Ruohonjuuren blogi

Kun paisteinen päivä päättyy ja varjot pitenevät, aurinkovoiteet on aika poistaa iholta. Yöksi niitä ei kannata hipiälleen jättää, koska ihon on tärkeää hengittää ja antaa uudistua rauhassa sinun nukkuessasi. Kotimaiset RimitaOats-öljyputsarit ovat erinomaisia valintoja hellävaraisen mutta tehokkaaseen ihonpuhdistukseen. Niiden avulla niin aurinkovoiteet kuin mineraalimeikitkin saa poistetuksi iholtaan käden käänteessä.

Jatka lukemista

Omalle iholle sopivan aurinkovoiteen löytäminen voi olla välillä hankalaa, sillä kuten ihonhoitotuotteet yleensäkin, myös aurinkosuojat ja niiden sopivuus erilaisille ihoille on hyvin yksilöllistä. Se, mikä sopii toiselle, ei olekaan välttämättä omalle iholle se paras vaihtoehto.

Jatka lukemista

Tuoksut luovat tunnelmaa ja hyvää energiaa ympärilleen. Ne piristävät ja auttavat rentoutumaan arjen tohinan keskellä sekä nostavat juhlatunnelmaa kevään ja kesän riennoissa. Tuoksut ovat myös ihana lahjaidea, sillä ne kertovat kauniita asioita kantajastaan. On sitten makusi mikä tahansa, uskomme jokaisen löytävän oman suosikkinsa Ruohonjuuren monipuolisesta luonnollisten tuoksujen valikoimasta. Tässä blogissa pääset tutustumaan Ruohonjuuren henkilökunnan suosikkituoksuihin.

Jatka lukemista
Valitut avainsanat:

kesä

Poista avainsanat!