Ruohonjuuren blogi

Ruohonjuuren hyllyt suorastaan notkuvat tuotteista, jotka tekevät hyvää - niin ihmiselle kuin ympäristöllekin. Mutta mistä tuotteesta Ruohonjuuren työntekijät ovat itse saaneet eniten apua? Kyselyymme saapui satamäärin vastauksia, joista osan voit lukea tästä jutusta!
Jatka lukemista
Olipa kerran kaakaopapu - siitä se suklaankin tarina lähtee liikkeelle. Kaakaon- ja suklaantuotantoon liittyy nykyäänkin vielä vakavia epäkohtia: lapsi- ja orjatyötä, epäinhimillisiä työolosuhteita ja äärimmäisen kehnoa palkkausta. Onneksi reiluin pelisäännöin tuotettuja suklaita on kuitenkin olemassa - pelkästään sellaisia löydät Ruohonjuuren hyllyiltä. Meillä myytävistä suklaista nauttijalleen koituva ilo ei ole muilta pois. Vastuullisten suklaiden popsimisesta jaa hyvä jälkimaku. Tässä jutussa perehdymme Foodin-sarjan suklaissa käytetyn kaakaon tuotantoon.
Jatka lukemista
Jos metsään haluat mennä nyt, sä takuulla yllätyt! Etenkin, jos meininkisi on kiireetön ja läsnäoleva. Metsästä voi kiireinenkin nykyihminen ammentaa monipuolista tukea hyvinvoinnilleen. Tästä jutusta voit lukea vinkkejä luontoretkeilytarvikkeisiin, joita löytyy luonnollisesti myös Ruohonjuuresta.
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

foodin

Poista avainsanat!