Regulat - kun mikään muu ei auta

Maailma ja työt ovat muuttuneet. Keinotekoinen maailma, lisäaineet ym. kuormittavat elimistöämme enemmän kuin koskaan. Tarvitsemme parempaa ravintoa, mutta pystyykö kukaan joka päivä koko ajan syömään viisi annosta vihanneksia ja hedelmiä? Moderni elämä on erilaista kuin ennen eikä elintapoja ole mahdollista muuttaa kokonaan vastaamaan mennyttä. Elimistölle täytyy antaa jotain, joka vähentää elimistön stressiä.
Regulat - kun mikään muu ei auta

Joko tunnet Regulat:in - tuon huippusuositun entsyymivalmisteen? Se tukee terveyttäsi ääsimmäisen monipuolisesti. Testaa ja totea teho - Regulat:in löydät Ruohonjuuuresta!


Regulatin kolme tärkeää vaikutusaluetta:
- Energia
- Happamuuden vähentäminen, optimoidaan aineenvaihdunta
- Korjaus sen sijaan, että annetaan elimistölle lisäravinteita, korjataan elimistön omat toiminnot kuntoon.


Monet keinotekoiset vitamiinit ja mineraalit imeytyvät huonommin kuin luontaiset aineosat ravinnosta. Synteettisistä ravintolisistä puuttuu oleellisia aineosia kuten kofaktoreita, jotka tarvitaan vitamiinien ja ravinteiden imeytymiseen. Kun kofaktorit jätetään pois, jää soluenergiatasot matalaksi, entsyymien toiminta on vajavaista tai uupuu kokonaan ja ruuansulatus saattaa häiriintyä. Ravintolisät auttavat hetken, mutta käytön lopetettaessa vaikutus loppuu. Regulatin vaikutukset jatkuvat käytön jälkeenkin ja monet muut aineet alkavat imeytyä paremmin.

Energia


Tänä päivänä ihmiset toteavat yllättävänkin usein, etteivät voi hyvin ja heillä ei ole riittävästi energiaa. Kaikilla sairauksilla on yhteistä ”burn out” eli energian puute. Harva lääkäri hoitaa energiatason puutoksia.

Mikäli elimistöllä ei ole enää energiaa käytössä, se ei kykene korjaantumaan vaikka se saisi tarvittavia ravinteita. Sporttiautotkaan eivät toimi ilman bensaa. Muun muassa krooniset tulehdukset ja masennus syövät elimistön energiavaroja. Kun energiaa ei ole riittävästi, sen näkee muun muassa ihosta.
Vastaus löytyy mitokondrioista. Vain terveet mitokondriot tuottavat tarvittavan määrän energiaa solujen käyttöön. Tuhonnet elimistön mitokondriot tuottavat energiaa jokaista solua varten toimiakseen kunnolla. ATP:ta (adenosiinitrifosfaatti) valmistuu terveellä ihmisellä 1 kg / elopaino (kg) vuorokaudessa.

Mitokondriot ovat herkkiä reagoimaan muun muassa saasteisiin, stressiin, pikaruokaan, lääkkeisiin ja elektromagneettiseen säteilyyn. Niitä tuhoutuu päivittäin. Mitokondriot tarvitsevat erityistä suojaa ja rakennusaineita korjaantuakseen. Antibioottikuurit ja esimerkiksi kemoterapia tuhoavat mitokondrioiden seinämiä. Tänä päivänä terveen ihmisen mitokondrioista on 60‐70 % toimii kunnolla, sairailla vain noin 30‐40 % ja tällöin energiaa ei riitä tervehtymisprosesseihin. Kahvi nostaa energiatasoja hetkeksi noin 5 %, Regulat nostaa ATP‐tasoja 183 % 3‐6 kuukauden käytön jälkeen korjaamalla mitokondrioita ja elimistön entsyymien toimintaa. Korjaus jatkuu vielä Regulatin käytön jälkeen, sillä se korjaa elimistöä eikä vain toimi lisäravinteena.

