Ruohonjuuren blogi

Pimenevät illat kynttilöiden valossa ja talvistuva maisema muistuttavat meitä alkavasta joulukaudesta. Ja mitäpä loppuvuosi olisikaan ilman joulun juhlia, joiden tarjottavat ovat jo monien ostoslistoilla. Ruohonjuuresta löydät laajan valikoiman vastuullisesti tuotettuja, sertifioituja ja pientuottajiakin suosivia herkkuja. Lue lisää blogista ja anna ideoiden sekä valmiiksi kuratoitujen tuotteiden tehdä joulun ajastasi vaivatonta!
Jatka lukemista
Joulun seutu on herkkujen kulta-aikaa. Joskus käy niin, että suu kyllä söisi ja napakin vetäisi, mutta vatsa ei meinaa taakkaa kestää. Raskaat, mutta niin kovin makoisat joulumurkinat saattavat saada aikaan närästystä ja vatsakipuja - niihin ja muihin herkkusesonki erityishaasteisiin nappaat apua tästä jutusta. Terveysvinkkeihin meitä opastaa Ruohonjuuren ravintoterapeutti Eijaliisa Koivu.
Jatka lukemista
Naistenpäivän seutuvilla markkinoidaan usein hempeitä helyjä ja sen sellaista. Mutta naistenpäivä on oikeasti toki paljon enemmän kuin kulutustihentymä toisten joukossa. Millainen siis on aidosti hyvä naistenpäivä? Näin sitä kuvailivat Ruohonjuuren työntekijät.
Jatka lukemista
Ruohonjuuri toivottaa paineetonta, aidosti hyvää joulua ihan jokaiselle. Aidosti hyvä joulu lienee jokaisella erilainen - mutta täydelliseen joulusuoritukseen hampaat irvessä pyristelyä siihen ei kannata kenenkään sisällyttää. Joulu on mahdollisuus myötätuntoiseen yhdessäoloon - ilman liikoja paineita tai ylenpalttista krääsää.
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

juhlat

Poista avainsanat!

Tuotemerkit