Ruohonjuuren blogi
Monet tuntevat tamari-soijakastikkeen ehkä siitä, että se on gluteenitonta. Perinteisesti raaka-aineina käytetään vain paahdettuja, kokonaisia soijapapuja, tiettyä luontaista hiivakantaa, merisuolaa ja vettä. Moni ei kuitenkaan tiedä, että korkealaatuisimpia tamarikastikkeita kypsytellään tammitynnyreissä jopa kahden vuoden ajan.
Jatka lukemista
Raikkaan vihreää matchateetä on nautittu Japanissa teeseremonian yhteydessä jo ainakin 900 vuoden ajan ja buddhalaiset munkit ovat käyttäneet sitä virkistävänä ja selkeyttävänä juomana pitkien meditaatioiden yhteydessä.
Jatka lukemista
Aimo kimara Makrobioksen maahantuomia luomutuotteita löytyy Ruohonjuurekin hyllyiltä - eikä lainkaan suotta!
Jatka lukemista