Vuoden paras hoitotuote - Moi Forest-metsäpölyvoide

Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsi Moi Forest -metsäpölyvoiteet vuoden 2022 parhaaksi hoitotuotteeksi. Suomalaisten yliopistojen kehittämää innovaatiota, metsämikrobiuutetta, sisältävät voiteet ovatkin pintaa syvemmältä hoitavaa luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan.
Vuoden paras hoitotuote - Moi Forest-metsäpölyvoide

Vaikka suomalaiset mielletäänkin perinteisesti metsäkansaksi, on ihmisten mikrobialtistus on vuosien varrella vähentynyt ja yksipuolistunut kaupungistumisen myötä. Niin kutsutun hygieniahypoteesin mukaan tämä on syynä immuunivälitteisten sairauksien – kuten allergioiden, astman, keliakian sekä tulehduksellisten suolistosairauksien – nopeaan yleistymiseen.

Luontoyhteyden palauttamisen ja säännöllisen luontoaltistuksen ohella apua pulmaan tuovat suomalaisen Moi Forestin kehittämät metsämikrobivoiteet, joiden takana ovat Helsingin ja Tampereen yliopiston tutkijoiden havainnot luonnon mikrobien myönteisistä vaikutuksista immuunisysteemiimme.

Moi Forestin voiteiden avulla voitkin tehdä näppärästi metsäkylvyn omassa kodissasi. Käyttämällä mikrobiuutetta sisältävää Moi Forest -voidetta säännöllisesti saat monipuolisen altistuksen metsämikrobeille. Voiteita iholleen sivelemällä voit siis kätevästi tasapainottaa ainutlaatuista mikrobiomiasi, joka toimii terveyden tukipilarina.

Maadoitusvinkki

Jos päässä pyörii sen sata ajatusta eikä hommista meinaa saada otetta, kannattaa hitaasti hengitellen siirtää huomionsa mielestä kehoon.

Jalat maassa, pää pilvissä - siinäpä sitä on tavoitetta yhdelle elämälle! Ajatusten karusellin vanhan vauhdin voi saada hiljenemään olemuksensa maadoittamalla - esimerkiksi seuraavasti:

  1. Hengittele rauhallisesti ja syvään: nenän kautta sisään ja suun kautta ulos.
  2. Hiero jalkateriisi lempeästi pyöritellen aimo annos Moi Forestin Metsäpölyvoidetta (voiteista kumpi tahansa jäy oikein hyvin). Sivele voidetta jokaiseen varpaaseen, jalkaterän keskiosaan ja kantapäähänkin. Tunne, kuinka voide imeytyy ja kosketus hellii koipiasi.
  3. Sulje silmäsi ja kuvittele, että jalkapohjasi ovat juuret, jotka johtavat kaikkien maakerrosten läpi aina maapallon keskipisteeseen saakka. Tunne maaenergian väkivahva voima, joka virtaa kehoosi. Hengittele hetken aikaa kaikessa rauhassa, avaa sitten silmäsi ja nauti voimaantuneesta, tyyntyneestä olosta.
PS: Harjoituksen voi tietysti toteuttaa myös ilman metsäpölyvoidetta. Voiteen avulla saat kuitenkin syvennetyksi tunnetta luontoyhteydestä - ja samalla nautit metsämikrobien monipuolisesti hoitavasta vaikutuksesta.