Ruohonjuuren blogi

Suolisto on hyvinvointimme peruskallio. Kun suolisto voi huonosti, sen tuntee niin kehossa, kuin mielessäkin ja päinvastoin. Ruohonjuuressa olemme jo vuosikausia tarjonneet niin asiantuntemustamme, kuin tuotteitakin liittyen suoliston ja ihon mikrobiomin hyvinvointiin. Olemme nyt iloksemme panneet merkille, että tämä tuikitärkeä asia saa vihdoin ansaitsemaansa palstatilaa valtamediossakin! Lue blogistamme mitä suoliston hyvinvointi merkitsee ja mitä voit tehdä suolistosi hyväksi.

Jatka lukemista
Nyt on oivallinen aika hemmottelulle. Kotona on mukava olla ja vain nauttia oleilusta. Raikkaan happihyppelyn jälkeen on ihana helliä kehoaan pitkillä kylvyillä tai saunan lempeillä löylyillä ja nauttia kynttilän valon pehmeydestä. Eteeristen öljyjen hoitavat tuoksut hellivät aisteja ja tuovat hyvää oloa. Lue lisää blogistamme ja nappaa ihanimmat hemmotteluvinkit!
Jatka lukemista
Nautitaan talvesta hyggeillen ja otetaan kylmästä kaudesta ilo irti! Kotona on nyt erityisen ihanaa olla, kokkailla ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Lumileikit, pitkät kylvyt kynttilänvalossa, lämmittävät juomat ja mausteiset ruoat, lokoilu sohvalla hyvän kirjan ja lämmittävän kaurapussin kera - aivan kaikenlainen hemmottelu kuuluu tähän aikaan. Lue blogistamme ihanimmat hemmotteluvinkit!
Jatka lukemista
Aromaterapia on eteerisillä öljyillä, eli tuoksuilla hoitamista. Aromaterapiassa käytetään kasvien eri osista uutettuja eteerisiä eli haihtuvia öljyjä. Kyseessä on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jonka tavoitteena on tasapainottaa mieltä, kehoa ja tunteita. Lue blogistamme täsmävinkkejä erilaisiin vaivoihin, joihin eteerisistä öljyistä on havaittu olevan apuja.
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

Hyvinvointi

Poista avainsanat!