Ruohonjuuren blogi

Talviaikaan on tärkeää pitää erityisen hyvää huolta hyvinvoinnistaan ja vastustuskyvystään, sillä pöpöt tykkäävät tunnetusti riehua erityisesti kylmillä keleillä. Terveellisten elämäntapojen ja ahkeran käsienpesun lisäksi talvikeleihin sopivat sellaiset ravintolisät, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lue vinkit blogistamme!
Jatka lukemista
Karita Tykän elämää viitoittavat hyvän olon oivallukset, jotka Tykän sanoin “kaunistavat hetkessä ja saavat elämän maistumaan paremmalta”. Regulat on osa hänen joka-aamuista hyvinvointirituaaliaan, johon kuuluvat sen lisäksi meditaatio, liikkuminen ja pulahdus meressä. Lue blogistamme miksi Regulat on yksi Karitan hyvinvoinnin kulmakivistä!
Jatka lukemista
Syksy on saapunut keskuutemme viimoineen, sateineen ja kuulaan kauniine päivineen. Kun ulkolämpötilat ovat pudonneet kesästä, kehomme paiskiikin uutterasti hommia sopeutuakseen tähänkin muutokseen. Voit auttaa kroppasi sopeutumista pukeutumalla sään mukaisesti; riittävän lämpimästi. Syksyllä kannattaa reippailla luonnossa asianmukaisesti varustautuneena -  se vahvistaa kehoa ja virkistää myös mieltä!
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

vastustuskyky

Poista avainsanat!