Kiertotalous kunniaan: Globe Hope teki tuotteita Ruohonjuuren mainoslakanasta

Globe Hope valmisti Ruohonjuuren mainoslakanasta upeita tuotteita nostaen jälleen rautaisen ammattitaitonsa kautta kiertotalouden kunniaansa! Lue blogistamme mitä kaikkea mahtavaa yhdestä mainoslakanasta voikaan syntyä taitavissa käsissä.
Kiertotalous kunniaan: Globe Hope teki tuotteita Ruohonjuuren mainoslakanasta

Kerrostalon kokoinen Ruohonjuuren mainoslakana koristi alkukeväästä Kalevan talon seinää Helsingin ydinkeskustassa. Koska Ruohonjuuressa ei haluta levittää maailmaan yhtään uutta mainosroskaa, valmisti kiertotalouden periaatteiden mukaan toimiva Globe Hope Manskun lippulaivamyymälän avaamista mainostaneesta banderollista korkealaatuisia läppäritaskuja, kestokasseja sekä toilet-laukkuja ja -pussukoita. Näitä kaikkia voi nyt ostaa omakseen Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta.

Kiertotalouden ja kestävyyden lisäksi tyylikkäissä käyttötuotteissa on erinomaista se, että muiden Globe Hopen tuotteiden tapaan ne on tehty Suomessa aikuisten ihmisten toimesta.

Ruohonjuuren mainosbanderollinkin parissa ansiokkaasti ahertanut Globe Hope on uurastanut tinkimättömästi vastuullisen muodin edelläkävijänä jo vuodesta 2003 saakka. Globe Hope tekee kiertotalouden periaatteita noudattaen ekologisesti ja eettisesti kestäviä tuotteita, joiden valmistus ei vaadi uusien raakamateriaalien käyttöä. Yrityksen nimenkin viittoittamana Globe Hopen arvomaailma ponnistaa vahvasta kunnioituksesta planeettaamme ja sen arvokkaita luonnonvaroja kohtaan. Samalla asialla on myös Ruohonjuuri - ja varmasti myös sinä.

Kaikki Globe Hope -tuotteemme, myös nämä ihanat uutuudet löydät täältä >