Ruusunmarja on ihonkin ylin ystävä

Ruusunmarjan iloista kannattaa nauttia sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kun nakkaat ruusunmarjajauhetta puuroosi ja sivelet ruusunmarjaöljyä ihollesi, nappaat tuon mahtimarjan hyödyt tuplatehoisena hyvinvointisi tueksi.
Ruusunmarja on ihonkin ylin ystävä

Oranssinpunaisena puhtia ja elinvoimaa uhkuva ruusunmarja on todellinen C-vitamiinipommi, joka suorastaan terhentelee terveyshyödyillään. Monipuolisesti hyvää tekevä ruusunmarja auttaa pitämään vastustuskykymme vantterana ja nivelemmekin notkeina. Ruusunkiulukaksikin kutsuttu epähedelmä jeesii myös ruuansulatustamme, tekee eetvarttia hengitysteidemme terveydelle ja niin munuaistenkin kuin virtsarakonkin toiminnalle. Kaiken tämän lisäksi ruusunmarja hoivaa hipiäämme - sekä sisäisesti että ulkoisesti nautittuna.

Ruusunmarjalla voi rikastaa ravintonsa varsin vaivattomasti: esimerkiksi lusikallinen marjajauhetta tai -rouhetta vaikkapa puuron, jogurtin tai smoothien sekaan sujautettuna antaa monipuolista tarmoa taipaleelle.

Asiakkaamme suosittelee:

“Aamu alkaa pirteästi ja positiivisella vireellä, kun puuronsa päälle ripottelee ruusunmarjarouhetta. Jo pelkällä värillään se saa olon innostuneeksi - vaikka parasta ruusunmarjassa tietenkin on sen maku.” - Karoliina

Ruusumarjarouhe

Ruusunmarjaöljyä kauneuden tueksi: ulkoisesti ihonhoitoon

Ihoa ilahduttaakseen voi hipiälleen sivellä ruusunmarjaöljyä, jonka teho perustuu paljolti sen omega-rikkaissa siemenissä muhivaan mahtiin. Ihonhoidon monitaituriksikin tituleerattu, huippuravitseva ruusunmarjaöljy heleyttää ja virkistää nuutuneenkin ihon saaden sen näyttämään terveeltä ja elinvoimaisesta. Höyhenenkevyttä kuorivuutta öljyyn tuo sen sisältämä A-vitamiini.

Kollageenintuotantoa vetretyttävä ruusunmarjaöljy on elämänkokemusta kartuttaneen ihon anti age -vaikutteinen luottokumppani, joka taikoo ihon kimmoisammaksi saaden samalla pienet juonteet siloamaan.
Yllättävän tehokas, talineritystäkin tasapainottava jymyöljy taistelee polyfenoleineen rinta rottingilla tulehduksia vastaan avittaen siten tehokkaasti epäpuhtaan ja sekaihonkin hoidossa.

Suurta suosiota vitamiinirikas ruusunmarjaöljy nauttii myös pigmenttiläiskien arpien ja muiden ihovaurioiden paranemisen edistäjänä. Myös rutikuiva, kovia kokenut ja ahavoitunutkin iho kiittää ruusunmarjaöljyn hoitavasta kosketuksesta. Ei olekaan ollenkaan ihme, että tuon ylellisen tuntuisen marjaöljyn salaisuudet ovat alkaneet paljastua entistä isommalle joukolle luonnollisesta kauneudesta kiinnostuneita kanssakulkijoita.

Ruohonjuuresta löydät luonnonkosmetiikkalaatuiset ruusunmarjaöljyt Alteya Organics- ja Flow Cosmetics -sarjoista. Kokeile myös Balm Balmin supersuosittua Ruusunmarjaseerumia ja -balsamia.

Alteya Ruusunmarjaseerumi

Henkilökuntamme suosittelee:

"Ruusunmarjaöljy kosteuttaa tehokkaasti ja saa ihon hehkumaan ja on auttanut myös maksaläiskien hoidossa. Tippa tai pari kasvovoiteen joukkoon tai sellaisenaan." - Inga

Terveysväitteiden perusteet / EFSA:

M-2008-1061
3679 - Rosa canina (Common Name : Rose Hip ) - Antioxidant properties
M-2008-1061
3680 - Rosa canina (Common Name : Rose Hip ) - Respiratory health
M-2008-1061
3681 - Rosa canina (Common Name : Rose Hip ) - Digestive health
M-2008-1061
3682 - Rosa canina (Common Name : Rose Hip ) - Immune health
M-2008-1061
3683 - Rosa canina (Common Name : Rose Hip ) - Bladder and Kidney Health
M-2008-1061
3878 - Rosa canina (Common Name : Dog rose / Rose hip) - Bladder and Kidney Health
M-2008-1061
3879 - Rosa canina (Common Name : Dog rose / Rose hip) - Digestive health
M-2008-1061
3880 - Rosa canina (Common Name : Dog rose / Rose hip) - Immune health
M-2008-1061
3881 - Rosa canina (Common Name : Dog rose / Rose hip) - Respiratory health
M-2008-1061
4321 - Dog rose (Rosa canina) fruit - is a rich source of vitamin C that has immunostimulating activities
M-2008-1061
4327 - Rose Hip Rosa Canina L - Antioxidant properties
M-2008-1061
4328 - Rose Hip Rosa Canina L - To help increase joint mobility
M-2008-1061
4473 - Rosa canina-fruits,-rose hip - Skin and mucosal wound healing due to essential fatty acids (EFA) and retinoic acid content