Santaverde luottaa aloe veran mahtiin

Santaverde-tuotteiden isona ideana on käyttää tuotteissa veden sijasta aloe vera -mehua.  Tämän ansiosta tuotteet ovat ainutlaatuisen tehokkaita: puhdas aloe vera -mehu sisältää kosolti arvokkaita aktiiviainesosia, jotka vaikuttavat välittömästi ihon kuntoon.
Santaverde luottaa aloe veran mahtiin

Aloe veran kosteuttava, uudistava ja parantava voima on ollut tiedossa jo vuosisatojen ajan. Aloe vera on ytimekäs yhdistelmä yli 200 erilaista ainesosaa aina vitamiineista, aminohapoista kivennäisaineisiin saakka. Aloe vera kosteuttaa ihoa äärimmäisen tehokkaasti. Antioksidanttiensa ja kasvisteroliensa ansiosta aloe myös rauhoittaa ihoa, kiihdyttää solujen uusiutumista ja nopeuttaa haavojen paranemista.

Santaverde -tuotteiden aloe vera viljellään luomuna Espanjan Andalusiassa, Santa Verden omilla viljelmillä. Sadonkorjuu tapahtuu huolellisesti käsityönä, jolloin saadaan valituksi vain täysin kehittyneet, kolmisen vuotta varttuneet aloe veran lehdet, jotka irrotetaan hellävaraisesti emokasvista. Aloe veran lehdistä valmistetaan aloe vera -geeliä ja -mehua käsityönä, jotta kaikki kasvin arvokkaat ainesosat saadaan varmasti säilymään.

Leikattu aloe vera lähikuvassa

Kaikilla Santa Verde -tuotteilla on NATRUE-luonnonkosmetiikkasertifikaatti, eläinkokeettomuudesta todistava Leaping Bunny -sertifikaatti sekä tuotteiden vegaanisuudesta viestivä Vegan Societyn sertifikaatti.

ERITYISTÄ: Santaverden tiluksilla pidetään huolta myös rescue-koirista, jotka ovat saaneet sen myötä rakastavan kodin.

Santaverde -tuotteista suurin osa sopii myös tuoksuyliherkille

Lähes kaikki Santaverde -tuotteet ovat hajusteettomia ja tuoksullisissakin on maltti ollut valttia ja mukana on esimerkiksi hyvin luonnollinen häivähdys ruusua tai aprikoosia. 

Aloe vera -pohjaiset tuotteet kosteuttavat ihoa todella tehokkaasti - onhan vesi korvattu kokonaan aloen mehulla. Valikoimasta  löytyy kattava valikoima silmänympärysvoiteesta kosteuttavaan geeliin, joten tämä sarja on todellakin tutustumisen arvoinen!

Tästä pääset katsomaan kaikki Santaverde Aloe vera -tuotteet > 

Tuotekuva: kaksi Santaverden seerumia

Tuoksuttomat Santaverde Aloe vera -tuotteet:

- Aloe vera gel pur aloe vera -geeli hajusteeton >

- Probiotic drops probioottitipat hajusteeton >

- Collagen drops kollageenitipat hajusteeton >

 Eye cream silmänympärysvoide hajusteeton >

- Cream medium kosteusvoide hajusteeton >

- Cream rich kosteusvoide hajusteeton >

Tuoksulliset Santaverde Aloe vera -tuotteet:

- Toner sensitive kasvovesi herkälle iholle >

Hydro repair gel kosteuttava hoitogeeli >

- Cleansing emulsion puhdistusemulsio >