Testasimme ILO-ravintolisän - toiko se iloa?

ILO-ravintolisä on suunniteltu tuomaan iloa elämään varsinkin, jos elo tuntuu raskaalta ja alavireiseltä. ILO on yhdistelmä rohtoja ja ravintoaineita, joiden merkitys väsymyksen ja uupumuksen torjunnassa on vähintäänkin kiinnostavaa, joten perustimme testiryhmän kokeilemaan tuotetta. Lue blogistamme testiryhmän kokemuksia.
Testasimme ILO-ravintolisän - toiko se iloa?

Elämä jatkuvasti väsyneenä ja alavireisenä ei ole kovin mukavaa ja voi johtaa pitkittyessään vakavampiinkin oireisiin. Kaikki me olemme joskus väsyneitä, mutta jos tuntuu, että uupunut alavireisyys seuraa kannoilla päivästä toiseen, kannattaa tarttua toimeen. ILO-ravintolisä on varsin toiveita herättävä kombo rohtoineen ja vitamiineineen ja pistää pohtimaan, josko tässä olisi kaikkien uupuneiden sankari!

Mitä ILO-ravintolisä sisältää?

ILO on yhdistelmä rohtoja ja ravintoaineita, joista väsymystä ja uupumusta auttavat vähentämään B-ryhmän vitamiinit, C-vitamiini ja magnesium. Lisänä sinkki, L-tryptofaani ja sahramiuute. Pohjolan ginsengiksikin kutsuttu antioksidanttinen ruusujuuri (Rhodiola rosea) on adaptogeeni, joka auttaa stimuloimaan hermostoa sekä tukee niin fyysistä kuin henkistä suorituskykyä. Aminohappo tryptofaani on serotoniinin ja melatoniinin esiaste ja serotoniini puolestaan säätelee mm. mielialaa ja vireystilaa.

Ravintoterapeuttimme Eijaliisa on lisäksi vinkannut nappaamaan omega3:sta tehon lisäämiseksi.

ILO-ravintolisä Ruohonjuuren testiryhmä

Testiryhmään osallistui 27 Ruohonjuuren henkilökuntaan kuuluvaa. Käyttäjien ikäjakauma oli 22-54 vuotta. Tuotteet otettiin itsenäisesti käyttöön kesäkuun alusta lähtien ja kokemukset kerättiin elo-syyskuun aikana. Tuotteen käyttöön otettaessa ja lopetettaessa kerättiin kysymyksiä jaksamiseen ja hyvinvointiin liittyen.

Tässä muutamia avoimia kommentteja ILO-testiryhmäläisiltämme:

“Todella hyvä valmiste, mieliala nousi ja puhtia riitti :)”

“Toimiva tuote. Tällä hetkellä liikaa kuormaa, jotta tuotteen vaikutuksen näkisi, mutta hyvänä kannattelijana toiminut varmasti taustalla laajan ainesosaluettelonsa vuoksi.”

Hyvä tuote, josta koin saaneeni jeesiä!”

“Mahdollisesti koronan jälkeistä aivosumua edelleen, kesä tehnyt hyvää mutta varmasti ILOlla myös osuutta asiaan.”

“Käytin Omega3:a sisältävää pellavarouhetta, mutta en varsinaista valmistetta. Vaikutus uneen oli hyvin selvä, stressiheräily aamuyöllä väheni todella paljon. Vieläkin heräilen, mutta asiat eivät pyöri päässä, vaan nukahdan heti uudestaan (esim. vessakäynnin jälkeen). “

“Vireystila on huomattavasti parantunut ja tuntuu etten murehdi asioita niin paljon, kuin ennen ILO:n aloittamista”

“Olen huomannut että ahdistuskohtaukset ovat vähentyneet huomattavasti. Olen paljon optimistisempi ja asiat jotka ennen ahdistivat eivät ahdista enään niin paljoa. Nukun myös paljon syvempää unta.”

“Oloni on positiivinen ja reipas, enkä murehdi turhista. Ehdottomasti suurin vaikutus ILOlla on ollut aikaansaamiseen! ILOn käytön aloittamisen jälkeen minulla on riittänyt enemmän energiaa tarttua tuumasta toimeen ja saada asioita hoidetuksi.”

ILO-ravintolisä on tehokas apuri ja vaikka suurin osa testiryhmäläisistä koki hyötyneensä valmisteesta, yksilöllisiä erojakin löytyy. Yksi testiryhmämme jäsen koki heti alkuun ILO:n olevan vaikutuksiltaan niin voimakas, että päätti jättää ILO-kokeilun jo heti neljän päivän päätteeksi.

- Usein ravintolisää on hyvä käyttää säännöllisesti ainakin pari viikkoa ennenkuin sen tehoja saa arvoitua. Ihmiset eri lähtötilanteista reagoivat yksilöllisesti ja vaikutukset voivat olla alkuun yllättäviäkin, mutta useimmiten tasaantuvat kun keho ottaa parhaan hyödyn irti. Jos mahdollista niin annostusta voi vähentää mikäli reaktiot voimakkaita. Eijaliisa neuvoo.

Kenelle testiryhmäläiset ILO:a suosittelisivat?

“Väsyneille, alakuloisille, energiaa kaipaaville. Kaikille nuutuneille, joilla energiatasot tuntuvat laahaavan ja mieli on maassa. Myös stressistä kärsiville. Henkilölle joka tarvitsee boostia ja jaksamista hektisiin hetkiin”

“Erityisesti suosittelen ILOa herkästi stressaantuville ja sitä kautta yöuniensa menettäville. Jos on jaksamisen ja stressin kanssa haasteita.”

ILO-ravintolisä -testin yhteenveto:

Testaajista positiiviseksi tai erittäin positiiviseksi mielialansa kokivat ennen käyttöä 13 henkilöä ja käytön jälkeen 19.

Pirteäksi ja energiseksi tai erittäin pirteäksi ja energiseksi kokivat ennen käyttöä 8 henkilöä ja käytön jälkeen 14. Innostuneeksi ja tuumasta toimeen tarttuviksi tai erittäin innostuneeksi ja tuumasta toimeen tarttuviksi kokivat ennen käyttöä 8 henkiöä ja jälkeen 18 henkilöä.

Kiitos ILO-ravintolisä testiryhmällemme!

Saimme siis ihan oikeilta käyttäjiltä todella lupaavia kokemuksia ILO-ravintolisän suhteen. Nappaa sinäkin tästä rohkeasti koriisi ILO-ravintolisä ja testaa yltävätkö auringonsäteet sinunkin risukasaasi, alkaako menojalka kummasti vipattaa, pukkaako uutta harrastusta tai saatatko venyneet askareet kunnialla loppuun? ILO-ravintolisä sopii kaikille, mutta aina kannattaa tarkistaa ainesosaluettelosta, jos joukossa on jokin ainesosa, joka ei juuri sinulle sovi esim. yliherkkyyden vuoksi.

Iloa ja eloa elämään kaikille!

Terveysväitteiden perusteet / EFSA

M-2008-1061 2376 - Golden root,;(Rhodiola rosea), - Heart and vascular system
M-2008-1061 2659 - extract of rhodolia (Rhodiola rosea) - adaptogen, helps to stimulate nervous system
M-2008-1061 2829 - Roseroot (Rhodiola rosea) - Physical performance and condition. Antioxidativity
M-2008-1061 3877 - Rhodiola rosea (Common Name : Rhodiola) - Cognitive and mental performance