Evolve Hyaluronihapposeerumi - Ylivertaista kosteutusta ihollesi!

Evolven Hyaluronihapposeerumi on luonnonkosmetiikan kulttituote, jonka 50 ml:n jättikoolla juhlistetaan Ruohonjuuren 40-vuotistaivalta. Lue blogistamme mihin tämän hittiseerumin suosio oikein perustuu!
Evolve Hyaluronihappo 50 ml kasvoseerumi

Evolve Hyaluronihapposeerumi kosteuttaa, kiinteyttää, silottaa ja ravitsee – voiko ihonhoitotuotteelta enää enempää vaatia? Ei ole ihme, että Evolven Hyaluronihapposeerumi on yhden jos toisenkin luonnonkosmetiikkafanin luottotuote. Mutta mitä tuotteen valmista itse aprikoi tuotteen jymysuosiosta? Annetaan hänen itsensä kertoa! 

- Uskomme tuotteiden valmistukseen luonnollisista ja luomulaatuisista ainesosista, joilla saa aikaan uskomattomia tuloksia – tämä näyttää olevan myös hyaluronihapposeerumin pitkäkestoisen ja jatkuvan menestyksen salaisuus, Evolvelta kerrotaan.

Saamme asiakkailtamme jatkuvasti palautetta siitä, miten he rakastavat tuotteen nopeasti imeytyvää koostumusta, miellyttävää tuoksua ja sitä, että hyaluronihapposeerumi saa heidän ihonsa tuntumaan kosteutetulta, miellyttävältä ja näyttämään pehmeämmältä, täyteläisemmältä ja raikkaalta!

Taidekuva - nainen silmät ummessa isojen vesipisaroiden koristaessa kuvaa

Evolve Hyaluronihapposeerumin suursuosiossa ei näy hiipumisen merkkejä

Evolve Hyaluronihapposeerumin  ainutlaatuinen kosteutusteho on lyönyt monet seerumia testanneet ällikällä. Miksi hyaluronihapposerumi on niin ainutlaatuisen loistava kosteudensitoja ja kosteuttaja monelle eri ihotyypille?

- Evolven Hyaluronihapposeerumi sisältää hyaluronihappoa pienessä molekyylikoossa, jolloin iho tunnistaa sen erityisen hyvin. Tämän ansiosta hyaluronihapposeerumimme sopii kaikille ihotyypeille. Pienen molekyylikoon omaava hyaluronihappo imeytyy helposti ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti jättäen jälkeensä raikkaan tunteen. Hyaluronihappo onkin erittäin tehokas kosteuttaja ja kosteudensitoja. Se auttaa torjumaan ihon kuivuutta ja jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Öljytön koostumus sopii hyvin kaikille ihotyypeille, myös sekaiholle ja herkästi tukkeutuvalle iholle. Hyaluronihapposeerumi tekee ihosta kimmoisamman, kosteutetun ja pehmeän, jolloin esimerkiksi hienot juonteet ja rypyt voivat näyttää huomaamattomammilta, Evolven asiantuntijat opastavat.

Niin Ruohonjuuren asiakkaita kuin henkilökuntaa on kovasti ihastuttanut myös se, että Evolve-sarjan tuotteet vastuullisine raaka-aineineen ovat kautta linjan todella trendikkäitä ja sarja on aina erinomaisesti ajan hermolla. Mitä sarjan valmistajat ounastelevat seuraaviksi luonnonkosmetiikan raaka-aine- tai muiksi trendeiksi?

- Juuri nyt olemme innoissamme Bidens Pilosa -kasvista peräisin olevasta kestävästi saatavasta Bio Retinol -raaka-aineesta, joka tasoittaa ihoa, silottaa ryppyjä ja stimuloi kollageenisynteesiä, sekä pioniuutteesta (joita kumpaakin löytyy uudesta Nightly Renew -kasvovoiteestamme) joka stimuloi solujen uusiutumisessa ja auttaa ihon kirkastamisessa sekä ikääntymisen merkkien ehkäisyssä, evolvelaiset paljastavat.

Uusia tuotteita ei todellakaan värkkäillä summanmutikassa vaan Evolven tuotekehitystiimillä on yli 30 vuoden kokemus korkealaatuisten ja tehokkaiden luonnollisten ihonhoitotuotteiden suunnittelusta ja luomisesta. Evolvella tutkitaankin jatkuvasti uusimpia ainesosia, jotka on tuotettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Evolvella on huomattu, että luonnollisten, luomulaatuisten ja kestävien vaihtoehtojen löytäminen synteettisille ainesosille on kasvava trendi – ja hyvä niin! Yhtä useampi ihminen etsii luonnonkosmetiikkalaatuisia tuotteita, joiden avulla voisi saada tasapainoisen, terveen näköisen ihon.

Hyaluronihapposeerumi on yksi Evolven myydyimmistämme tuotteistamme maailmanlaajuisesti. Muita suurimpaan suosioon yltäneitä tuotteitaan ovat Gentle Cleansing Melt -puhdistusbalmi sekä Daily Renew Facial Cream -kasvovoide.

- Asiakkaat kertovat meille rakastavansa etenkin noiden tuotteidemme koostumusta ja tuoksua – ja ennen kaikkea sitä, miltä heidän ihonsa tuntuu ja näyttää Evolve-tuotteita käyttäessä.

PS: Evolve Hyaluronihapposeerumi on 50 ml:n jättikoossa todella harvinaista herkkua: maailmassa sitä saa ainoastaan Ruohonjuuren myymälöistä sekä verkkokaupasta sekä Evolven omasta UK-verkkokaupassa. Muutoin isompi tuotekoko on saatavilla vain kauneushoitoloiden ammattikäyttöön. Jättikokoa on rajoitettu erä, joten ostoksille kannattaa ampaista mahdollisimman pian!