Imeytyminen

Ruokaintoleranssit ovat yleistyneet. Muun muassa päänsärky, migreeni ja väsymys ovat merkkejä ruokaintoleranssien oireista, jotka syntyvät pikkuhiljaa. Taustalta löytyy heikentynyt ohutsuolen nukan laatu. Ohutsuoli menettää helposti toimintansa, mikäli suolinukka tuhoutuu ja tällöin ravintoaineiden imeytymispinta‐ala vähenee. Ihmisille syntyy kovia sokerihimoja, sillä elimistö näkee käytännössä nälkää, koska tarvittavat ravinteet eivät imeydy. Ohutsuoleen muodostuu muuri, joka estää ravinteita imeytymästä.
Patentoitu kaskadifermentoitu Regulat on ratkaisu. Se sisältää aminohappoja, di‐, tri‐, ja oligopeptidejä, polyfenoleja, flavoneja, L(+)aminohappoja ja prebiootteja. Aminohapot ovat pääosion välttämättömiä aminohappoja, joista elimistö voi rakentaa tarvittaessa muita aminohappoja. Kaskadifermentointi pilkkoo aineosat riittävän pieniksi aineosiksi imeytyäkseen, samaan tapaan kuin terve elimistö tekee ravinteille. Yksinkertainen fermentointi ei vielä pilko ravinteita riittävän pieniksi. Useasti fermentoitaessa (kaskadifermentointi) valmisteen sokereista jää lopputuotteeseen jäljelle enää elimistölle hyviä ravinteita kuten prebiotteeja, jotka imeytyvät ja hoitavat sekä rakentavat solunukkaa uusiksi. Hiivaa valmisteessa ei ole kuten useimmissa kertaalleen fermentoiduissa valmisteissa.

Regulat imeytyy elimistön käyttöön hetkessä, ravinteiden pienestä koosta johtuen, vaikka solukalvot ja ‐nukka olisi tuhoutunut. Solunukka korjaantuu ja elimistöön alkaa imeytyvä jälleen tarvittavia ravinteita muusta ravinnosta. Turha nälkä sekä sokerihimo katoavat.

 

Happamuus


Tällä hetkellä elimistön happamuuden katsotaan olevan syynä monen sairauden taustalla. Happamuus syntyy osittain ruuasta, mutta pääasiassa sitä syntyy elimistöön heikon aineenvaihdunnan sivutuotteina. On yksilöllistä kuinka hyvin elimistö pystyy puskuroimaan näitä sivutuotteita ja kuinka paljon happoja alkaa elimistöön kerääntyä. Moni turvautuu proteiinipumpun estäjiin, jotka auttavat kyllä hetkellisesti närästyksen oireisiin, mutta samalla työntävät nämä ylimääräiset hapot muualle elimistöön aiheuttaen pitkällä tähtäimellä uusia ongelmia. Regulatin avulla saadaan parannettua elimistön aineenvaihduntaa, jolloin sivutuotteina valmistuu vähemmän happoja.

Esimerkkejä muista Regulatin vaikutuksista:


Kaikki ruuansulatusjärjestelmän ongelmat:
- Balansoi suolistoflooraa
- Normalisoi suolen toimintaa
- Vähentää vatsakipuja ja turvotusta
- Vähentää pahoinvointia ja kramppeja.

Vaikutukset krooniseen poskiontelon tulehdukseen:
- Käyttö: sekoita Regulatia suhteessa 1:3 veteen ja käytä nenäsprayna
- Esimerkkipotilas käytti Regulatia nenäsprayna kahden viikon ajan pari kertaa
päivässä. Magneettikuvien perusteella tulehdus katosi tämän ajan kuluessa
kokonaan.

Iho‐ongelmat:
- Sekoita 1:2‐1:3 veden kanssa ja käytä iholle ihottumiin ym.
- Useimmat ekseemat katoavat jo viikoissa.

Urheilijat ja aktiiviliikkujat:

- Lisää ATP‐energiaa
o Lisää jaksamista
o Palautuminen nopeutuu
o Lihaskivut vähenevät, sillä liian vähäinen ATP‐taso aiheuttaa lihaskipuja

RegulatPro Bio sisältää 100 % kaskadifermentoitua Regulat‐tiivistettä
Se soveltuu muun muassa:


- Iho‐ongelmiin (myös ulkoiseen käyttöön)
- Vatsa‐ ja suolisto‐ongelmiin
- Poskiontelontulehduksiin (nenäspray)
- Tulehdustiloihin
- Kroonisiin sairauksiin
- Lihas‐ ja nivelvaivoihin
- Unettomuuteen
- Akuuttiin flunssaan
- Elimistöä puhdistamaan
- Happo‐emästasapainolle
- Väsymykseen, burn outiin
- Heikentyneeseen vastustuskykyyn