Ruohonjuuren blogi

Adukin makeita Reilun kaupan luomumangoja voi todellakin napostella hyvillä mielin, sillä niitä ostamalla tukee samalla Burkina Fason tyttöjen ja naisten elämää. Pienistä puroista kasvaa iso virta ja vain muutaman viime vuoden kuluessa Burkina Faso on on noussut maailman johtavaksi mangon tuottajaksi. Lue lisää blogistamme!
Jatka lukemista
Joulun seutu on herkkujen kulta-aikaa. Joskus käy niin, että suu kyllä söisi ja napakin vetäisi, mutta vatsa ei meinaa taakkaa kestää. Raskaat, mutta niin kovin makoisat joulumurkinat saattavat saada aikaan närästystä ja vatsakipuja - niihin ja muihin herkkusesonki erityishaasteisiin nappaat apua tästä jutusta. Terveysvinkkeihin meitä opastaa Ruohonjuuren ravintoterapeutti Eijaliisa Koivu.
Jatka lukemista
Adukin foniojauhot ovat mielenkiintoinen uutuus kaikkien herkkusuiden ja kotikokkien keittiöihin! Luontaisesti gluteenittomalla, luomulaatuisella foniojauholla taiot kaikkea mahdollista herkkua puurosta pannukakkuihin. Alhaisen glykeemisen indeksin vuoksi foniojauhot soveltuvat myös diabeetikoille. Jauhoille löytyy niin monia käyttötarkoitusta, kun on kokkejakin!
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

herkuttelu

Poista avainsanat!

Tuotemerkit

aduki seed-and-bean