Ruohonjuuren blogi

Talven jälkeen olo saattaa tuntua raskaalta ja väsyneeltä, aivan kuin keho olisi jäänyt uinailemaan talviunia. Puhdistuskuuri on oivallinen tapa potkaista kevät käyntiin, päästä eroon tukalasta olotilasta ja saada uutta energiaa. Lue blogistamme vinkit miten se onnistuu helposti ja nopeasti - ilman mitään kitudieettejä!
Jatka lukemista
Tuntuuko olo tukkoiselta tai turvonneelta? Iho samealta ja epäpuhtaan oloiselta? Nyt on hyvä aika tehdä elimistölle syyssiivous ja varautua tulevaan pimeään kauteen  pirteän energisesti. Liikunnan ja terveellisen ravinnon ohella aineenvaihduntaa ja elimistön puhdistusprosesseja voi tukea detox -kuurilla.
Jatka lukemista
Maailma ja työt ovat muuttuneet. Keinotekoinen maailma, lisäaineet ym. kuormittavat elimistöämme enemmän kuin koskaan. Tarvitsemme parempaa ravintoa, mutta pystyykö kukaan joka päivä koko ajan syömään viisi annosta vihanneksia ja hedelmiä? Moderni elämä on erilaista kuin ennen eikä elintapoja ole mahdollista muuttaa kokonaan vastaamaan mennyttä. Elimistölle täytyy antaa jotain, joka vähentää elimistön stressiä.
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

detox

Poista avainsanat!