Ruohonjuuren blogi

Joulukalenterit 2022 - mikä on tänä vuonna sinun suosikkisi? Ruohonjuuressa arvostamme vastuullisuutta, rakastamme luomua ja panostamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tämä näkyy myös Joulukalenterit 2022 -kokoelmaamme valituissa tuotteissa, joista löytyy ihanuuksia raakasuklaaherkuista ja luonnonkosmetiikan lumoavasta maailmasta lempeisiin sanoihin. Lue lisää ja valitse oma suosikkisi!
Jatka lukemista

Dr.Hauschka kosmetiikassa keskiössä ovat kallisarvoiset raaka-aineet, terveyttä edistävä tieto, luottamus sisäiseen voimaan sekä rytmi ja tasapaino, jotka yhdessä luovat kauneutta. Dr.Hauschka kosmetiikassa korostuu kaksi asiaa: ihon on kyky uusiutua sekä hoitaa itseään ja luonnosta peräisin olevat rohtokasviuutteet. 

Jatka lukemista
Dr. Hauschka Kirkastava naamio on tehohoito, joka antaa kyytiä epätasaiselle ja suurihuokoiselle iholle! Tehoaineina temmeltävien kvittenin, masmalon sekä kamomillan yhdistelmä kirkastaa ja supistaa ihohuokosia. Vinkeästi viilentävä naamio virkistää ja rauhoittaa auringolle altistunutta sekä couperosaan taipuvaista ihoa. Se sopii hienosti myös arpiselle iholle.
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

dr hauschka

Poista avainsanat!