Virtaa vihreästä - Chlorophyll eli klorofylli eli lehtivihreä!

Tiktokkaajienkin suosion ovat viime aikoina saavuttaneen virvoittavat vihernesteet, joita chlorophyll-juomiksikin kutsutaan. Lehtivihreää eli klorofylliä kannattaa tosiaan siemailla sisuksiinsa - etenkin silloin, jos puhti on poissa ja kroppa tuntuu tukkoiselta.
Virtaa vihreästä - Chlorophyll eli klorofylli eli lehtivihreä!

Kevätväsymyksen kolkutellessa kintereillä tekee toisinaan mieli pistää lisäbuustia kroppaan. Kätevästi se käy rikastamalla ruokavalionsa ravinnetiheillä viherjauheilla, joita Ruohonjuurestakin löytyy lukuisia.

Viherjauheseos (esimerkiksi Foodin- tai Puhdistamo-sarjoista) on helppokäyttöinen ja monipuolinen yhdistelmä maailman ravinteikkaimpia vihreitä sekä maalta että merestä, optimaalisessa sekoitussuhteessa. Viherjauheesta nappaatkin siis kroppasi hyväksi kaikki vihreät helposti samalla kertaa. Lukuisia kasviksia ja leviä sisältävä viherjauhe on kustannustehokas ja tilaa säästävä valinta: monen purnukan sijasta tarvitaan vain yksi yliveto yhdistelmä!

Helpointa viherjuomansa väsääminen on sekoittamalla valmista viherjauheseosta veteen tai omenamehuun. Jos aivan erityisesti tahtoo kietaista kitusiinsa mahdollisimman klorofyllirikasta kulauteltavaa, kannattaa aineksekseen valita chlorella.

Chlorella on klorofyllirikkain valinta - ja Chlorophyll-juoman oivallinen osanen

Chlorella sisältää enemmän klorofylliä eli lehtivihreää kuin mikään muu kasvi maailmassa - ja jopa puolet enemmän kuin muutoin hyvin ravinteikas spirulina. Terveyshyödyiltään chlorella on levistä kaikkein puhdistavin ja uudistavin.

Chlorophyll-juoman väsäät varsin näppärästi chlorella-jauheesta sekoittamalla sitä (sitruunamehulla ryyditetyn) veden tai omenamehun joukkoon.

Chlorella edistää suolen toimintaa ja on hyväksi myös maksan hyvinvoinnille. Maksan toiminnan tukemisen ansiosta chlorella on noussut suosioon myös ilolientä lipitelleiden keskuudessa.

Maksan toiminnan tukemiseen liittyvien puhdistuspuuhien ohella chlorella jeesii immuunijärjestelmää ja auttaa verisolujen muodostumisessa. Suolistonsa hyvinvoinnista kiinnostuneetkin ilahtuvat chlorellasta, sillä se on etenkin paksusuolen terveyden tunnettu tukipilari.

A.Vogel on aikoinaan todennus, että maksan hoito on tärkeämpää kuin kaikki muu terveydenhoito yhteensä. Maksamme on varsinainen supersankari, joka hajottaa vahingollisia kemiallisia aineita, elimistön itsensä tuottamia myrkkyjä, alkoholia ja lääkkeitä. Maksan hommiin kuuluu myös ravintoaineiden, vitamiinien ja sokerin varastointi ja jakeleminen verenkiertoomme. Maksa on myös pieni, puhdikas tuotantolaitos, joka tuottaa proteiineja ja erittää sappea ruuansulatuksen tarpeisiin.

Chlorophyll -juoman hyödyt

Chlorellasta valmistettu chlorophyll-juoma on maksan paras kaveri - siinäpä siis oiva syy sen nauttimiseen! Lehtivihreärikas puhtijuoma on myös ihon ylin ystävä ja vastustuskyvynkin tunnettu tukipilari. Superravitseva chlorophyll-juoma tuuppaa elinvoimaa elämääsi - melkeinpä käden käänteessä! Sen kietaistuasi saatat hyvinkin tuntea tormakoittuneesi entistäkin ehommaksi.

Mitä klorofylli on?

Klorofylli (chlorophyll) eli lehtivihreä on molekyyli, jonka avulla kasvit yhteyttävät (fotosynteesi). Kasvien ja levien lehtivihreä on sulloutunut niiden viherhiukkasiin, joita on lehdissä ja muissa kasvin maanpäällisissä osissa. Juurikin krorofylli saa aikaan kasvien vihreän värin.

 Kurkkaa tästä Ruohonjuuren kuukauden tarjoukset >

EFSA:n hyväksymät terveysväitteet tähän juttuun liittyen:

M-2008-1061 1500 - Chlorella - Immune health
M-2008-1061 1797 - Chlorella algae (Chorella pyrenoidosa) - Antioxidativity
M-2008-1061 1798 - Chlorella algae (Chorella pyrenoidosa) - Liver
M-2008-1061 1886 - Chlorella - Anti-asthänique
M-2008-1061 1887 - chlorella pyrenoidosa - purifiant capacitä ? absorber les toxines
M-2008-1061 1888 - chlorella pyrenoidosa - Augmentation des däfenses immunitaires
M-2008-1061 2415 - Chlorella pyrenoidosa (Chlorella) - Digestive health / Liver health
M-2008-1061 3146 - Chlorella kessleri, disintegrated alga - It nourishes the organism and has a beneficial effect on the production of blood cells.
M-2008-1061 3147 - Chlorella kessleri, disintegrated alga - It keeps the organism in good condition.
M-2008-1061 3314 - Chlorella algae (Chlorella pyrenoidosa) - helps to maintain normal colonic function