Ruohonjuuren blogi

ILO-ravintolisä on suunniteltu tuomaan iloa elämään varsinkin, jos elo tuntuu raskaalta ja alavireiseltä. ILO on yhdistelmä rohtoja ja ravintoaineita, joiden merkitys väsymyksen ja uupumuksen torjunnassa on vähintäänkin kiinnostavaa, joten perustimme testiryhmän kokeilemaan tuotetta. Lue blogistamme testiryhmän kokemuksia.
Jatka lukemista
Mitä yhteistä on joulun ajalla ja stressillä? Joulun on tarkoitus olla hyvän mielen ja rentoutumisen juhlaa: vapaata töistä ja päiväunia. Leppoista yhdessäoloa: perhe, ystäviä ja rakkaita ympärillä. Lahjojen antamista ja vastaanottamista. Joulupöydän herkullisia antimia. Onnellisuutta, lempeä ja lämpöä. Kuulostaa hyvältä!
Jatka lukemista
Moni tuunaa aamukahvinsa terhakoittavammaksi lisäämällä sekaan hyvää rasvaa, joka on tärkeää myös aivotoiminnan kannalta. Rasvalla tuunattu puhtikahvi kannattaa nautiskella pieninä siemauksina aamupäivän aikana mieluummin kuin kietaista koko komeus kerrallaan. Kun kofeiinibuusteri lipuu elimistöön pieninä annoksina, on sen antama lisäenergia tasaisempaa ja vireystila pysyy korkealla pidempään.
Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

rohtos labs

Poista avainsanat!

Tuotemerkit

foodin