Puhdistuskuurilla energisesti kohti syksyä!

Tuntuuko olo tukkoiselta tai turvonneelta? Iho samealta ja epäpuhtaan oloiselta? Nyt on hyvä aika tehdä elimistölle syyssiivous ja varautua tulevaan pimeään kauteen  pirteän energisesti. Liikunnan ja terveellisen ravinnon ohella aineenvaihduntaa ja elimistön puhdistusprosesseja voi tukea detox -kuurilla.
Methodf Draine detox kuuri

Puhdas keho voi hyvin

Elimistöön kertyy mm. ravinnon ja hengitysilman mukana kuona-aineita, jotka kuormittavat elimistöä ja voivat häiritä sen toimintaa. Elimistöstä poistuu luontaisesti kuona-aineita hien, ulosteen ja virtsan mukana. Pieni puhdistus silloin tällöin auttaa tehostamaan elimistöä kuormittavien aineiden poistumista elimistöstä. Kuuri tehostaa lisäksi aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta, sekä kirkastaa ihoa ja lisää virkeyttä. Puhdas ja terve keho voi hyvin. Voit buustata elimistön puhdistautumista helposti keskittymällä muutamaan asiaan:

Kasvipainotteinen ruokavalio

Tuoreet vihannekset, hedelmät ja marjat edistävät ruoansulatusta ja tukevat kehon puhdistumista. Suosi siis näitä. Valkuaisaineitakin tarvitaan, joten älä unohda kalaa, kanaa tai kasviproteiineja. Vältä puhdistuskuurin aikana erityisesti valkoisia jauhoja, kovia rasvoja ja pitkälle prosessoitua ruokaa. Lisää sen sijaan ostoslistalle luomulaatuisia kasviksia, joista loihdit kuitupitoisen ja vähäsuolaisen ruokavalion. Monilla yrteillä on kuona-aineiden poistumista stimuloiva vaikutus. MethodDraine Detox – kasvipohjaiset valmisteet ovat hellävarainen apu tukemaan elimistön puhdistusprosesseja. Valmisteet sisältävät mainion kimaran elimistön puhdistusta tukevia luonnollisia kasveja mm. luomulaatuista koivua, joka tukee ruoansulatusta sekä virtsateiden toimintaa sekä vihreää teetä, joka auttaa painonhallinnassa vaikuttaen rasva-aineenvaihduntaan ja tukee suolistoflooran terveyttä. Valmisteessa on myös voikukkaa, joka on suorastaan kunnostautunut puhdistuskuurien tukemisessa..  

Muista juoda riittävästi vettä

”Vesi vanhin voitehista”, sanotaan. Riittävä veden juonti on elimistölle välttämätöntä ja useissa suosituksissa kehotetaankin nauttimaan vuorokauden aikana vähintään 1,5-2 litraa vettä. Puhdistuskuurin aikana nesteytyksen tärkeys korostuu. Kun aineenvaihdunta tehostuu, myös nestettä poistuu elimistöstä. Selkeä janon tunne on jo merkki syntyneestä nestehukasta.  Lisääntynyt nestehukka voi aiheuttaa päänsärkyä ja heikkoa oloa. Vesi puhdistaa kehoa ja ehkäisee ummetusta. Juo veden lisäksi vähämineraalista vettä, kofeiinittomia ja sokerittomia juomia. MethodDraine Detox-neste tukee puhdistumisen lisäksi myös nesteytystä. Voit sekoittaa päiväannoksen esim. juomapulloon ja nauttia Detox-nestettä pitkin päivää. 

Method Draine detox kuuri
Vältä kahvia ja muita kofeiinipitoisia juomia sekä alkoholia

Puhdistuskuurin aikana aineenvaihdunnan vilkastuessa myös nesteenpoistuminen elimistöstä vilkastuu. Kahvi, tee sekä muut kofeiinipitoiset juomat ja alkoholi vauhdittavat nesteenpoistumista ja kuivattavat elimistöä. Vaarana voi olla siis liiallinen nesteenpoistuminen ja elimistön nestetasapainon järkkyminen. Nestehukka voi näkyä myös turvotuksena. Mikäli et kuitenkaan voi jättää aamukahvia pois kokonaan kuurin ajaksi, muista juoda aina kahvikupillisen jälkeen vähintään sama määrä vettä. MethodDraine Detox-neste tukee puhdistumisen lisäksi myös nesteytystä. Sekoita Detox-päiväannos aamulla lasilliseen vettä ja korvaa sillä aamukahvin poistama neste.  

Säännöllinen liikunta

Liiku vähintään 30 minuuttia päivässä. Koska puhdistuskuurilla energiansaanti voi olla normaalista vähäisempää, suosi rauhallista liikuntaa. Jooga, venyttely, ulkoilu. Älä rasita itseäsi. Tee hemmottelevia kylpyjä tai ota leppoisia löylyjä, sillä ihon kautta poistuu suuri osa kehon kuona-aineista hikoilun kautta.

Muista korvata liikunnan aikana elimistöstä poistunut neste. Voit sekoittaa MethodDraine Detox-päiväannoksen esim. juomapulloon ja nauttia hyvänmakuista Detox-nestettä liikunnan aikana tai sen jälkeen.  

Riittävästi lepoa

Muista levätä ja huolehdi laadukkaista yöunista. Anna myös mielen levätä. Stressaaminen tunnetusti sotkee elimistön toimintoja ja vaikuttaa myös aineenvaihduntaan ja ruoansulatukseen. Mikäli koet itsesi stressaantuneeksi ja kärsit huonoista yöunista, voit valmistaa itsesi puhdistumiskuuriin käyttämällä 1-2 kk Harmonia KSM66 ashwagandha-valmistetta. Se auttaa rauhoittamaan stressioireita ja edistää mm. unenlaatua. Harmonia KSM66-kuurin jälkeen puhdistuminen tehostuu kun keho on rauhoittunut. Hellästi ja luontaisesti kehoa puhdistavat MethodDraine Detox –juomat tehostavat kehon puhdistumista, ja elimistö on virkeän energinen syksyä varten.


Method Draine detox kuuri

MethodDraine Detox – kasvipohjaiset valmisteet ovat hellävarainen apu tukemaan elimistön puhdistusprosesseja. Puhdistuskuuri energisoi ja keventää oloa vilkastuttamalla aineenvaihduntaa ja ylimääräisen nesteen poistumista kehosta. Valittavana on 20 päivän kuuri omenan- tai karpalo-vadelmanmakuisena sekä kiireiselle 7 päivän pikakuuri, makuna granaattiomena-passionhedelmä. 

Hyvänmakuiset MethodDraine Detox-valmisteet eivät sisällä keinotekoisia makeutus- tai makuaineita.

Method Draine detox-kuurin ostat omaksesi tästä >>

Terveysväitteiden perusteet / EFSA:
M-2008-1061 2402 - Betula pendula (Birch) - Digestive health
M-2008-1061 3737 - Betula pendula / Betula pubescens (Common Name : Birch) - Health of lower urinary tract
M-2008-1061 1112 - Catechins ä Green tea (camellia sinensis) - Weight management
M-2008-1061 1116 - Catechins ä Green tea (camellia sinensis) - Gut flora
M-2008-1061 1124 - Green Tea - Fat metabolism
M-2008-1061 4489 - Taraxacum officinalis-Flowering plant-Dandelion - Purification
M-2008-1061 2183 - Withania somnifera (common name: Ashwagandha) - Mental Health and relaxation
M-2008-1061 4194 - Withania somnifera ROOT - Mental, stress & sleep