Ruohonjuuri I Love Me -messuilla 21.-23.10.2022

I love me -messut järjestetään jälleen parin vuoden tauon jälkeen ja myös Ruohonjuuri on ilolla jälleen menossa mukana. Messuilla hyvinvoinnin, muodin ja kauneuden trendit kohtaavat yhden viikonlopun aikana.
Ruohonjuuri I Love Me -messuilla 21.-23.10.2022

Ruohonjuuren osastolla (7g110) pääset fiilistelemään juuresta latvaan vastuullista ja päästä varpaisiin hyvää oloa. Olemme halunneet tehdä jo vuodesta 1982 asti hyvän puolella olemisesta mahdollisimman helppoa ja elämäntehtävämme näkyy luonnollisestikin myös messuilla. Osastollamme pääset tutustumaan asiantuntijoidemme valmiiksi kuratoimaan laadukkaaseen valikoimaan luonnonkosmetiikkaa, ravintolisiä, luomupurtavaa ja hemmottelutuotteita.

Hersyvän iloiseen ja sydämellisen lämpimään messutiimiimme mahtuu rautaista ammattitaitoa. Ravintoterapeuttimme Eikku ja kosmetologimme Heidi johdattavat messuilijoita vähän syvemmällekin kosmetiikan ja ravintolisien saloihin.

Tänä vuonna hajusteettomuus, herkän ihon tuotteet sekä vegaaniset tuotteet ovat yhä enemmän kuluttajien suosiossa ja tullessasi vierailemaan osastollemme pääset tutustumaan mm. luonnonkosmetiikkaan, jolle on myönnetty Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Allergiatunnus.

Slow beauty - Less is more

Esittelemme I love me -messuilla Slow Beuty – teeman, johon kuuluu paljon suomalaista luonnonkosmetiikkaa.

– Tuomme esille muun muassa monitoimituotteita ajatuksella less is more. Ajatukseen kuuluu, että yhdellä tuotteella voi tehdä enemmän ja näin myös käyttää vähemmän eri tuotteita, jolloin kauneudenhoito on ekologisempaa, toteaa asiakaskokemusjohtajamme Päivi Korteniemi. Kauneudenhoitotuotteissa korostuu myös herkän ihon tuotteet sekä ikääntyvän ihon hoitaminen.

Suomalainen metsä ja hyvinvointi
Palautuminen on ollut pitkään trendinä hyvinvoinnin alalla ja trendi kasvaa yhä. Stressiin, uneen ja jaksamiseen kiinnitetään huomiota tarkemmin ja sen ympärillä olevat tuotteet kiinnostavat. Moni pohtii tälläkin hetkellä, miten arkeen saisi lisää energiaa, kun kolea ja pimeä talviaika pian koittaa.

Immuniteetin vahvistaminen, suoliston hyvinvointi ja energian tuominen syksyyn ovat nyt vahvasti esillä ja ajankohtaisia. Suomalaisesta metsästä saatavat raaka-aineet ovat meille Ruohonjuuressa sydämen asia. Funktionaaliset sienet ovat yksi metsiemme mahtavimmista aarteista ja Kääpä Mushrooms tarjoaa mukavasti vaihtoehtoja, joihin messuilla voi tutustua.

Home spa: kukka, suolakivituikku ja kaksi viinilasia kylpyammeen puisella telineellä

Slow life

Hyvinvointi voi koostua monesta eri palasta: kauneudesta, superfoodista, ravinnosta, ruuasta ja kosmetiikasta. I love me -messuilla meillä on esillä myös slow life -hyvän olon tuotteita, joiden avulla voi luoda hyvän olon kiireetöntä tunnelmaa kotiin ja tehdä pieniä hoitorituaaleja itse.
Esimerkiksi eteeriset öljyt, naamiot, spa- ja saunatuotteet sekä koristekivet ovat hyvän olon tuotteita, pientä luksusta elämään.

Tällä hetkellä me kaikki varmasti kaipaamme inspiroitumista ja uusia keinoja jaksamiseen. Stressitekijöitä on niin paljon, että itsestään huolehtiminen on nyt entistäkin tärkeämpää. Toivommekin, että messuilta tarttuu takataskuun ideoita ja keinoja siihen, miten palautua ja panostaa itseensä.

Lämpimästi tervetuloa I Love Me -messuille Ruohonjuuren osastolle 7g110.

Messuilla on tietysti mukana mahtavia messutarjouksia, katso tarjoukset täältä >