”Suosittelen sitä siinä ikäryhmässä oleville ihmisille, joiden nivelet alkavat olla jo kuluneita.”

Sikke sai ensimmäisten joukossa käyttöön vihdoin Suomeen saapuneen niveltuotteen, jolla on kosolti sulkia hatussa! Palkittu curaMIN® on noussut miljoonien käyttäjien suosioon ympäri maailmaa.
”Suosittelen sitä siinä ikäryhmässä oleville ihmisille, joiden nivelet alkavat olla jo kuluneita.”

Ravintoloitsija ja monialaosaaja Sikke Sumari, 69, on ihanan pirteä ja aikoo myös sellaisena pysyä.

- Nautin lastenlapsista ja heidän kanssaan elämisestä, liikkumisesta ja siitä, että korkeasta iästäni huolimatta töitä on paljon ja saan tehdä sellaisia töitä, joista itse tykkään, jolloin elämä on elämisen arvoista.

Hyvistä elämäntavoista huolimatta Siken peukalonivelet alkoivat jossakin vaiheessa kiukutella sen verran, että hän kävi kuvauttamassa ne.

- En tiedä, mistä fyysiset rajoitteet on alun alkaen tullut. Joko työstä tai sitten liiallisesta puhelimen räpläämisestä, hän nauraa.

Sikke sai ensimmäisten joukossa käyttöön vihdoin Suomeen saapuneen niveltuotteen, jolla on kosolti sulkia hatussa! Tälle mahtituotteelle on tehty rutkasti kliinisiä tutkimuksia ja tyytyväisiä käyttäjiä löytyy ympäri maailmaa. Tuote on voittanut mahtavat 30 palkintoa USA:ssa ja sille on myönnetty 29 patenttia. Tuote on nimeltään curaMIN®.

- Minulla on semmoinen toivomus ja odotus, että tuote suojaisi enemmiltä nivelvaivoilta tuoden liikkuvuutta ja mukavuutta. Valmisteen sisältämän kurkuman tiedän ja olen ymmärtänyt, että sitä on kautta vuosikymmenten ja -satojen käytetty juuri nivelterveyden tukena.

- Uskon ennen muuta siis valmisteen ennaltaehkäiseviin vaikutuksiin tukien nivelterveyttä.

Tehoaineenaan temmeltävät BCM95®-yhdiste (kurkumiini + turmeronit) sekä BosPure-boswellia. Ytimekkään yhdistelmän ainekset myötävaikuttavat toisiinsa ja siten vahvistavat toistensa ominaisuuksia. Teho & turvallisuus on osoitettu useissa tutkimuksissa. Ensimmäinen tutkimus, jossa BCM95® ja BosPure® -uutetta sisältävää curaMINia käytettiin aktiivivalmisteena, julkaistiin vuonna 2013. Tulokset olivat vakuuttavia – yhdeksän kymmenestä BCM95® ja BosPure® -uutetta sisältävän valmisteen käyttäjästä koki valmisteen auttaneen ylläpitäen ja tukien normaalia nivelterveyttä.

Sikke on tietoinen curaMINilla tehdyistä mittavista tutkimuksista ja on tyytyväinen siitä, että tuote on paitsi tutkittu myös turvallinen. 

- Suosittelen sitä siinä ikäryhmässä oleville ihmisille, joiden nivelet alkavat olla jo kuluneita. Painotan myös hyvän liikunnan merkitystä.

Miljoonat tyytyväiset käyttäjät ympäri maailmaa kertovat elämänlaatunsa parantuneen ylistäen valmisteen positiivisia vaikutuksia nivelterveyteen, etenkin nivelten liikkuvuuteen ja mukavuuteen.

curaMIN pistää liikettä niveliin

Kuluminen, elämäntavat ja perimä vaikuttavat nivelterveyteemme. Aivan kuten muutkin riskitekijät, oksidatiivinen stressi on lähtökohtana nivelvaivoille ja siten jatkuvalle prosessille, jonka myötä nivelemme ja rustomme joutuvat koetukselle.

curaMINin sisältämillä uutteilla on tutkimuksissa osoitettu olevan apua taistelussa oksidatiivista stressiä vastaan. Tutkimukset vahvistavat, että curaMINin sisältämät BCM95® ja BosPure® -uutteiden yhdistelmä on turvallinen ja tehokas sinun nivelillesi. Yhdessä curaMIN-tuotteessa on 90 kaps. Normaali päiväannos 2 kapselia päivässä, 1 aamulla ja toinen illalla.

 

Maahantuoja, Harmonia Life oy
Lue lisää: www.curamin.fi
@harmoniacuramin
Kuva: Jassu Dammert

1Terveysväitteet perustuvat kurkuman ja boswellian EFSA sallimiin terveysväitteisiin.
2Kizhakkedath; Molecular Medicine Reports, 2013