Ruohonjuuren blogi

Talven jälkeen olo saattaa tuntua raskaalta ja väsyneeltä, aivan kuin keho olisi jäänyt uinailemaan talviunia. Puhdistuskuuri on oivallinen tapa potkaista kevät käyntiin, päästä eroon tukalasta olotilasta ja saada uutta energiaa. Lue blogistamme vinkit miten se onnistuu helposti ja nopeasti - ilman mitään kitudieettejä!
Jatka lukemista

Terveelliset elämäntavat ovat kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ydinjuttu. Kiireinen elämä voi kuitenkin joskus kampittaa, eikä ehdi pitämään huolta monipuolisesta ravinnosta, nukkumaan riittävästi, saatikka palautumaan päivän töistä, jolloin stressikin kirittää usein kannoilla. Laadukkaat ravintolisät toimivat arjen apureina silloin, kun ravinto ei riitä tarjoamaan kaikkea sitä mitä keho kaipaa. Lue lisää blogistamme!

Jatka lukemista
Talviaikaan on tärkeää pitää erityisen hyvää huolta hyvinvoinnistaan ja vastustuskyvystään, sillä pöpöt tykkäävät tunnetusti riehua erityisesti kylmillä keleillä. Terveellisten elämäntapojen ja ahkeran käsienpesun lisäksi talvikeleihin sopivat sellaiset ravintolisät, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lue vinkit blogistamme!
Jatka lukemista
Nautitaan talvesta hyggeillen ja otetaan kylmästä kaudesta ilo irti! Kotona on nyt erityisen ihanaa olla, kokkailla ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Lumileikit, pitkät kylvyt kynttilänvalossa, lämmittävät juomat ja mausteiset ruoat, lokoilu sohvalla hyvän kirjan ja lämmittävän kaurapussin kera - aivan kaikenlainen hemmottelu kuuluu tähän aikaan. Lue blogistamme ihanimmat hemmotteluvinkit!
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

harmonia

Poista avainsanat!