KSM66-ashwagandha rakentaa parempaa maailmaa

KSM66-ashwagandha tekee ihmisistä onnellisempia - niin käyttäjistään kuin viljelijöistäänkin.
KSM66-ashwagandha rakentaa parempaa maailmaa

Todella moni ashwagandhaa testannut on huomannut elämänlaatunsa parantuneen selvästi stressin helpottumisen ja unenlaadun paranemisen myötä. Ashwagandha auttaa positiivisia asioita tapahtumaan ja ikäänkuin avaa ovet tervetulleelle muutokselle. Ei ole ollenkaan ihme, että moni onkin kokenut ashwagandhan mullistaneen elämänsä. Mutta tiesitkö, että KSM66-ashwagandha lisää merkittävästi ja monin tavoin myös ashwagandhaa Intian Rajashtanissa viljelevän yhteisön onnellisuutta? KSM66:ta valmistavalle Ixorealille on kunnia-asia tukea paikallisten ihmisten hyvinvointia mm. rakentamalla ja ylläpitämällä ilmaisia kouluja ja maksuttomia sairaaloita sekä työllistämällä ja voimaannuttamalla paikallisia naisia.

KSM66 tarvittavaa ashwagandhaa poimivat naiset nauravat pellolla

 

Ayurvedistä viisautta länsimaistenkin ihmisten hyödyksi

Ayurvedisestä perinteestä ponnistava KSM66-ashwagandha sai alkunsa, kun vuonna 2010 Stanfordin yliopistossa opiskellessaan intialainen Kartikeya hämmästeli sitä, miten länsimaiden hektisessä elämässä pystytään ylipäätään selviämään täysjärkisenä ilman ashwagandhan apua. Kartikeyan kotimaassa Intiassa ashwagandha on ammoisista ajoista saakka ollut varsin tavallinen osa ihmisten jokapäiväistä elämää. Lämmittävien vaikutustensa vuoksi ashwagandhaa tavataan nauttia etenkin talvella. Ayurvedan oppeja seuraten ashwagandhaa syödään perinteisesti maidon kanssa ja aina jauheen muodossa - viilentävä maito tasapainottaa ashwagandhan kuumuutta lisääviä vaikutuksia.

Länsimaisille ihmisille ashwagandhajauhe ei meinannut Kartikeyan kokemuksen mukaan millään maistua vaan tarvittiin helpompi ja tehokkaampi tapa nauttia tuon maagisen juuren avuista. Kartikeyalta kesti perätin 14 vuotta täydellisen uuttamismenetelmän löytämiseen. Ayurvediseen tietämykseen perustuvan KSM66:n uuttamisessa käytetään ainoastaan maitoa ja vettä - ei mitään muita apuaineita. Tarvittiin peräti 66 erilaista uuttotapaa ennen kuin oikea menetelmä saatiin kehitetyksi.

Intialaisessa Ayurveda-lääketieteessä ashwagandhan moninaiset hyödyt tunnetaan laajalti. Länsimaisten ihmisten vakuuttamiseksi Kartikeya teetti valtavan määrän kliinisiä tutkimuksia, jotka vahvistivat ayurvedisen viisauden ja perinnekäytössä havaitut vaikutukset todeksi. Nykyisin KSM66:n sisältämällä täyden spektrin ashwagandha-juuriuutteesta onkin tehty jo 20 kliinistä, kaksoissokkoutettua, placebokontrolloitua ja riippumattomissa tiedelehdissä julkaistua tutkimusta.

KSM66:n ashwagandha on kasvanut Rajashtanin osavaltion luomupelloilla; seuduilla, josta perinteisesti tulee Intian paras ashwagandha. Isolla intohimolla ashwagandhaan ja sen puhtauteen suhtautuva Kartikeya kannusti ja opasti viljelijät luomuun. Vain parhaat, luomuviljellyt ashwagandhanjuuret pääsevät jatkokäsittelyyn KSM66:n tuottamiseksi - kaikki loput myydään markkinoilla muille toimijoille.

KSM66 on Kartikeyan yrityksen eli Ixorealin ainoa tuote, jonka valmistamiseen ja tutkimukseen on omistauduttu sataprosenttisesti. KSM66:lle on hankittu peräti 30 eri sertifikaattia, koska Kartikeya ei halua tuotteensa joutuvan kyseenalaistetuksi miltään kantilta. Kaikkien KSM66:lle myönnettyjen sertifikaattien ylläpitämistä tekee päätyönään yksi ihminen.

