Keveyttä kevääseen lempeällä puhdistuskuurilla!

Talven jälkeen olo saattaa tuntua raskaalta ja väsyneeltä, aivan kuin keho olisi jäänyt uinailemaan talviunia. Puhdistuskuuri on oivallinen tapa potkaista kevät käyntiin, päästä eroon tukalasta olotilasta ja saada uutta energiaa. Lue blogistamme vinkit miten se onnistuu helposti ja nopeasti - ilman mitään kitudieettejä!
Keveyttä kevääseen lempeällä puhdistuskuurilla!

Puhdistuskuurista kepeyttä ja energiaa

Pitkän talven jälkeen keho taatusti kaipaa vihreyttä ja vehreyttä, keveyttä ja energiaa. Stressin vähentämisen, hyvien yöunten varmistamisen, terveellisen ruokavalion ja riittävän liikunnan lisäksi armollinen asenne ja realististen tavoitteiden asettaminen auttavat monenlaisten terveystavoitteiden saavuttamisessa.  Lempeän tuuppauksen energisempään olemiseen antaa aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta kirittävä D-Toxis -puhdistuskuuri, joka on kerrassaan oivallinen lähtölaukaus uudistuneeseen, keveämpään ja elinvoimaisempaan elämään.

Helposti toteutettavalla puhdistuskuurilla ei todellakaan tarvitse kärvistellä nälkäisenä vaan hyvinvointiasi tukevia hyötyjä saat aikaiseksi helpommin ja lempeämmin. Jos paasto ei siis ole sinun juttusi, testaa D-Toxis-kuuria! Sen avulla saat hiukan paaston kaltaisia hyötyjä hyvinvointisi tueksi helpommin ja lempeämmin. Sattuvasti onkin sanottu, että D-Toxis -kuuri on kuin “paasto” ilman paastoa.

Hyvin suunniteltu ja oikein toteutettu detox-kuuri edistää hellävaraisesti mutta tehokkaasti kuona-aineiden poistumista mm. maksan ja munuaisten toimintaan vaikuttavien yrttien (mm. koivu, vihreä tee, latva-artisokka, takiainen ja voikukka) avulla. Tuloksena on puhdistunut, uudistunut ja keveämpi olo! Turvotuksen ja turpeuden tuntemukset ovat tiessään ja positiivista toimintatarmoa riittää päivän haasteiden voittamiseen. Koko keho tuntuu entistäkin ehommalta.

Vinkkejä onnistuneeseen puhdistuskuuriin

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi puhdistuskuurin aikana kannattaa noudattaa terveellistä ruokavaliota; monipuolinen, runsaasti värikkäitä kasviksia, marjoja, hedelmiä ja hyviä rasvahappoja sisältävä, kuiturikas ruokavalio antaa hyvän perustan tavoitteissa onnistumiselle. Myös itselle mieluinen liikunta, myönteinen elämänasenne sekä riittävä määrä lepoa ja unta auttavat detox-kuurilaista pötkimään pitkälle!

VÄLTÄ: Detox-kuurilla keskitytään omaan hyvinvointiin ja kehon puhdistusprosessien lempeään tukemiseen. Siksi tärkeää on välttää alkoholia, tupakkaa, virvoitus- ja energiajuomia ja liikaa suolaa, jotka kaikki kuormittavat kehoa. Myös kahvin ja mustan teen siemailemisessa maltti on valttia.

KORVAA: Ruokavalion ryhdistämiseksi on syytä korvata huonolaatuinen paremmalla ja määrä laadulla. Valkoiset viljatuotteet kannattaa vaihtaa täysjyväversioihin ja valkoisen sokerin sijasta nauttia esimerkiksi steviaa tai maltillisin määrin hunajaa. Lehmänmaitotuotteiden sijaan puhdistuskuurin aikana popsitaan kasvipohjaisia vaihtoehtoja ja lihan asemasta kalaa tai kasvikunnan antimia. Kovat rasvat korvataan oliivi- tai avokadoöljyillä ja prosessoitujen einesten sijaan herkutellaan rakkaudella valmistetulla kotiruoalla.
Kun “tyhjät kalorit” ja “höttöhiilarit” vaihdetaan ravinnetiheämpiin ratkaisuihin, kehomme tulee tyytyväiseksi jo pienemmästä määrästä ruokaa. Näin keventymiseen saadaan lisävipinää ilman nälässä kärvistelyä.

