Ruohonjuuren blogi

Ketogeeninen ruokavalio sopii monelle ja onkin hyvin puhdas sekä kevyt tapa syödä. Herkuttelukin kuuluu olennaisena osana hyvään elämään, joten Ketox kääri hihansa ja kehitteli kotimaisen konseptin ketogeenisia leivontaseoksia, jotka sopivat kaikkien arkeen ja tarpeisiin. Tuotteet ovat maukkaita ja sopivat moneen mieltymykseen ja erilaisiin ruokavalioihin. Lukaisehan vinkit miten helppoa ja kivaa erityisruokavaliot huomioiva leipominen voi ollakaan!
Jatka lukemista
Meistä jokaiselle pieni, päivittäinen hemmotteluhetki tekee hyvää. Itseään helliessä mieli nousee arjen yläpuolelle ja olo rentoutuu. Hemmotteluhetki ei ole itsekkyyttä vaan sijoitus hyvinvointiin ja tyytyväisempään elämään. Sitäpaitsi: kun voimme itse hyvin, jaksamme nostaa myös muita. Itseään kannattaa siis taiten kuulostella: millaista hemmottelua haluat juuri tänään?
Jatka lukemista
Bee Biten takana on perhe, jossa mehiläisten hoitoa on harjoitettu jo monessa polvessa. Perheen ”digitaalinen mehiläinen” Anete kertoo lähes kaikkien lapsuutensa muistojen liittyvän mehiläisten hoitoon ja hunajan keruuseen. Perheen isä Aigars on ollut alalla 35 vuotta ja vitsailee olevansa Steve Jobsiakin vaikutusvaltaisempi, sillä hänellä on miljoonia työntekijöitä.
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

herkuttelu

Poista avainsanat!

Tuotemerkit

Ketox