Propolissuihke on kylmän kauden ykkösvalinta

Kun viimat viuhuvat nurkissa, voi nenä alkaa vuotaa ja kurkkukin tuntua kummalliselta. Silloin kaverikseen kannattaa ottaa propolissuihke, joka pelastaa yhden, jos toisenkin ihmisen tukkoiseltakin tuntuvasta tilanteesta!
Propolissuihke on kylmän kauden ykkösvalinta

Mehiläiset ovat eläimiä, joille meidän ihmisten on syytä olla paljosta kiitollisia. Elintärkeiden pölytyshommien urhoollisen hoitamisen ja hunajan tuottamisen lisäksi ne muun muassa väkertävät pesissään propolista, joka toimii tehoaineena myös kaikissa Propolia-sarjan tuotteissa.

Propolis eli mehiläiskittivaha on ainetta, jonka avulla mehiläispesät pysyvät puhtaina kaikenlaisista taudinaiheuttajista. Kyseessä on mehiläisten valmistama supertehokas desinfiointiaine, joka pitää huolta pörriäisyhdyskuntien terveydestä. Koska propoliksella on mehiläispesissä niin monta tuiki tärkeää tehtävää, kutsutaan sitä toisinaan osuvasti “mehiläisten jeesusteipiksi”.

Propoliksesta on todella paljon hyötyä myös ihmisten hyvinvoinnille — etenkin kylmän kauden erikoishaasteiden painaessa päälle. Esimerkiksi suu ja nenä ovat kehossamme kohtia, joiden kautta pöpöt pinkovat peremmälle varsin hanakasti. Propolia-sarjan suihkeiden avulla voimme vahvistaa itseämme kestämään kovatkin koetukset.

Propolia-suusuihke: suhaus kurkkuun ja olo oivalliseksi!

Jos kurkku tuntuu kuivalta tai karhealta, näppärän avun tilanteeseen tuo Propolia-suusuihke! Se ammentaa tehonsa luonnon parhaista antimista: propoliksesta, hunajasta, timjamista ja eukalyptuksesta. Propolista näppäräkäyttöisessä suihkeessa on peräti 66 %.

Propolis-suusuihke tuo hetkessä helpotuksen myös haiskahtavaan hengitykseen; suihkaus vaan ja suu on raikkaampi!

Propolian suusuihkeessa tehoaineena temmeltävä timjami (Thymus vulgaris) tunnetaan vastustuskykyämme vahvistavana ja hengitysteiden hyvinvointia edistävänä yrttinä. Myös suusuihkeen ainesosana komeilevalla eukalyptuksella (Eucalyptus globulus) on hengitysteidemme toimintaa tukevia vaikutuksia. Kun nämä kaksi jymy-yrttiä yhdistävät voimansa hunajan ja propoliksen oivallisten ominaisuuksien kanssa, lopputuloksena on teholtaan ylivertainen suusuihke, joka pitää sinut täydessä terässä myös ilmojen viiletessä.

Propolia-nenäsuihke avaa tukkoisen nenän ja saa hengityksen virtaamaan!

Olipa kerran tukkoinen nenä, mutta eipähän ollutkaan kauan! Propolian nenäsuihke avaa röörit tehokkaasti ja saa ilman virtaamaan — samalla nenän herkkiä limakalvoja lempeästi hoitaen.

Kun syksyn saavuttua lämmityslaitteet alkavat pöhistä sisätiloissa, moni huomaa nenänsä kuivuvan ja olonsa tulevan tukkoisemmaksi. Myös tällöin kannattaa tarttua Propolia-nenäsuihkeeseen ja hoitaa nokkansa kondikseen! Toisinaan nenän tukkoisuus johtuu pakkasten paukkeesta tai huone- tai siitepölystä — mutta oli syy mikä tahansa, Propolia-nenäsuihke auttaa hengittämään esteettömästi!

Nenän limakalvoja puhdistavaan ja hoitavaan suihkeeseen tehoa tuovat propoliksen lisäksi timjami, eukalyptus sekä Camargue-suolasta valmistettu suolaliuos. Raikkaalta tuoksuva eukalyptus irrottaa limaa ja avaa nenäkäytävät samalla kun timjami pitää hyvää huolta hengitysteiden hyvinvoinnista. Laboratoriolaatuinen, erikoispuhdistettu propolis viimeistelee limakalvoja hellivän tehon yhdessä Camargue-suolaliuoksen kanssa. Todella toimiva lopputulos lyö käyttäjänsä melkeinpä ällikällä!

VINKKI: Tehokkaimman tuen kylmän kauden haasteiden päihittämiseen saat käyttäessäsi Propolia-sarjan suu- ja nenäsuihkeita samanaikaisesti. Testaa ja totea  hämmentävän tehokas vaikutus ihan itse!

Propolista hyödyntävät suu- ja nenäsuihkeet valmistanut Propolia on jo vuodesta 1979 saakka luottanut visusti propoliksen taianomaiseksikin ylistettyyn tehoon. Propolian tarina ponnistaa rakkaudesta luontoon ja mehiläisiin. Pölyttäjiemme asia on ehdottomasti meidän kaikkien asia; pörriäiset on toden totta pelastettava ja mehiläispesien ainutlaatuiset aarteet on syytä nostaa ansaitsemaansa arvostukseen.

Propolia-sarjan tuotteet löydät Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupasta - surraa sinäkin oivallisille ostoksille tästä!

Tämän jutun terveysväitteiden lähteet/ EFSA:

Thymus vulgaris/zygis (Common Name: Thyme) Health of the upper respiratory tract Soothing for troat and chest/contributes to wellbeing of chest and throat/contributes to a fresh breath
-Good for respiratory tract and/or throat
-Soothens the respiratory tract

Thymus vulgaris (Common Name: Thyme) Immune health - contributes to the natural defences of the body
- support of the body´s defence
- supports the immune system

Thymus vulgaris L (Common name: Thyme) Respiratory health Soothing for mouth and throat / Reliefs in case of irritation of throat and pharynx / Soothing and pleasant effect on throat, pharynx and vocal cords

M-2008-1061 2149 - Thymus vulgaris/zygis (Common Name : Thyme) - Health of the upper respiratory tract

M-2008-1061 2150 - Thymus vulgaris (Common Name : Thyme) - Immune health

M-2008-1061 2151 - Thymus vulgaris (Common Name : Thyme) - Antioxidant properties

M-2008-1061 3829 - Thymus vulgaris L. - Respiratory health

M-2008-1061 4035 - Eucalyptus globulus La-Bill.(Common name: Eucalyptus) - Respiratory Health