LISÄÄ: Detox-kuurilla ruokavalioon lisätään kuitupitoista purtavaa: kasviksia, marjoja, täysjyväviljaa, hedelmiä, siemeniä ja pähkinöitä. Myös raikkaan veden ja itselle maistuvan yrttiteen nauttiminen auttaa kehoamme puhdistautumaan. D-Toxis -juoma mukaan lukien päivittäin olisi hyvä juoda noin 2-3 litraa nesteitä.
Onnistunut puhdistuskuuri sisältää myös päivittäisen (vähintään 30 minuutin pituisen) annoksen itselle mieluisaa liikuntaa, joka voi olla mitä tahansa aina metsäkävelyistä joogaan tai pyöräilyyn saakka. Kokonaisuuden kannalta tärkeää on se, että nautit siitä, mitä teet etkä painele menemään hampaat irvessä.

Saunominen ja kylpeminen tukevat kehon puhdistautumista, joten myös ne ovat miellyttäviä keinoja keventymistavoitteiden saavuttamiseksi.

Naurava ihminen esittelee Ruohonjuuren D-toxis puhdistukuuria.

Bonusvinkki: Tee detox-kuuristasi kokonaisvaltaisempi!

Puhdistuskuurin tiimellyksessä kannattaa tietoisesti panostaa oman itsensä kuulosteluun, hemmotteluun ja arvostavaan kohteluun. Myös omaa sisäistä puhettaan voi olla hedelmällistä tarkkailla ja tarpeen vaatiessa muovata kannustavammaksi ja armollisemmaksi. Turhan usein jankutamme päässämme itsellemme ankarasti ja arvostelevasti ja aikamoinen mullistus onkin, jos alamme puhua itsellemme myötätuntoisesti ja lempeästi - kuten parhaalle ystävällemme.

Koska puhdistuskuurin voi vallan mainiosti ottaa itsensä kokonaisvaltaisen hoitamisen ajaksi, kannattaa jokaiseen päivään sisällyttää pieniä rentoutumis-, rauhoittumis- ja hemmotteluhetkiä.

Pystyvyysuskomuksiamme vahvista D-Toxis -puhdistuskuuri toimii katalysaattorin tavoin tehostaen terveystavoitteidesi saavuttamista. Se voikin helpottaa esimerkiksi “riippuvuuksien nollaamisessa” eli esimerkiksi sokerikoukusta, nikotiinista tai alkoholista eroon pyristelemisessä tai niiden kulutuksen vähentämisessä.

Jos tahdot tehdä puhdistuskuuristasi todella kokonaisvaltaisen, pidä sen aikana digipaastoa tai ainakin taukoa sosiaalisen median käytöstä. Saatat yllättyä positiivisesti mieltä kirkastavista ja vapaa-aikaa lisäävistä vaikutuksista!

D-Toxis -kuurin uudistava teho kumpuaa kasvikunnan parhaista antimista

D-Toxis -kuurien teho perustuu tarkoin valikoitujen kasvien yhteisvaikutuksiin, joiden ansiosta kuona-aineiden poistuminen tehostuu ja energisyys lisääntyy. Koivu (Betula pendula) auttaa tukemaan maksan, munuaisten ja ruoansulatuksen normaalia toimintaa, fenkoli (Foeniculum vulgare) tukee munuaisten toimintaa ja vatsan hyvinvointia mm. ilmavaivoja vähentämällä. Takiainen (Arctium lappa) tukee ruoansulatusta ja ihon hyvinvointia. Artisokka (Cynara scolymus) tukee maksan normaalia toimintaa. Tamarindi (Tamarindus indica) edistää ruuansulatuksen toimintaa ja vihreä tee edistää aineenvaihduntaa, tukee ihon kauneutta sekä auttaa kevennystavoitteiden saavuttamisessa.

Valitse D-Toxis -kuuri!

Kohti keveämpää, virkeämpää ja puhtaampaa elämää voi kulkea joko pikaista polkua pitkin tai pidemmän kaavan kautta.

D-TOXIS 7 PÄIVÄN PIKAKUURI: Viikossa olo oivalliseksi! D-Toxis Pikakuuri tukee munuaisten ja maksan toimintaa mm. koivun, fenkolin, artisokan, vihreän teen, tamarindin ja takiaisen voimin. Nauti yksi annospullollinen päivässä suureen vesilasilliseen sekoitettuna. D-Toxis Pikakuuri sopii oivallisesti kiireiselle ihmiselle ja muille nopeaa ratkaisua etsiville. Pikakuurin avulla voi oloaan kohentaa kätevästi esimerkiksi ennen juhlia tai muuta tärkeää tapahtumaa.