KSM66-ashwagandha tekee hyvää yksilölle ja yhteisölle

KSM66-ashwagandha tekee ihmisistä onnellisempia - niin käyttäjistään kuin viljelijöistäänkin. Jo aivan alussa Kartikeya kannusti ja opetti ashwagandhan viljelijät luomuun, nykyisin KSM66:n käytettävät ashwagandhan juuret kasvatetaan yrityksen omilla luomuviljelmillä.

Iloisia intialaisia koululaisia istumassa lattialla

KSM66 mahdollistaa intialaisille lapsille ilmaisen koulutuksen

Kartikeyalle on sydämen asia kantaa vastuuta paikallisista ihmisistä - myös muista kuin ashwagandhan viljelyyn ja tuotantoon osallistuvista. Hän ajattelee, että kun ihmiset ja yhteisöt ovat onnellisia myös ashwagandhan parissa työskentelevät tekevät työnsä tyytyväisinä. Hyvinvoivat ihmiset valmistavat hyvinvointia lisääviä tuotteita.
Yhteisöä tukeakseen Kartikeya on perustanut Rajasthanin osavaltioon kouluja, joissa useat sadat lapset saavat opiskella ilmaiseksi. Nämä KSM66:n menestyksen avulla ylläpidetyt koulut ovat edistyksellinen asia myös siksi, että Intiassa eivät etenkään kaikki tytöt saa käydä koulua.


KSM66 työllistää ja voimaannuttaa intialaisia naisia

KSM66:n kehittänyt Kartikeya tarjoaa ashwagandhan parissa työtä paikallisille naisille, jotka kerätään aamuisin ilmaisella bussilla työpaikalle ja viedään työpäivän jälkeen kotiinsa. Näin kaikilla halukkailla on mahdollisuus työllistyä, tienata rahaa itse ja voimaantua. Kartikeyalle naisten tukeminen ja voimaannuttaminen on tärkeää myös siksi, että hänen oma äitinsä kasvoi konservatiivissa oloissa eikä hän lapsena saanut käydä koulua. Kun seuraavan kerran lepuutat hermojasi KSM66-ashwagandhan avulla, voit kuvitella, kuinka jokaista ottamaasi kapselia kohden on yksi intialainen nainen istunut lattialla puhdistaen ashwagandhan juuria sinun hyvinvointisi tueksi.
On tutkittua, että naisten tukeminen on tehokas keino maailmanlaajuisen köyhyyden ja eriarvoisuuden merkittävään vähentämiseen. Naisten taloudellisen aseman vahvistaminen tukee heidän perheidensä lisäksi kokonaisia yhteisöjä.

Intialainen nainen kerää ashwagandhaa pellolla

KSM66:n ilmaiset sairaalat ja “kylätila” pitävät huolta yhteisöstä

Kartikeya on myös perustanut sairaaloita, joissa tarjotaan ilmaista terveydenhoitoa paikallisille ihmisille. Näin myös kaikkein köyhimmät ihmiset saavat hyvää hoitoa ja ammattitaitoista apua hyvinvointinsa lisäämiseksi. Etenkin lasten anemian voittamiseksi on paikallisilla klinikoilla otettu isoja askeleita.
Tämän lisäksi yhteisön hyvinvoinnin parantamiseksi on rakennettu “kylätila”, johon perheet voivat kokoontua tapaamaan toisiaan ja viettämään vapaa-aikaa. Intiassa ei ole sosiaaliturvaa, joten kaikki edellä mainitut toimenpiteet herättävät paikallisyhteisössä suurta arvostusta ja kunnioitusta Kartikeyaa ja hänen yritystään kohtaan.

KSM66:n goshala tarjoaa lehmävanhuksille hyvät oltavat ja arvokkaan loppuelämän

Kartikeyalle myös lehmien hyvinvointi on tärkeä asia. Siksi hän on perustikin goshalan eli lehmien “vanhainkodin”, jota hän ylläpitää. Goshalassa maidontuotantohommista “eläköityneet” lehmät voivat vanheta kaikessa rauhassa nauttien päivittäisestä kylvetyksestä ja säännöllisestä ruohotarjoilusta.

KSM66-ashwagandha tekee siis hyvää sekä sinulle että muille. Se on kokonaisvaltaisesti vastuullinen valinta, jota nauttimalla voimme vahvistaa yhteyttä ihmisten välillä.

Täältä pääset nappaamaan ostoskoriisi Harmonian KSM-ashwagandhaa > - sitä saa myös tuplapakkauksessa tosi tarpeeseen!