Regulat - kun mikään muu ei auta

Maailma ja työt ovat muuttuneet. Keinotekoinen maailma, lisäaineet ym. kuormittavat elimistöämme enemmän kuin koskaan. Tarvitsemme parempaa ravintoa, mutta pystyykö kukaan joka päivä koko ajan syömään viisi annosta vihanneksia ja hedelmiä? Moderni elämä on erilaista kuin ennen eikä elintapoja ole mahdollista muuttaa kokonaan vastaamaan mennyttä. Elimistölle täytyy antaa jotain, joka vähentää elimistön stressiä.
Regulat - kun mikään muu ei auta
Joko tunnet Regulat:in - tuon huippusuositun entsyymivalmisteen? Se tukee terveyttäsi äärimmäisen monipuolisesti. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsi Regulatin Vuoden 2013 Terveystuotteeksi.

Testaa ja totea teho - Regulat:in löydät Ruohonjuuuresta!

Regulatin terveyttäsi tukevat, positiiviset moninaiset vaikutukset näkyvät muun muassa energian ja elinvoimaisuuden lisääntymisenä.

Monet keinotekoiset vitamiinit ja mineraalit imeytyvät huonommin kuin luontaiset aineosat ravinnosta. Synteettisistä ravintolisistä puuttuu oleellisia aineosia kuten kofaktoreita, jotka tarvitaan vitamiinien ja ravinteiden imeytymiseen. Kun kofaktorit jätetään pois, jää soluenergiatasot matalaksi, entsyymien toiminta on vajavaista tai uupuu kokonaan ja ruuansulatus saattaa häiriintyä. Ravintolisät auttavat hetken, mutta käytön lopetettaessa vaikutus loppuu. Regulatin vaikutukset jatkuvat käytön jälkeenkin.


Energia

Tänä päivänä ihmiset toteavat yllättävänkin usein, etteivät voi hyvin ja heillä ei ole riittävästi energiaa. Kaikilla sairauksilla on yhteistä ”burn out” eli energian puute. Harva lääkäri hoitaa energiatason puutoksia.

Mikäli elimistöllä ei ole enää energiaa käytössä, se ei kykene korjaantumaan vaikka se saisi tarvittavia ravinteita. Sporttiautotkaan eivät toimi ilman bensaa. Muun muassa krooniset tulehdukset ja masennus syövät elimistön energiavaroja. Kun energiaa ei ole riittävästi, sen näkee muun muassa ihosta.
Vastaus löytyy mitokondrioista. Vain terveet mitokondriot tuottavat tarvittavan määrän energiaa solujen käyttöön. Tuhannet elimistön mitokondriot tuottavat energiaa jokaista solua varten toimiakseen kunnolla. ATP:ta (adenosiinitrifosfaatti) valmistuu terveellä ihmisellä 1 kg / elopaino (kg) vuorokaudessa.

Mitokondriot ovat herkkiä reagoimaan muun muassa saasteisiin, stressiin, pikaruokaan, lääkkeisiin ja elektromagneettiseen säteilyyn. Niitä tuhoutuu päivittäin. Mitokondriot tarvitsevat erityistä suojaa ja rakennusaineita korjaantuakseen. Antibioottikuurit ja esimerkiksi kemoterapia tuhoavat mitokondrioiden seinämiä. Tänä päivänä terveen ihmisen mitokondrioista on 60‐70 % toimii kunnolla, sairailla vain noin 30‐40 % ja tällöin energiaa ei riitä tervehtymisprosesseihin. 

Imeytyminen

Ruokaintoleranssit ovat yleistyneet. Muun muassa päänsärky, migreeni ja väsymys ovat merkkejä ruokaintoleranssien oireista, jotka syntyvät pikkuhiljaa. Taustalta löytyy heikentynyt ohutsuolen nukan laatu. Ohutsuoli menettää helposti toimintansa, mikäli suolinukka tuhoutuu ja tällöin ravintoaineiden imeytymispinta‐ala vähenee. Ihmisille syntyy kovia sokerihimoja, sillä elimistö näkee käytännössä nälkää, koska tarvittavat ravinteet eivät imeydy. Ohutsuoleen muodostuu muuri, joka estää ravinteita imeytymästä.

Patentoitu kaskadifermentoitu Regulat sisältää aminohappoja, di‐, tri‐, ja oligopeptidejä, polyfenoleja, flavoneja, L(+) aminohappoja ja prebiootteja. Aminohapot ovat pääosin välttämättömiä aminohappoja, joista elimistö voi rakentaa tarvittaessa muita aminohappoja. Kaskadifermentointi pilkkoo ainesosat riittävän pieniksi aineosiksi imeytyäkseen, samaan tapaan kuin terve elimistö tekee ravinteille. Yksinkertainen fermentointi ei vielä pilko ravinteita riittävän pieniksi. Useasti fermentoitaessa (kaskadifermentointi) valmisteen sokereista jää lopputuotteeseen jäljelle enää elimistölle hyviä ravinteita kuten prebiotteeja. Hiivaa valmisteessa ei ole kuten useimmissa kertaalleen fermentoiduissa valmisteissa. Regulat imeytyy elimistön käyttöön hetkessä, ravinteiden pienestä koosta johtuen. Turha nälkä sekä sokerihimo katoavat.

Happamuus

Tällä hetkellä elimistön happamuuden katsotaan olevan syynä monen sairauden taustalla. Happamuus syntyy osittain ruuasta, mutta pääasiassa sitä syntyy elimistöön heikon aineenvaihdunnan sivutuotteina. On yksilöllistä kuinka hyvin elimistö pystyy puskuroimaan näitä sivutuotteita ja kuinka paljon happoja alkaa elimistöön kerääntyä. Moni turvautuu proteiinipumpun estäjiin, jotka auttavat kyllä hetkellisesti närästyksen oireisiin, mutta samalla työntävät nämä ylimääräiset hapot muualle elimistöön aiheuttaen pitkällä tähtäimellä uusia ongelmia. 

Regulat Pro:n hyödyt pähkinänkuoressa:

- Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, sekä lisää raudan imeytymistä
- Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
- Edistää normaalia aineenvaihduntaa
- Edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten
- Edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

Vinkki: Regulatia voi käyttää ulkoisesti myös pienten iho-ongelmien hoidossa!

Regulatista on tullut valtavasti positiivisia kuluttajapalautteita. Regulatin avulla saat elinvoimasi valloilleen ja lisätarmoa taipaleelle! Regulatia voi käyttää myös ulkoisesti monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten hyttysen pistoihin, kutinaan, kuivuuteen ja hiertymiin.

Ruohonjuuressa on valittavana kaksi vaihtoehtoa: RegulatPro Bio ja Regulat Pro Metabolic


Terveyshyödyt perustuvat valmisteen sisältämien C-, D- ja B-vitamiinien ja/tai magnesiumin, sinkin ja kromin EU:n hyväksymiin terveysväitteisiin.