Glowcurrant Booster: positiivisia ihonhoitotuloksia hiilinegatiivisesti

Bybin ihoa kirkastava Glowcurrant Booster on maailman ensimmäinen hiilinegatiivinen ihonhoitotuote - ja kestävän kauneuden ensiluokkainen edelläkävijä.
Glowcurrant Booster: positiivisia ihonhoitotuloksia hiilinegatiivisesti

Mustaherukansiementen sisältämästä öljystä ravitsevan tehonsa ammentava Glowcurrant Booster tuo kahmalokaupalla elinvoimaa nuutuneellekin iholle. Sameaakin hipiää huomattavasti heleyttävä jymyseerumi ravitsee, kosteuttaa ja kirkastaa ihon entistäkin ihanammaksi. Tehoaineena terhentelevällä mustaherukansiemenöljyllä on myös tulehduksia lievittäviä ominaisuuksia, joita täydentää valkosalavasta peräisin oleva salisiini.

Ainutlaatuista seerumissa on myös sen hiilinegatiivisuus: Glowcurrant boosterin valmistus sitoo enemmän hiilidioksidia kuin vapauttaa sitä. Ihon ilahduttajan hiilinegatiivisuus ei siis perustu päästökompensointiin. 

Kiertotalouden periaatteiden mukaan kehitetyn Glowcurrant boosterin ihoa monipuolisesti hoitavat raaka-aineet ovat 87 %:sti mehuteollisuuden sivutuotteita, jotka saadaan lähialueilta. Seerumi valmistetaan aurinkoenergialla ja käyttäen ainesosia, joilla on valmiiksi pieni hiilijalanjälki. Lisäksi tuotteen valmistus sitoo hiiltä. 

Bybi Glowcurrant Booster

Myös tuotteen pakkaus on ympäristöystävällinen aina kompostoituvasta korkista sokeriruo´osta valmistettuun purnukkaan saakka. Tiesitkö muuten, että sokeriruoko sitoo hiiltä terhakkaasti? Jokaista viljeltyä sokeriruokokiloa kohden ilmakehästä sitoutuu kolme kiloa hiiltä.

Heleyttävää hoivaa ihanalle ihollesi

Kirkastava, ravitseva ja kosteuttava - siinäpä Glowcurrant boosterin ominaisuudet kolmeen sanaan kiteytettynä. Vitamiinirikas jymyseerumi sisältää ihon hyvinvointia tukevia rasvahappoja ja saliinia, jotka yhdessä jättävät ihon sileäksi, pehmeäksi ja hehkuvaksi.

Glowcurrant boosterin tehoaineena temmeltävä mustaherukansiemenöljy sisältää yli 34% E-vitamiinia, joka tunnetaan antioksidanttisista ominaisuuksistaan. Siksi seerumi sekä kirkastaa että tasoittaa ihoa auttaen myös häivyttämään pigmenttimuutoksia. Mustaherukansiemenöljyssä on myös kosolti gammalinoleenihappoa, jonka ansiosta Glowcurrant booster ravitsee, pehmentää ja rauhoittaa ihoa.

Glowcurrant booster on oivallinen valinta joka-aamuista ihonhoitorutiiniasi ryydittämään. Lisää boosteria muutama tippa kasvovoiteen joukkoon tai sivele sitä sellaisenaan iholle kasvoveden jälkeen. Huomaat taatusti heleyden lisääntyneen ihanalla ihollasi!

Glowcurrant Booster on todella toimiva ihonhoitotuote, joka on ilmastonmuutoksen suhteen pieni osa ratkaisua - ei siis osa ongelmaa. Upouudella seerumillaan Bybi vahvistaa sen, että laadukkaita ihonhoitotuotteita on mahdollista tuottaa pienellä hiilijalanjäljellä, kiertotalouden periaatteita hyödyntäen.