Ruohonjuuren blogi

Ruohonjuuresta löydät hyvän mielen tee-, suklaa- ja luonnonkosmetiikkakalenterit helpottamaan kukkean kuusijuhlan vartoilua. Joulukalenteriapajiltamme löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto niin lasten kuin aikuistenkin luukunavajaispuuhiin. Esittelemme nyt viisi kärkivalintaa - lisää joulukalentereita löydät verkkokaupastamme ja myymälöistämme!
Jatka lukemista
Not Guilty – The Right Way, herkuttelua hyvällä omallatunnolla! Not Guilty on portugalilainen vegaanituotteisiin erikoistunut brändi, jonka tähtituotteita ovat suklaat, pähkinät ja kaakaovoi, joista he ovat luoneet erilaisia järjettömän herkullisia naposteltavia. Not Guilty pitää huolta sosiaalisista, ympäristöön liittyvistä ja ravitsemuksellisista asioista käyttäen viestinnässään varsin huumoripitoista ja nuorekasta lähestymistapaa.
Jatka lukemista
HAVU Cosmetics on suomalainen luonnonkosmetiikan designbrändi, joka ammentaa inspiraationsa pohjoisesta luonnosta. Tuotteiden materiaaleissa ja muotoilussa halutaan kunnioittaa huikean kaunista luontoamme valmistusprosessista aina kierrätykseen asti. Elämänkaarensa lopuksi puiset pakkaukset palaavat takaisin kotiinsa, metsään.
Jatka lukemista
European Green Awards -palkitun luomukosmetiikkabrändi Eliah Sahilin loi joogaopettaja Silvio Perpmer kunnianosoituksena luonnolle ja pojallensa. Tuotteisiin käytetyt raaka-aineet tuotetaan luonnonvaroja säästäen aina tuotepakkauksia myöten suurella rakkaudella ja pieteetillä. Lue tarinasta ja tuotteista lisää blogistamme!
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

vain hyviä tuotteita

Poista avainsanat!