Parhaat joululahjat hemmotteluun - Ruohonjuuren top10

Jouluna kukin saa hemmotella itseään ja nauttia olostaan niin kuin parhaaksi kokee ja viettää juuri sellaisen joulun, joka on itselle mieluisin. Joulu on myös oivaa aikaa muistaa lähimmäistä, ystävää, tuttavaa ja tietysti myös itseään hemmotteluhetkellä arjen keskellä.
Kynttilälyhty pöydän päällä

Kokosimme hemmotteluun sopivia lahjaideoita kattavasta valikoimastamme ja mukana komeilee niin klassikoita kuin uutuksiakin! Hemmottelevissa lahjavinkeissä olemme toki huomioineet niin luonnonkosmetiikasta haltioituneet, terveydestään kiinnostuneet kuin intohimoiset saunojatkin! Kannattaa siis jatkaa lukemista! 

Imukuppisarja ja hierontaöljy

Imukuppihieronta soveltuu tehtäväksi niin kasvoille kuin vartalollekin. Tämä onnistuu hyvin eri kokoisten imukuppien avulla. Imukuppihieronnalla voi hoitaa ja rentouttaa esimerkiksi jumiutuneita lihaksia ja vähentää näkyvää selluliittia. Hieronnan teho perustuu verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastumiseen.  

Ibero imukuppisarja kasvoille ja vartalolle

Imukuppihieronnassa käytetään liukastavaa väliainetta, esimerkiksi öljyä, jotta kuppi liikkuisi iholla mahdollisimman helposti. Tarkoitukseen sopii erityisen hyvin esimerkiksi Frantsilan Kipu-hierontaöljy tai Weledan Arnikki-hierontaöljy

Franstila Hierontaöljy Kipu

Ruohonjuuren valikoimasta löytyy kahta erilaista imukuppisarjaa Iberolta ja SkinMoodilta. Molemmissa on neljä eri kokoista imukuppia vartalon eri osissa käytettäväksi. Tutustu SkinMood -imukuppisarjan hoito-ohjeisiin vartalolle ja kasvoille ja ota kaikki hyöty irti imukuppihieronnasta!

Lue blogistamme lisää imukuppihieronnan hyödyistä! 

Paras Ystävä -hoitotyyny

Frantsilan Paras Ystävä -hoitotyyny lienee joululahjojen klassikko! Hoitotyynyä voi käyttää kuumana tai kylmänä, ja se soveltuu monen kolotuksen ja vaivan, kuten päänsäryn ja hartiajumin, lievitykseen.

Paras Ystävä -hoitoyynyjä on saatavilla kolmea erilaista:

Paras Ystävä - hoitotyyny naisen syleilyssä

Ohjeiden mukaan käytettynä Paras Ystävä -hoitotyynystä on iloa hyvin pitkäksi ajaksi!

Luonnonkosmetiikan lahjapakkaukset

Luonnonkosmetiikan tuotesetit ovat varma valinta luonnonkosmetiikasta innostuneelle lahjan saajalle. Esimerkiksi Djusien Complete Ritual -paketti on ihana lahjaidea. Tuotteet on suunniteltu kaikille ihotyypeille ja kauniin kirjavat lasiset tuotepakkaukset ovat ilo silmälle kylpyhuoneessa. 

Djusie Complete Ritual -tuotesetti

Lahjapakkauksen voi toki koota myös itse! Valitse 2-5 lahjan saajalle mieluista tuotetta ja paketoi kauniiseen pakettiin saajaa ilostuttamaan. 

Lahjapakkaus voisi sisältää esimerkiksi: 

Pakettiin voi lisätä myös vaikka koristekiviä, hurmaavia jouluisia suklaita sekä jouluista teetä tai kahvia!

Säästökokoiset seerumit

Joistakin suosituista seerumeista on saatavilla myös suurempi säästökoko! Säästökokoiset seerumit riittävät yli talven ja pitkälle kevääseen saakka. Seerumi on oivallinen hoitotuote erityisesti talvella käytettäväksi, kun iho kuivahtaa herkästi kuivasta sisäilmasta ja pakkasen viimasta. 

Ruohonjuuren valikoimaan asiakkaita ilahduttamaan syksyn aikana saapuvat jättikokoiset Bybi Beautyn Bakuchiol Booster 50ml sekä Evolve Organic Beauty Hyaluronihapposeerumi 50ml!

Näitä on harvoin tarjolla, joten nappaathan omasi ja osta lahjaksi myös ystävälle!

Whamisan 100ml kaktusseerumi on todella riittoisa ja seerumipullossa on veikeä kirjailu. Seerumi on pakattu kauniiseen pyöreään koteloon ja seerumin voikin hyvillä mielin antaa lahjaksi vaikka sellaisenaan.