D-TOXIS TEHOKUURI: Tehokkaita tuloksia ja kevyempi olo! D-Toxis Tehokuuri on juuri sitä mitä nimensä lupaakin: 20 päivän pituinen hyvän olon kuuri, joka uudistaa, virkistää ja puhdistaa kehoasi. Näin se käy: yksi pakkauksen mukana tuleva mittalasillinen tehokuuriainesta sekoitetaan 1,5 litraan vettä. Hyvänmakuista juomaa nautitaan pitkin päivää. Tehokuuri sopii henkilölle, joka on sitoutunut olonsa kohentamiseen ja kehonsa elvyttämiseen. Pikakuuriin verrattuna tehokuurin vaikutukset ovat suuremmat ja huomattavammat.

D-Toxis -puhdistuskuurit nappaat hyvinvointisi tueksi näppärästi kaikista Ruohonjuuren myymälöistä ja verkkokaupastamme.

Testaa ja totea teho ihan itse!

******************** 

Terveysväitteiden perusteet / EFSA:

Kurkkaa tästä Ruohonjuuren kuukauden tarjoukset >


M-2008-1061 2402 - Betula pendula (Birch) - Digestive health
M-2008-1061 3274 - Birch Betula pendula Roth. / Betula pubescens Ehrh. Nom franäais : bouleau - Joint health
M-2008-1061 3737 - Betula pendula / Betula pubescens (Common Name : Birch) - Health of lower urinary tract
M-2008-1061 4366 - Betula pendula, folium, European White Birch, leafs - Blood cholesterol

 M-2008-1061 2692 - Fennel (Foeniculum vulgare) - Spasmolytic and carminative effect.
M-2008-1061 2742 - Fennel (Foeniculum vulgare) - Urinary elimination - Detoxification

M-2008-1061 2219 - Arctium lappa - Skin Health
M-2008-1061 2220 - Arctium lappa - Health of the upper respiratory tract / Immune health
M-2008-1061 2221 - Arctium lappa - common name : Burdock - Digestion
M-2008-1061 2222 - Arctium lappa - common name : Burdock - Renal elimination / Organism draining
M-2008-1061 2394 - Arctium lappa (Burdock) - Joint health
M-2008-1061 4356 - Arctium lappa-Roots-Burdock - Glucose metabolism

M-2008-1061 2704 - Artichoke (leaf) Cynara scolymus - Health of lower urinary tract
M-2008-1061 3701 - Cynara scolymus (Common Name : Artichoke) - Antioxidant properties
M-2008-1061 3702 - Cynara scolymus (Common Name : Artichoke) - Heart Health/ Blood lipids
M-2008-1061 3703 - Cynara scolymus (Common Name : Artichoke) - Intestinal health, digestion, Digestive complaint (stomache, nausea, vomiting, feeling of fullness, flatulence)
M-2008-1061 4303 - Cynara scolymus (Common Name : Artichoke) - Liver health
M-2008-1061 4395 - Cynara scolymus-aerial parts-Artichoke - Weight control

M-2008-1061 3715 - Planteä: Tamarin Tamarindus indica (Tamarind)ä - Digestion

M-2008-1061 1111 - Catechins ä Green tea (camellia sinensis) - Dental health
M-2008-1061 1112 - Catechins ä Green tea (camellia sinensis) - Weight management
M-2008-1061 1113 - Catechins ä Green tea (camellia sinensis) - Cholesterol
M-2008-1061 1114 - Catechins ä Green tea (camellia sinensis) - Heart health
M-2008-1061 1115 - Catechins ä Green tea (camellia sinensis) - Glucose metabolism
M-2008-1061 1116 - Catechins ä Green tea (camellia sinensis) - Gut flora
M-2008-1061 1117 - Catechins ä Green tea (camellia sinensis) - Cognitive function
M-2008-1061 1118 - Catechins ä Green tea (camellia sinensis) - Colon health
M-2008-1061 1119 - Catechins ä Green tea (camellia sinensis) - Skin care
M-2008-1061 1120 - Catechins ä Green tea (camellia sinensis) - Women health
M-2008-1061 1121 - Catechins ä Green tea (camellia sinensis) - Men health / prostate health
M-2008-1061 1124 - Green Tea - Fat metabolism
M-2008-1061 1280 - Catechins ä Green tea (camellia sinensis) - Eye health