelta tutuksi tullut Lunette on suomalainen kestäviin kuukautissuojiin ja kokonaisvaltaiseen intiimiterveyteen keskittyvä yritys. Lunetten lippulaivatuote Kuukuppi on tuttu monelle Suomessa ja maailmalla, mutta Lunette on paljon muutakin kuin Kuukuppi!
Jatka lukemista
European Green Awards -palkitun luomukosmetiikkabrändi Eliah Sahilin loi joogaopettaja Silvio Perpmer kunnianosoituksena luonnolle ja pojallensa. Tuotteisiin käytetyt raaka-aineet tuotetaan luonnonvaroja säästäen aina tuotepakkauksia myöten suurella rakkaudella ja pieteetillä. Lue tarinasta ja tuotteista lisää blogistamme!
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

zero waste

Poista avainsanat!