Whamisa Cactus serum - kaktusseerumi ulkopakkaus

 

Koristekivet ja kristallit

Kivet kestävät aikaa ja ne kulkevat mukana elämän myllerryksissä ja koristavat kodin tärkeimpiä nurkkia. Kivissä ja kristalleissa uskotaan olevan sellaista energiaa, joka vaikuttaa kehomme omaan energiaan tuoden tasapainoa ja onnea. Jokaisella kivellä on omat hyödyt ja ominaisuudet ja niiden käyttäminen perustuukin siihen, millaista tukea tarvitset juuri tällä hetkellä. Lue blogistamme lisää kivien historiasta ja merkityksestä!

Vihreä Aventuriini raakapalakeko

Luonnonkivet ovat kauniita ja ne sopivat hyvin myös sisustukseen. Yksittäisten kivien lisäksi Ruohonjuuren valikoimassa ihastuttavat kiviset kynttilälyhdyt ja suolakivilamput.

Diffuusorit ja eteeriset öljyt

Diffuusorit ja eteeriset öljyt ovat mieluisa lahjaidea kotoilijalle ja pimenevien iltojen tunnelmoijalle, joka nauttii erilaisista aromaterapeuttisista tuoksuista. Eteerisiä öljyjä käytetään vuoden ympäri, sillä erilaisten tuoksujen vaikutukset ovat hyvin moninaisia. Kurkkaa blogistamme parhaat vinkit eteeristen öljyjen käyttämiseen syystalvella! 

Diffuusoreita on monen näköisiä ja kokoisia, ja niiden kautta eteeriset öljyt haihdutetaan huoneilmaan. Tutustu erilaisten eteeristen öljyjen tuoksuttimien käyttämiseen blogissamme!

Florame sumutindiffuusori

Eteeriset öljyt sopivat lempeään, luonnonmukaiseen itsehoitoon. Monikäyttöisiä öljyjä voidaan hyödyntää niin mielialan kohottamiseen, ihonhoitoon, desinfiointiin, flunssan oireiden helpottamiseen kuin tunnelman luomiseen tai vaikka pyykinpesuunkin.

Saunatuotteet

Intohimoinen saunoja ilahtuu taatusti, kun saa lahjaksi saunatuotteita! Saunominen edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä se rentouttaa elimistöä ja voi parantaa unen laatua. Saunoessa voi keskittyä tuntemaan, kuinka lämpö leviää kehossa ja saavuttaa lopulta myös mielen perimmät sopukat rentouttaen ja hoivaten. 

Terhen saunatuoksupakkaus

Saunojan lahjapakettiin sopivia tuotteita löydät esimerkiksi Terhen-tuotesarjasta. Myös Pesosen mehiläistarhojen saunahunaja on saunojan klassikkotuote, joka ei varmastikaan jää kaapin perukoilla pölyttymään. Saunomisen yhteydessä voi kokeilla erilaisia turvehoitoja. Tähän sopivat esimerkiksi Kaurilan Saunan suomalainen turve tai Frantsilan hoitoturve.

Tuoksut

Antamalla hajuveden lahjaksi, kerrot samalla kauniita ja uniikkeja asioita lahjan saajasta. Kantajansa “näköinen” tuoksu luo itsevarmuutta ja hyvää energiaa!

Tässä muutama poiminta laajasta luonnonmukaisten tuoksujen valikoimastamme:

Les Fleurs de Bach hajuvesi Félicité

Blogistamme löydät lisää henkilökunnan tuoksusuosituksia!

Jouluinen herkkupaketti tai lahjakori

Jos tiedät lahjan saajan olevan koko sydämestään joulun tunnelmasta ja taiasta nautiskelija, joka siemailee glögiä jo lokakuussa ja odottaa malttamattomana joulukalenterin luukkujen avaamista, on hän varmasti ilahtunut saadessaan lahjaksi jouluisen herkkupaketin tai jouluisia tuotteita sisältävän lahjakorin.

Ruohonjuuren jouluisesta valikoimasta löytyy paljon erilaisia pakettiin sutjakasti sujahtavia tuotteita:

Tutustu siis Ruohonjuuren jouluiseen valikoimaan ja tee löytöjä verkkokaupassa ja myymälöissä!

Ruohonjuuren lahjakortti

Joskus parasta hemmottelua on saada mahdollisuus käydä ostoksilla lahjakortin siivittämänä ja valita ostoskoriin juuri niitä tuotteita, joita tietää tarvitsevansa itsensä hemmotteluun. Siksipä viimeinen, muttei missään nimessä vähäisin, vinkkimme on Ruohonjuuren lahjakortit myymälöihin tai verkkokauppaan.   

Ihania jouluisia hemmotteluhetkiä!